Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha unod a DRZ-d akkor csinálj belőle robogót

DRZ robogó
De, bizony a különböző "környezetvédelmi" normák miatt csökkent a teljesítmény! 2001-ben pl. már csak 44 LE volt a katalógus-adat.
hello!
KÖszi de már megbeszéltem vele a részleteket
Nem állítgattam még a futóművet, csak hallottam, hogy bujkálós-endúrózáshoz a puha beállítás jobb. Hogy van ez? Van aki tapasztaltabb a témában?
TROBEE-nak annyi van belőle hogy el is adja...
MuZS-nak: Én Dr650-em gyári 34 kw (46le) volt '91-es. A későbbi modelleknél biztos nem csökkent a teljesítmény. A nyomatékra pontosan nem emlékszem de valahol 49 vagy 59 között. Ha ilyen mocit veszel nem bánod meg, feltéve ha nem vagy nagyon száguldozós típus.
Sziasztok!
Végre jó idő volt, amit ki is használtunk a haverommal.
rá kell rakni egy kapcsolót!én egy csomószor otthon hagytam a kulcsom és egy dróttal áthidaltam a zöld csokinál.minek rá kulcsos indító egyáltalán,vicc az a gyújtáskapcsoló
gumimelegítő a legjobb
ez tetszik
ismered a dalt: mindenki másképp csinálja...
Nekem egyáltalán nincs áram sehol,nem világít a lámpa sem,de ennek utána nézünk hátha
Nálam is volt ilyen, de aztán rájöttünk, hogy a kuplung karon lévő csatlakozó szarakodott.
Próbáld meg, hogy amikor a gyújtáskapcsoló nem ad áramot mozgasd meg a kuplungkarnál a vezetéket.
Hátha.
Sziasztok!

Olyan problémával küzd haverom, hogy a fejidom izzót mindig kilövi vmi miatt. Vmi zárlatos lehet? Segítsetek lécci mert, ő is motorozna már...
el romlott van hogy többszöri oda vissza tekergetés után van csak áram
hali!Szeretnék vásárrolni egy távtartót a fékhez hogy beférjen a 320 as tárcsa!Vki tudna segítséget adni hogy hol lehet ilyet kapni,de ha lehet vmi nem házilag gyártott cuccra lenne szükségem!aki tud kérlek segítsetek
Hali ! Nagyon szép kék kormány (alcsi ) Suzukis szivacsos védővel Olcsón kicsi pénzé eladó
Mi történt?
Meg van egy 41-es és egy 50-es használt acél JT lánckerekem is, ezek szállítás fejében elvihetők!
Emberek!
Még mindig van egy eladó DR/DRZ első féktárcsám ha valakit érdekel! 8000
Hali. Tudna valaki egy linket adni ahonnan lehet Drz hez, nívópálcás csavart venni az olajbetöltő nyíláshoz.
Hát igen valahogy a végére járok:)
Köszi azért!
Akkor biztosan valamilyen karburálási gond van ott!
Nem a motorral van ilyenkor a baj a legtöbb esetben!
Igen ám,de nekem sajna a mindennapos indulás is necces,nem a hosszas állás utáni indulás:S
Ha a motor már több óráig áll,és ehhez hasonló időjárás van,csak erőlködik,ezért kérdeztem rá arra a bizonyos 45fokos csap állásra, ami a kézikönyv 43. oldalán van,hogy az megoldaná e a gondolt az indítással...
Maga a blokk zajmentes,kifogástalan,szépen húz...Csak éppen indulni nem szeret! Most meg az önindítóm gyengélkedik,és nincs lehetőségem kiprobálni ezt a "csap" trükköt...
Szeretnék venni új kormányt a motoromra,mi a véleményetek erről a kormányról?(parilla.hu-n néztem)megállja a helyét, vagy érdemesebb beruházni egy kicsit drágább típusra pl renthal fatbar vagy ilyesmi?
előre is köszi a választ