Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap voltatok kint? na mesél arola szemét fárol
kivágjam ? elintézem sec perc alatt
Hali!
Kellene szerelni, mert amortizálódik a kecske!
Megint elémugrott egy fa és odalett a gyujtáskapcsolóm is!
Egyébként nagyon jót hajtottunk, most tettem fel egy vidit Bundeszról+Bárányról!
ugy van hogy a E változat nem utcára tervezték
és ezért hivatalosan nem is mehetne ott
tükör mindekép kell ,a irányváltást visszont kézel is jelezheted
Tükör mindkét oldalon kötelező, de index nem! Viszont ha van, akkor működnie kell.
szeva miért csináltál ilyet ?
lehet hogy változika vizsga mert a Bundi tud valamelyik Tarcsán de nem biztos de ugyis beszélünk ,szombaton szerelés ?
szerintetek. hogy van ez a dolog, hogy nemkell index a drz-re ha utcán használod meg tükör se ugyebár mert így van gyárilag is. De nem is büntett meg érte a rendőr?
Sztem L (vagy L és M között)
Helló Naneee
Látom neked is white bros dobod van én is most vettem csak még nincs rajta, az lenne a kérdésem h.mien a hangja illetve esetleg v.hol nyomatékosabb lett-e?
Hali!

Ordacsehibe volt régebbek kettő fekete SM, az egyiket elcserélték egy SV-re a másik az megvan csak nem használja a srác mert nincs ideje rá, ezért elvitte az öccse Szombathelyre mert Ő ott lakik, és szeret vele motorozni. Lehet hogy visszahozták, és azt láttad. Fonyódon nincs az biztos.
hengercsere... ahogy előttem szóló kolega is mondta, 200 alatt nem úszod meg (új alkatrészekkel), sajna tapasztalat.
Cross nadrágba a 34-s kb mekkorának felel meg? M-L-XL?
Meg van.
De az nem jó neked.
Ha visszább veszed a fogyasztást állandóan le fog fulladni.
Én már ebből megjöttem.......
Ahoz vissza kell tenni a gyári kipufogót és a gyári fúvókát és subert és akkor 5-6 litert eszik.
Meg van a gyári kipu fúvóka subertű is.
Ha kell tudunk bótolni.
üdv.cseregj
üdv.
Nálunk egész' szép idő volt
Szia. A régi fúvókák nincsenek meg? Mert lejebb kellene vinnem a 10 l es fogyasztást kicsit
Írtam email-t! ;)
Így van. Hű maradok a márkához! Habár régebben Yamahás voltam, a DRZ volt az első Suzukim, de megszerettem....
Köszi.
Sziasztok!
Tegnap a gyujtáskapcsolómat sikeresen összetörtem, van esetleg valakinek elfekvőben egy eladó?
Kakukk nem találtad meg véletlenül a fékadaptert?

mellékeltem képet is csak , hogy lásd nem porosodik a gép :)
Fehérvárra el tudom küldeni a téli sportok boltjába ha kell...
Én javítom az autójukat ...
Persze.
Itt lóg a szögön.Izzókkal,kábelekkel.
Nem videó alapján csak lássam hogy mi-merre-hány-méter.
Valszeg hajtókar csapágy, de nem biztos
Annak tünik de elég lomnak néz ki.
Ennyiért már üzemképest lehet venni.
üdv.
Sziasztok! Szükségem lenne 1 túlfolyó tartályra mert sikeresen leamortizáltam..