Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello
szeretném megkérdezni hogy a gyári drz láncfeszítő görgőnek mik a méretei,Több fajtát kipróbáltam már de egyik se volt jó,hangosak voltak .Köszi
Ja az lemarad, de remélem egyértelmű, hogy teli szivatóval, gáz nélkül kell indítani, ha jól van beállítva a motor,ha rosszul van beállítva akkor lehet fél szivató kis gáz stb mutatványokkal próbálkozni!
Dr-z indítás hosszú leállás után:Motorkereskedésben dolgoztam pár évig és kitapasztaltuk egy technikát hogy a 2-3-4 hónapja álló használt motorokat gyorsan elindítsuk!
A motort, ha az ember tudja hogy sokáig fog állni, ugy kell elrakni, hogy járó motornál el kell zárni a benzincsapot és meg kell várni amíg a benzin kifogy az úszóházból.Célszerű tele tankkal elrakni télire és a benzinbe keverni direkt téli leállásra szánt adalékot .Ha nem így volt elrakva, akkor minden indítózás, berugás, gáz huzogatás (aminek S és Sm modellnél semmi értelme, mert nem gyorsító pumpás a karbi) előtt, le kell engedni a benzint az úszóházból, ezt lehet úgy is hogy elzárt benzincsappal eldöntjük a motort egyik irányba és szépen a túlfolyón kifolyik a benzin!
Ugyanis azért nem indulnak a motorok, mert az úszóházban lévő kis mennyiségű benzin elpárolog és ott maradnak a különböző adalékanyagok, de ezzel nem indul be a motor csak jól megszívja magát és lehet kiszedni a gyertyát stb..Ha tele a tank akkor a nagyobb mennyiségű benzinből nem párolog el olyan könnyen a benzin+ lemez tanknál a tank se rozsdásodik.
Próbáljátok ki nekünk bevállt évekig!
Hali!

Egy biztos, hogy a hideg motornak szüksége van szivatóra. Az, hogy akkor emelt fordulaton megy, az egy gyárilag beállított érték, ami véleményem szerint nem csökkentheti a motor élettartamát. Viszont az biztos, hogy a DRZ nem szereti az üzemi hőmérséklet alatt terhelést, ezért javasolt a motor melegítése álló helyben, vagy nagyon finom terhelés nélkülii menettel. Én személy szerint 60 fok felett szoktam elindulni vele.
Jó motorozást hétvégére!
Sziasztok!
Ez megmagyarázza azt hogy miért indul nehezen vagy egyáltalán be sem indul a DRZ- S em hidegen?

http://data.hu/get/3374139/DR-...
43. oldal
na nehogymár
tekerj rá gumimelegítőt,vagy vidd be a szobába
tudod miért pörög annyira és miért is kell a szivató?elárulom
(egyébként auto is szivatóval indul csak az szabályozza magának)
-a hideg rendszerben a benzin egy része lecsapódik és szegényedik a keverék,ezért kell ráhúzni a szivatót
-minden karburátorban van a szivatóhoz egy levegőfurat,ami az emelt fordulatszámot teszi... ez azért kell,mert a hideg motor ellenállása,súrlódása sokkal nagyobb mint a melegé,és sima alapjáraton lefulladna
-ha eléri az üzemi hőfokot akkor szivató visszanyom és az alapjárati rendszer fog működni

én személy szerint nem melegítgetném negyed órákig meg mittudomén hajszárítóznám a blokkot..enny ierővel forróvizet is önthetnél a hűtőbe!indít majd kíméletes járatással menet közben felmelegít.hisz ha mész is magasabb a fordulatszám nem csak álló helyzetben
de nem összeveszni akarok
Vasárnap Lakiteleken Bencsik Pisti edzést tart!
Csak a pálya használatot kell fizetni!
10-11-ig érjetek oda.
Dehogyis!
az fix.
tavaszra lötyögni fog benne a dugó
KKeméten van egy ilyen fehér eladó
kipufogó elhelyezés nem olyan érdekes :D ilyen is megtenné:
mindent meg lehet csinálni,kipuffogó,berugókar fejidom,stb
csak használd az előzményt
jó drága lehet a kicsike

szerintem az árából kijön egy KTM 525 SX
és ha csak ilyen kasztnis kellene alap motorral? meg lehet csinálni ?
akkor basszus én mikor -15 fokban elinditottam a garázsban jól lerövidettem a blokk élletartalmát? :(
olcsó aksi itt............
nem kell feltétlenűl zselés

nekem annyival könnyebb dolgom volt,hogy műanyagüzemben dolgozom és hozzá csináltam tartót ehhez az aksihoz
tudod ki amivel dolgozik avval kenődik

olcsó aksi DRZ-hez
Ilyen szigorú a fehérnép kis városunkban?
ez egy full tuningos sm,szerintem ilyen még europában sincs,de ha van akkor megfizethetetlen
hello.

ez melyik típus pontosan?

mert igen tetszik és szívesen beszereznék 1et :D
Foxy,
Az enyém nagyon jól indul fél szivatóval a hideg garázsban is, de ha nem, akkor van egy kis hőlégfúvóm, odaállítom a blokk mellé, és 15 percig melegítem. Persze először benzincsap kinyit. Utána ráindítok megint fél szivatóval, és elsőre indul, 1 perc után normál alapjárattal ketyeg. Egyébként jobb híján a hajszárító is megteszi, ha nem akarod teljes szivatóval hidegen felpörgetni a blokkot. Állítólag a blokk kopásának 30%-át a hidegintítás teszi ki, tehát érdemes előmelegíteni, mert akkor rövidebb a szivatós szakasz.
DRZ-hez gyújtáskapcsolót keresek, nincs valakinek ELADÓ
Szia, nem aktuális mert most hó elején kaptam egy szép "kis" számlát amit nem lesz egyszerű kifizetnem, ugy hogy hanyagolnom kell a kicsi "dörzim" :S , olvastam az emailt, köszönöm a választ tényleg.
köszi majd megprobálom de sajnos az aksimnak annyi valaki tud olcson jót?
DRZ Gyári SM Szett és Fordított teleszkóp ELADÓ!
06-20-5-636-213
Hali!

Láttam az oladlon egy dr 650 es supermoto hirdetni az lenne a kérdésem hogy milyen gépek ezek 1999 es évjárat elég jól néz ki meg hogy hány lovakas és mennyi a nyomatéka körülbelül. 24 kw írt de én azt keveslem a gyári adatokat ahog néztem 44 le és 55 nm ez valós lehet
Köszi a választ előre is MuZs

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...