Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kint voltunk mi is.Balázs eljött felénk.
Nagyon jót mentünk
szeva 11 kor hivot Balázs csak nem vetem észre
aztán én hivtam öt 13 órakor meg kb tégedis
ti se vetétek fel
eztán kimentem egyet
jó volt csak acsuklom siralmas
Jó napot mindenkinek
ooooooooooooooo már csak az 8 km-terke
szevasz
régi ruhában motoroztam
meg csak itt mendén
ecserig 18km kb,havas úton
talán holnap pécelre elmegyek,az csak 10km
Hali!
Ezt a sárvédőt a spare.suzuki.hu -n tudod megnézni. Nem olcsó
A universalmotor biztos jó, de szerintem egy sz*rkupac... Rendeltem onnan egy láncvezetőt ami 4 hét alatt sem érkezett meg és a közbeni telefonálások alatt azt mondták, hogy nemsokára postázzák, majd már el is postázták! Még 1 hét várakozás, semmi. Telefon. Ekkor szerencsére egy csaj vette fel (nem a csávó, mint az előzőeknél) és kiderült, hogy nemhogy nem adták fel, de nincs is nekik raktáron. No comment
Jó tapasztalatom a motormannal van...
Ha egy tanácsot elfogadsz, a csicsák előtt dekni+hűtővédőt vegyél
Szia, ilyen van rajta. Supermoto szettel használtam,hibátlanul mér
szeva és miért nem erre?
holnap gyere felénk
uj ruci nem let piszkos
na szóval olvat lucskos minden
valahol keményre fagyva és csuszik valhol meg folyos
erdö szokásos fogos mint állat
holnap akkor ?
BÚÉK
csuklom alig birta elszoktam
ma én is karistoltam egyet
Az imént csavartalanítottam a gumijaimat, úgyhogy most én is el tudnék menni megnézni azt a híres erdei pályát!
www.universalmotor.hu

itt mindent amit szeretnél
Hello
Még új vagyok itt,sokat nézelődtem olvasgattam már ,de eddig még nem írtam.
Több kérdésem is lenne hozzátok,de nem egyszerre mindent:D
Már nem kell túl sokat várni hogy újra gurulhassak,de mielött felébreszteném téli álmából a vasat,szeretnék rá vásárolni egy két dolgot.
Szeretnék venni motoromra egy supermoto sárvédőt előre,hasonlót mint a képen amit feldobtam,kézvédőt,valószínüleg alubetéteset,valami jó kormányt!Láttam hirdetésekben rövid fék és kuplungkart,azt is szerettem volna mert a gyári kuplungkar nem tetszik,csak nem tudtak DRZ-re hozni:S
Ha tudnátok segíteni hogy hol találhatnék jó kormányt és az elöbb leirtakat nem túl drágán megköszönném!Ha esetleg van valakinek használt írjon légyszives!Köszönöm
nekem is csak csöpögött vizpumpánál(nem mindig),aztán 1motorozás alkalmával már nagyon elkezdtett szivárogni
lett bele rakva tömszelence +tengely és új hütöfolyaféd
tengely is megtud kopni nagyon,nekem az volt a gond
csá novi,

én tuti megyek ki kb 10 re
Colt72 neked az XR en miylen digit bringa óra van(típus) ? néztem a profilképeidet és ott láttam
Kakukk lesz motorozás hétvégén?
Lehet holnap kinézhetnénk...
Én odáig eljutottam,hogy egy másik csővel rátákoltam a dobot,hogy legalább a hangját halljam
http://youtu.be/QvVe1XGfp2Q Trailtech beszerelése (angol szükséges)

Telefonon felhívtam őket,és 15 pénzt mondtak rá. Kicsit soknak találtam egy 30centis rozsdamentes csőért(nem becsülöm le a munkát). Igazából kíváncsi voltam nektek mennyiért csinálják az ilyesmit(novinak max egy tízest mondott GD),és egy kis protekciót szerettem volna kérni. Amúgy szerintem Totot látásból ismerem is........neki rossz az egyik szeme?
Elmegyek személyesen is hozzájuk majd jövő héten........esetleg hivatkozhatok rád,hogy te ajánlottad? Hogy ismer?
Amúgy köszi
Hali!

Én 3 éve rendeltem a Vaport, akkor a hőmérő érzékelőt biztos, hogy nem lehetett beletekerni a légtelenítő helyére mert azt próbáltam. (M8-as menete van) Valószínű, hogy amit később gyártottak, azt már módosítva van. A Km érzékelőket én a beszerelési útmutató alapján szereltem fel.
Na mind 1, lényeg, hogy jó legyen.
Szia,menj be kerdezd Meg ha kozel laksz hozza! Nem harapnak,keresd Totot!Jol dolgoznak es nem dragak.
Én meg megint offtopik lettem...
Szia colt!

Még nem csináltattam meg az összekötőcsövet, tehát nem tudok nyilatkozni az áráról, majd tavasszal, ha melegebb lesz megcsináltatom.
Még decemberben neki álltam méregetni, hogy kellene állnia, de majd hozzáfagyott a kezem, aztán hanyagoltam a témát...

Üdv;