Örömmel látom, hogy te Fonyódi vagy. Nem járok endurózni. Én csak utcán nyomom meg amúgy is csak SM szettem van. De ha van kedved, akkor egyszer összefuthatnánk, mert sajnos csak 1 ember a Zsinkai Petit ismerem akinek DRZ-je van itt a környékben.
Üdvözlök minden motorost!
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldje el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Nekünk ilyen gumink van universal-nál vettük első+hátsó 11e csak a név nem stimmel KIOTO a neve
arra a célra mire használjuk 90% földút a maradék 10% aszfalt tökéletesen megfelel
Hallott már valaki arról a cross gumiról amit Kínában gyártanak, és vmi. BULL a neve vagy hasonló, és annyira olcsó, hogy Magyaroszágon nem is akarja senki forgalmazni ez végett. Állítólag 5e egy első, és 8e egy hátsó. Valahol Bp.-n lehet kapni egy helyen.
Cserélt esetleg valaki már a DRZ-n matrica szettet? Nem tudjátok, hogy lehet leszedni a tankról a gyárit anélkül, hogy a festés sérülni? Mert, ahogy óvatosan megsimítom, nem érzem a matrica szélét. Attól félek, hogy rajta van a lakk is. Előre is, köszi
én is gondolkodtam hogy vegyek bele..... próbáltam olyan drzt amiben volt,ugyanez az évjárat.középen jobban megindult,de alul "elvesztette" a nyomatékát,fent ugyanaz volt kb.
szerintem nem ér meg ennyi nyüglődést pénzt és plusz fogyasztást... bár ízlések és pofonok.
a hirtelen gázra történő lefulladás megszünt igaz,de engem egyáltalán nem zavar enyémen ez,megszokás kérdése.
Sziasztok DRZSEK! Kis segítség kéne: Drz 400 E-m Finster dobbal és most akarok bele dyno yetet venni, tud valaki véleményt mondani mennyivel lesssz erősebb ?
Félek, hogy összekarcolta a hengert, meg a szelepeket a homok.
Ha így van az megint egy rakás pénz és idén se lesz motorozás
Köszönöm a segítséget és a tippeket !
Örömmel látom, hogy te Fonyódi vagy. Nem járok endurózni. Én csak utcán nyomom meg amúgy is csak SM szettem van. De ha van kedved, akkor egyszer összefuthatnánk, mert sajnos csak 1 ember a Zsinkai Petit ismerem akinek DRZ-je van itt a környékben.