Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.

Örömmel látom, hogy te Fonyódi vagy. Nem járok endurózni. Én csak utcán nyomom meg amúgy is csak SM szettem van. De ha van kedved, akkor egyszer összefuthatnánk, mert sajnos csak 1 ember a Zsinkai Petit ismerem akinek DRZ-je van itt a környékben.
Üdvözlök minden motorost!
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldje el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt:
http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Hi!

Universalnál van, de nem olyan olcsó! link
Nekünk ilyen gumink van universal-nál vettük első+hátsó 11e csak a név nem stimmel KIOTO a neve
arra a célra mire használjuk 90% földút a maradék 10% aszfalt tökéletesen megfelel
Akinek van DR 350-ese, hol van rajta az alvázszám, illetve a gyártási év feltüntetve?
cula

Régebben írtad, hogy Balatonboglári vagy. Nem szoktál kijárni babodra endurózni?
Úgy látszik, hogy csak részben volt pontos az infó. Vagy nem jól emlékszek a nevére, és nem a Bull-ról van szó.
Enyém gyárilag S 2003-as. Ha tényleg rá van lakkozva akkor azt, hogy lehet óvatosba levenni?
S-es van lakkozva nem:O
a régebbiek legalábbis
hali. meg tudná nekem valaki írni hogy a gyári drz sm gumiknak mik a méretei? kössz
Hali!
2004-es YZ 450-est Cserélném DRZ-re.
06-20-5-636-213
Universalmotoron is mind 10 000 felett van. Egyébként használt már ilyen gumit valaki?
Nekem a szöges (csavaros) az Continental és médinkórea
szia,mik kellenek a csapágyak?
bull,universal is árulja.van még valami amit nem kínában gyártanak?
Hali!

Hallott már valaki arról a cross gumiról amit Kínában gyártanak, és vmi. BULL a neve vagy hasonló, és annyira olcsó, hogy Magyaroszágon nem is akarja senki forgalmazni ez végett. Állítólag 5e egy első, és 8e egy hátsó. Valahol Bp.-n lehet kapni egy helyen.
nézd meg 1903
én most csinálom.1 része már kész
ne félj! hőlégfúvóval lejön.
Helló.

Cserélt esetleg valaki már a DRZ-n matrica szettet? Nem tudjátok, hogy lehet leszedni a tankról a gyárit anélkül, hogy a festés sérülni? Mert, ahogy óvatosan megsimítom, nem érzem a matrica szélét. Attól félek, hogy rajta van a lakk is. Előre is, köszi
Szép Jó Estét DRZ topik!
Szükségem lenne egy himba felújító szettre. Ha valakinek van eladó, akkor legyen olyan kedves és szóljon nekem.
Köszi!
én is gondolkodtam hogy vegyek bele..... próbáltam olyan drzt amiben volt,ugyanez az évjárat.középen jobban megindult,de alul "elvesztette" a nyomatékát,fent ugyanaz volt kb.
szerintem nem ér meg ennyi nyüglődést pénzt és plusz fogyasztást... bár ízlések és pofonok.
a hirtelen gázra történő lefulladás megszünt igaz,de engem egyáltalán nem zavar enyémen ez,megszokás kérdése.
engem is!
Sziasztok DRZSEK! Kis segítség kéne: Drz 400 E-m Finster dobbal és most akarok bele dyno yetet venni, tud valaki véleményt mondani mennyivel lesssz erősebb ?
Félek, hogy összekarcolta a hengert, meg a szelepeket a homok.
Ha így van az megint egy rakás pénz és idén se lesz motorozás
Köszönöm a segítséget és a tippeket !