Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ez?
az új üléshuzat lesz..
üdv mindenki !
Milyen lett?...
Már benne volt mikor vettem. De szerintem nem kell hozzá másik foncsor jó a gyári.
vezetéke mindegyiknek rövid motorhoz hosszabbra kell cserélni,jeladót a féktárcsába vezetéket 1 vékony merev csőbe belehúzni és a fékcsőhöz rögzítve felhozni
szia
nekem van egy univerzális fejidomom,sm-em volt.
elérhetőségem adatlapomon.
ezen VDO A4 volt vezetékes ,de a krományig nem ért fel a vezeték miatt, a kézvédőn lett rögzítve, nem is volt gond vele gondolom én mert benne volt 6500 kmt, cska az előző tulaj nem ugratott a motorral , és én nálam kb 2 nap után elszakadt mert ugye mikor ugratsz kinyúlik a teleszkóp vele együtt a jeladó kábel is :S ennyit bírt, ezért agyaltam a Wirelessen, arról olvasgattam hogy vízálló ilyesmi na de hogy mit bír azt nem tudom...
jah igen már látom hogy van, bármiről is legyen szó írja az adott országba lehet e rendelni vagy sem és mennyi a szállítási tarifa. OK! THX.
bringás óra is megteszi szerintem,csak vezetékes legyen és CATEYE ezekkel jók a tapasztalatok motoron is (enduro)használatban ITT 3790-től van.
bécsbe ugyanannyiért küldik, mint ide, szóval azzal nem vagy előrébb. ezt usaban gyártják
én már jópárat vettem, most decemberben legutóbb és az 25ezer ft volt postával együtt. vám nem szokta megfogni. atvunlimited nevű shopból érdemes rendelni. van már fekete színben is, úgy még jobban néz ki sztem
Köszi ezt az infót hasznos volt, még sosem rendeltem Ebay-ről, ilyenkor jönne jól egy osztrák nagybácsi Bécsben :S
Nekem ilyenem van. Frankó cucc. Fordulatszám, vízhőfok, váltófény beállítható kétfajta fordulatszám értékre stb. Az ebay-os rendeléssel kapcsolatban csak annyit, hogy a 100 dolcsi az inkább 120, mert a 100 dolcsis nem küldi külföldre vagy ha igen akkor drágábban mint ha 120 ért vennéd.Ehhez meg posta költség is rájön minimum 20 dollár, de lehet akár 40 is vagy több. Nekem cakli pakli 38000-ba fájt a mutatvány.(forint-dollár árfolyam eléggé befolyásolja a végösszeget) Tehát csak óvatosan azzal, hogy 20000-22000-ért van az ebay-on.
Te szerkesztetted bele? Kellett foncsor,másik fejidom , vagy elég volt csak az izzó, meg a trafó?
Hm, az nagyon jó lenne! Majd szólj légy szíves mindenképp!
Neked egy komplett himba felújító szett kell a DRZ-hez, plusz a csavar.
A felújító van utángyártottba, a csavar csak gyáriban.
Ha érdekel írj egy e-mailt.
aruhaz@prox.hu
itt egy link DRZ alkatrészekről:
http://robogotuning.hu/sct/504...
a vaport csak ajánlani tudom! vízhőfok, ford.szám meg sok egyéb. $100 az ebayen. nehogy kiadj érte 50ezret....
http://www.universalmotor.hu/s...

Itt van, csak szerintem egy kicsit drága. Bár lehet máshol is ennyi.
Sziasztok ilyen sebességmérőn gondolkozom DR-z E-mre valaki tapasztalat? hazai forgalmazó, vagy eladó/beszállító?

Vagy esetleg valami egyszerűbb jól bevált bringás óra is megteszi, abból láttam Wireless-est ezekről tapasztalat?

Várom az infókat ajánlatokat bármi...
Szia.

Igen Xenon van benne. Bitang jól világít!
Köszi, ismerem őt. Akkor majd nála érdeklődöm.
Konkrétan a 10, 9, 2, 11, 3, számú alkatrészekre lenne szükségem.
Én szerintem rövidesen meg fogok válni az enyémen lévőtől...
Sziasztok!
96-os Dr 250 RS-hez kéne fejidom, van esetleg valakinek elfekvőben?
Tudtok valami boltot, ahonnan elfogadható áron lehetne rendelni?
Ja, és más fejidom is jó rá? Úgy értem, drz-é, stb. ?
Köszi
Helló!
Neked xenon van a motoron? Vagy csak úgy tűnik a képen?
bocsi de nem tudom
az a baj hogy a lakkot nem lehet úgy leszedni hogy ne sérüljön a festés alatta, tehát csak úgy ha újrafényezed a tankot,
de lehet érdemesebb DRZ400Sadamot kérdezni, majd idehajtom fórumra