vezetéke mindegyiknek rövid motorhoz hosszabbra kell cserélni,jeladót a féktárcsába vezetéket 1 vékony merev csőbe belehúzni és a fékcsőhöz rögzítve felhozni
ezen VDO A4 volt vezetékes ,de a krományig nem ért fel a vezeték miatt, a kézvédőn lett rögzítve, nem is volt gond vele gondolom én mert benne volt 6500 kmt, cska az előző tulaj nem ugratott a motorral , és én nálam kb 2 nap után elszakadt mert ugye mikor ugratsz kinyúlik a teleszkóp vele együtt a jeladó kábel is :S ennyit bírt, ezért agyaltam a Wirelessen, arról olvasgattam hogy vízálló ilyesmi na de hogy mit bír azt nem tudom...
én már jópárat vettem, most decemberben legutóbb és az 25ezer ft volt postával együtt. vám nem szokta megfogni. atvunlimited nevű shopból érdemes rendelni. van már fekete színben is, úgy még jobban néz ki sztem
Nekem ilyenem van. Frankó cucc. Fordulatszám, vízhőfok, váltófény beállítható kétfajta fordulatszám értékre stb. Az ebay-os rendeléssel kapcsolatban csak annyit, hogy a 100 dolcsi az inkább 120, mert a 100 dolcsis nem küldi külföldre vagy ha igen akkor drágábban mint ha 120 ért vennéd.Ehhez meg posta költség is rájön minimum 20 dollár, de lehet akár 40 is vagy több. Nekem cakli pakli 38000-ba fájt a mutatvány.(forint-dollár árfolyam eléggé befolyásolja a végösszeget) Tehát csak óvatosan azzal, hogy 20000-22000-ért van az ebay-on.
Neked egy komplett himba felújító szett kell a DRZ-hez, plusz a csavar.
A felújító van utángyártottba, a csavar csak gyáriban.
Ha érdekel írj egy e-mailt.
aruhaz@prox.hu
itt egy link DRZ alkatrészekről: http://robogotuning.hu/sct/504...
Sziasztok!
96-os Dr 250 RS-hez kéne fejidom, van esetleg valakinek elfekvőben?
Tudtok valami boltot, ahonnan elfogadható áron lehetne rendelni?
Ja, és más fejidom is jó rá? Úgy értem, drz-é, stb. ?
Köszi
bocsi de nem tudom
az a baj hogy a lakkot nem lehet úgy leszedni hogy ne sérüljön a festés alatta, tehát csak úgy ha újrafényezed a tankot,
de lehet érdemesebb DRZ400Sadamot kérdezni, majd idehajtom fórumra
az új üléshuzat lesz..