szeva, általában fent vagyok, még nem érkezett meg az értesítésed a felvételről, de talán nem olyan sürgős a dolog...majd beszélünk keresd az EnJoy nevet #687 es számmal fémjelezve...
szia , nekem van egy műszerfalam, én a motorhoz kaptam, de tuti nem építem be, azt se tudom hogy működik -e , az biztos hogy meg volt bontva , de nem törött...MSN en ha gondolod beszélhetünk róla ha érdekel. enjoy87yamaha@hotmail.com
Sziasztok! Van egy műszerfalam,aminek csak a kijelzője össze van folyva,a burkolatnak hála,a panel nem törött,nem sérült...Esetleg valaki nem tud valami okosat mondani hogy ne kelljen 40-50 ezret kiadnom érte?
Több küllő van hozzá, tényleg kivalló állapotban van, gyönyörű rajt a krómozás is 30az alja az alatt nem nagyon szeretném… Mert tényleg kifogástalan állapotban van.
Vagy ha esetleg tényleg komolyan érdekel, akkor biztos meg tudunk egyezni.
lehet kurva nagy hülyeséget írok de ha már mentél vele azóta akkor tök mindegy,ha nem idítottad be akkor én a helyedbe kiszedném a gyertyát és egy vékony nipolan csövet bedugnék a lukon,azt ráfabrikálnám valahogy egy porszivóra és kiszippantanám a motyót ami esetleg belehullott!
üdv mindenkinek! ha van valakinek elfekvőben lámpás hátsósárvédő,és két barab oldalidomja, főként dr 250 rs-hez,vagy esetleg,drz-hez, jelezze eladási szándékát. : ) köszönöm.
légyszi csörgess meg 1szer
vissza hivlak és megbeszéljük
most lépek a netröl
postán is eltudod küldeni vagy hogy
Vagy ha esetleg tényleg komolyan érdekel, akkor biztos meg tudunk egyezni.
újszilváson egymás ellen küzdöttünk egyébként meg én a pályával is
mégis egy irányár
Azért köszi a segítséget!