tágulásiban nekem is mindig 1 centi víz van de 1-2 cseppen kívűl nem volt még semmi, keringetni biztos keringeti a rendszerben a folyadékot mert már megfőztem volna endurozás közben az biztos ha nem csinálja
Nálam ez volt, hogy egyhelyben már nem kis csöppök, hanem már 2-3 centis tócsa lett egy járatásnál... vízpumpát szedte szét szerelő, vágott új tömítést, azóta nem csinálja.
a javításig a tágulási tartályba max 1 centis víz volt, azóta van akár 4-5 centis magasan is (az aljától).
Tehát ha a tartályban melegen nincs vizetek, hanem a moci alatt, akkor vízpumpatömítés cserés... nem kell egyből tengelyt meg minden szart cserélni, kopó eszköz,de nem mindennap...
ugyan így jártam, álló helyzetben járattam, mikor jól bemelegedett többször fél gázt húztam neki és ekkor szivárgott de menet közben ezek után nem, mi lehet ez?
Azt viszont nem tudom de utánna fogok járni, mert nekem is esedékes a szmeringcsere. Bár ahogy a Suzuki Zweirad -ot ismerem, horribilis árakkal fognak rémisztgetni...
Újabb kérdés MINDENKINEK... a váltó negelyetek tengely irányba mennyit mozog, mert nekem 4 mm-t amit én kicsit sokallok, van a tengelyen egy alátét biztosítva egy zégerrel, azon gondolkoztam teszek oda egy vastagabb alátétet, vélemény?
Vízpumpára visszatérve: éppen hogy csak 2-3 csepp jelent meg úgy hogy egyhelyben járattam meg jól bemelegítettem a motort , talán még túlságossan is aztán húztam neki a gázt. Ezek után elmentem motorozni kint voltam kb 1 órát, ránéztem 5-6 x is és nem jelent meg többször, úgyhogy lehet még kezdeti stádiumban van a hiba...
Ez csak attól függ hogy hagyományos méretről van -e szó, vagy valami spéci különleges szimering. Ha hagyományos akkor pár száz forint megállítja (max 300Ft), ha meg a másik kategóriába tartozik akkor több ezer Ft is lehet.
Szia novi!
Olvastam hogy összekötőcsövet akartál csináltatni,egy sportdobhoz.
Kész van már?Ha nem titok,mennyiért csinálták? Ha jól gondolom róluk volt szó. Csak azért kérdezősködök,mert nekem is kellene csináltatni egy összekötőcsövet,és ők nagyon közel vannak hozzám,legalábbis a XVII.kerületi műhelyük.
Előre is köszi!
Te tudod hogy megéri-e vagy sem
ezeket a funkciókat tudja az S-SM gyári műszerfala vagy 1 biciklis óra kivétel a hőfokmérés és a fordulat biciklis óra nagyságrendekkel kevesebbe kerül.
szevasz! többféle hőérzékelő van ezekhez a vaporokhoz. jelen esetben ezt a baloldali hűtő légtelenítő csavarja helyére kell betekerni, szóval a gyári gombához nem kell nyúlni. működni fog a ventillátor. a másik fajta (átfolyásos) érzékelőhöz meg kell vágni egy vízcsövet és oda betoldani. a sebességjeladó mágnesét direkt olyan csavar felyére rakták, amit a féktárcsa rögzítéséhez találtak ki. a vevőt én a telóvédő csavarjához rögzítettem egy kis lemezzel, nem a féknyereghez. persze ezt a szettet mindenki úgy szereli be ahogy akarja :)
pl. én ezt a tartót csináltam a műszerhez:
Az enyém is ugyan ez, mivel DRZ-hez csak egy félét gyártanak.
Nem akarlek elkeseríteni, de biztos, hogy a jelvevőt fel kell fúrnod a féknyeregre, mivel a jelvevőt csavarral kell rögzíteni, és a szerelési útmutató (és a lehetséges elhelyezés) szerinti helyen, nincs lyuk a féknyergen. A mágnesnek pedig szerintem alacsony a gyári tárcsarögzítő csavarok pozicíója, és a mágneses csavar keménysége is bizonytalan. Én ezért fúrtam külön feljebb. A víz hőfok gombát abban az esetbe lehet a ball oldali hűtőbe becsavarni, ha a motorod S vagy SM, mivel azoknak van gyárilag hőfok gomba a hűtőjükön.(bár nem tudom, hogy a menet passzol-e) Amennyiben a gyári helyére szeretnéd becsavarni, abban az esetben a ventilátorod nem fog működni. A kettőt viszont nem lehet egy gombára kötni, mivel a ventilátor gombája ki/be kapcsoló funkciót tölt be, addig a Vapor gombája egy szimpla hőfokérzékelő. Ezért írtam neked, hogy a csomagban mellékelt közbetétet bele kell vágni a vízcsőbe.
Hát ha 100 miliért kiadsz ennyi pénzt, akkor úgy kell neked A cucc jó, de 2000ért jópár helyen kapni Valvoline teflonos 400 milist, ugyanolyan jó...
Azt meg kétlem hogy kis flakon kell, hogy úton is fujogathasd... gondolom nem 1000 km-es túrákra jársz a drz-vel.
Szerintem ne vegyél olyan kicsit, 2-3 fújásra elég max
Nálam ez volt, hogy egyhelyben már nem kis csöppök, hanem már 2-3 centis tócsa lett egy járatásnál... vízpumpát szedte szét szerelő, vágott új tömítést, azóta nem csinálja.
a javításig a tágulási tartályba max 1 centis víz volt, azóta van akár 4-5 centis magasan is (az aljától).
Tehát ha a tartályban melegen nincs vizetek, hanem a moci alatt, akkor vízpumpatömítés cserés... nem kell egyből tengelyt meg minden szart cserélni, kopó eszköz,de nem mindennap...
Vízpumpára visszatérve: éppen hogy csak 2-3 csepp jelent meg úgy hogy egyhelyben járattam meg jól bemelegítettem a motort , talán még túlságossan is aztán húztam neki a gázt. Ezek után elmentem motorozni kint voltam kb 1 órát, ránéztem 5-6 x is és nem jelent meg többször, úgyhogy lehet még kezdeti stádiumban van a hiba...
Sűrgősen eladó lenne a sisakom!Lazer mx6 octopus nagyon szép állapotban utcán használtam!Iár: 27ezer de alkuképes!
itt valahol
Jobb esetben szimeringet, ha viszont belemart a tengelybe akkor vízpumpa tengelyt is!
ismer vki motorszerelőt aki nyíregyen a suzukiba dolgozik?
Olvastam hogy összekötőcsövet akartál csináltatni,egy sportdobhoz.
Kész van már?Ha nem titok,mennyiért csinálták? Ha jól gondolom róluk volt szó. Csak azért kérdezősködök,mert nekem is kellene csináltatni egy összekötőcsövet,és ők nagyon közel vannak hozzám,legalábbis a XVII.kerületi műhelyük.
Előre is köszi!
ezeket a funkciókat tudja az S-SM gyári műszerfala vagy 1 biciklis óra kivétel a hőfokmérés és a fordulat biciklis óra nagyságrendekkel kevesebbe kerül.
http://www.formula3000.hu/shop...
pl. én ezt a tartót csináltam a műszerhez:
Az enyém is ugyan ez, mivel DRZ-hez csak egy félét gyártanak.
Nem akarlek elkeseríteni, de biztos, hogy a jelvevőt fel kell fúrnod a féknyeregre, mivel a jelvevőt csavarral kell rögzíteni, és a szerelési útmutató (és a lehetséges elhelyezés) szerinti helyen, nincs lyuk a féknyergen. A mágnesnek pedig szerintem alacsony a gyári tárcsarögzítő csavarok pozicíója, és a mágneses csavar keménysége is bizonytalan. Én ezért fúrtam külön feljebb. A víz hőfok gombát abban az esetbe lehet a ball oldali hűtőbe becsavarni, ha a motorod S vagy SM, mivel azoknak van gyárilag hőfok gomba a hűtőjükön.(bár nem tudom, hogy a menet passzol-e) Amennyiben a gyári helyére szeretnéd becsavarni, abban az esetben a ventilátorod nem fog működni. A kettőt viszont nem lehet egy gombára kötni, mivel a ventilátor gombája ki/be kapcsoló funkciót tölt be, addig a Vapor gombája egy szimpla hőfokérzékelő. Ezért írtam neked, hogy a csomagban mellékelt közbetétet bele kell vágni a vízcsőbe.
azért 100ml, hogy elférjen a motorba.
Mindenképpen legalább 400ml-eset ajánlom, pl. ezt
http://robogotuning.hu/spd/431...
Hát ha 100 miliért kiadsz ennyi pénzt, akkor úgy kell neked A cucc jó, de 2000ért jópár helyen kapni Valvoline teflonos 400 milist, ugyanolyan jó...
Azt meg kétlem hogy kis flakon kell, hogy úton is fujogathasd... gondolom nem 1000 km-es túrákra jársz a drz-vel.
Szerintem ne vegyél olyan kicsit, 2-3 fújásra elég max
Edem
Hát én csak a órát fizetem a többit a keresztanyám ai kint dolgozik ő küldi be nekem. Akkor ezen a fordulatszámot hova kell kötni?