Sziasztok!Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy van egy S-s drz m
ami sm szettel van!Vettem hozzá egy 320 as féktárcsát,de amiatt kellene nekem egy fékadapter!Vki tudna ifnót adni hogy hol lehet ilyet beszerezni,vagy ha vkinek van eladó az is érdekelne....
Ma voltam bent a Boglári Ful-Gasba pár cuccért. Megkérdeztem a Bukovics Tomitól a durrogást. Azt mondta 3oka lehet neki.:
1.: Kicsik a szelep hézagok, de ez nem sürün szokott előfordulni.
2.: Nyitott csövű rendszer van rajta. Az minden előzetes probléma nélkül néha visszadurrant egyet.
3.: Rossz az alapjárati anyag és levegő kombinációja. Levegő csavaron kell, tekergeti.
De ez nem káros a motornak és nincs teljesítménycsökkentő hatása sem.
Sziasztok!Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy van egy S-s drz m
ami sm szettel van!Vettem hozzá egy 320 as féktárcsát,de amiatt kellene nekem egy fékadapter!Vki tudna ifnót adni hogy hol lehet ilyet beszerezni,vagy ha vkinek van eladó az is érdekelne....
A bekötése nem bonyolult. Én a tápot az első láma tápjába kötöttem bele. A vízhőfok érzékelőt a ball oldali hűtő felső csövébe, amennyire lehet a legmagasabb pontra vágtam bele. A fordulatszám vezetékét (piros/fekete) amiből a test a fekete, a pirosat a gyertyakábelre kell spirálosan rátekerni, és szigetelő szalaggal ráerősíteni. (a beszerelési útmutató így mutatja, és nekem is így van bekötve) A Km jeladó mágneses csavart belefúrtam a tárcsába. A jel vevőjét meg a féknyeregbe. Oda 4-es menetet fúrtam és csavarrögzítővel beragasztottam. Mióta megvan tökéletesen működik.
nem. csak durrogtat. viszont egyúttal ki lehet dobni a karbi alján lévő mágnesszelepet és lezárni a gumicsövet ami a karbi tetejére megy. ez kicsit segít a gázreakción. az fcr karbi lenne az ideális ami az E-n van csak az sok pénz.....
E-n nincs, de SM-en van egy környezetvédelmi kütyü a bal hűtő alatt ami plusz levegőt ad a hengerfejbe a kipufogókönyökbe az elégetlen benzín miatt. azért durrog folyamat, csak gyári dobbal nem hallani nagyon. én levettem az egész kütyüt és lezártam a lyukat, így nem durrog
Hali én is pont ilyet rendeltem e-bay ről, kb 2 hét mire megjön, az érdekelne hogy a bekötése az mennyire bonyolult, és a fordulatszámmérőt hova kell bekötni? Mi alapján mutat az?
Igen,Trobee csinál ilyeneket.
Ez a telefonszám nekem szól?
Ma voltam bent a Boglári Ful-Gasba pár cuccért. Megkérdeztem a Bukovics Tomitól a durrogást. Azt mondta 3oka lehet neki.:
1.: Kicsik a szelep hézagok, de ez nem sürün szokott előfordulni.
2.: Nyitott csövű rendszer van rajta. Az minden előzetes probléma nélkül néha visszadurrant egyet.
3.: Rossz az alapjárati anyag és levegő kombinációja. Levegő csavaron kell, tekergeti.
De ez nem káros a motornak és nincs teljesítménycsökkentő hatása sem.
engem érdekel mindenképpen!
képeke küldesz róla nekem?postázás megoldható?helyileg hol van?
mailom msnem kiírva,de ide is írhatsz
köszi
A bekötése nem bonyolult. Én a tápot az első láma tápjába kötöttem bele. A vízhőfok érzékelőt a ball oldali hűtő felső csövébe, amennyire lehet a legmagasabb pontra vágtam bele. A fordulatszám vezetékét (piros/fekete) amiből a test a fekete, a pirosat a gyertyakábelre kell spirálosan rátekerni, és szigetelő szalaggal ráerősíteni. (a beszerelési útmutató így mutatja, és nekem is így van bekötve) A Km jeladó mágneses csavart belefúrtam a tárcsába. A jel vevőjét meg a féknyeregbe. Oda 4-es menetet fúrtam és csavarrögzítővel beragasztottam. Mióta megvan tökéletesen működik.