A Petitől már kérdeztem nyáron, de őneki sincs enduró szett a gépéhez! Mi 3-an vagyunk Fonyódon, ősztő nyárig terepen ökörködünk, nyáron meg a "nyaralókat bosszantjuk" aszfalton. Akkor nyáron majd összehozunk 1-2 fordulót.
Hát én mikor vettem az enyémet akkor azután nagyon érdeklődtem. Ha nem olyan lett volna a hozzá állása a srácnak elhoztam volna. Csak húzta az időt ekkor se jó akkor se jó nem igaz h nem volt egy szabad délutánja. Ha én el akarok valamit adni nem így állok hozzá. Azt inkább hagytam, mert lehet h valami volt a füle mögött. Kicsit sajnáltam is, mert mindig is nagyon tetszett a motor! De ami most van azt is nagyon szeretem. De az óta semmit nem tudok róla.
Teljesen más a kettő... A zéével is lehet ugyan úgy csúsztatni.. ugyanúgy ér a menetszél ami jó. Csak ez még lámpánál 1-2-3-ba riszál még rendesen. :D utána meg ott a köv lámpa...
Hát meg... De nem olyat akar... Hacsak nem az egész tankot akarja leragasztani. annak a k3-snak azért elég fura és nagy a matricája a tankon :D De basszus eltévedtem XD Ez nem a zéé fórum :P
Szeva cula!
Van egy rossz hírem. Vidd el festőhöz és az újrafesti, mivel a matricára rá van lakkozva. 5-10e Ft az egész ebbe lecsiszolja + még a festék lakk munka minden benne van. Utána te meg már a lakkra rányomhatod a matricát egy kis vízzel.. NEkem már kellett csinálni úgyhogy elég szar... Sajnos. De suzukiék így tartósították :D
A Petitől már kérdeztem nyáron, de őneki sincs enduró szett a gépéhez! Mi 3-an vagyunk Fonyódon, ősztő nyárig terepen ökörködünk, nyáron meg a "nyaralókat bosszantjuk" aszfalton. Akkor nyáron majd összehozunk 1-2 fordulót.