üdv. érdekelne engem egy gyári sm sárvédő. ha van valakinek feleslegben és megválna tőle, vagy esetleg elcserélné egy jó állapotban lévő UFO első sárvédőre akár ráfizetéssel is akkor írjon. tritrilla@freemail.hu
új vagyok még itt "Nálatok", bár már többször jártam ide mívelődni.. bár csak most regeltem nemrégiben..
lenne pár dolog amit keresgélek mostanában, ha esetleg olvasná olyan akinek van pl sm szettje eladó (fűzött,4.5col vagy felette), az érdekelne, illetve arc designos matricka..
ja és ha jár ki valaki budaörsön vagy annak környékén, szívesen csatlakoznék..szántani..
ez jó, nem kell fúrni. a mágneses csavart be lehet tekerni a féktárcsa egyik csavarja helyére.
de körülnézhettél volna mert itt 40dolcsi a posta....
atvunlimited-nél a kütyü is 10-el olcsóbb, a posta meg 20-al.
az már 6000ft!
http://www.formula3000.hu/shop...
új vagyok még itt "Nálatok", bár már többször jártam ide mívelődni.. bár csak most regeltem nemrégiben..
lenne pár dolog amit keresgélek mostanában, ha esetleg olvasná olyan akinek van pl sm szettje eladó (fűzött,4.5col vagy felette), az érdekelne, illetve arc designos matricka..
ja és ha jár ki valaki budaörsön vagy annak környékén, szívesen csatlakoznék..szántani..
üdv
www.motormatricak.hu
Ádám, köszi, a képet tőled kölcsönöztem
de körülnézhettél volna mert itt 40dolcsi a posta....
atvunlimited-nél a kütyü is 10-el olcsóbb, a posta meg 20-al.
az már 6000ft!
ez elvileg Drz hez van, és remélem nem kell furkálnom hozzá,és a hőfokmérőt is csak a bal oldali csavar helyére kell becsavarni.
akkor össze csörgünk
melesleg mi a helyzet igy ugy amugy
csak a régészek kapirgálnak ki alóla