Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv. érdekelne engem egy gyári sm sárvédő. ha van valakinek feleslegben és megválna tőle, vagy esetleg elcserélné egy jó állapotban lévő UFO első sárvédőre akár ráfizetéssel is akkor írjon. tritrilla@freemail.hu
Szerintetek jó ez a láncspray? Vagy mit ajánlatok? Hány alkalomra elég egy 100ml?

http://www.formula3000.hu/shop...
Üdv a csapatban!
Tiszteletem Uraim!

új vagyok még itt "Nálatok", bár már többször jártam ide mívelődni.. bár csak most regeltem nemrégiben..

lenne pár dolog amit keresgélek mostanában, ha esetleg olvasná olyan akinek van pl sm szettje eladó (fűzött,4.5col vagy felette), az érdekelne, illetve arc designos matricka..

ja és ha jár ki valaki budaörsön vagy annak környékén, szívesen csatlakoznék..szántani..

üdv
csináltatta georgal azt hiszem
www.motormatricak.hu
Tudja valaki hol lehet venni ilyen matricát? Sehol nem találok a neten
Ádám, köszi, a képet tőled kölcsönöztem
ez jó, nem kell fúrni. a mágneses csavart be lehet tekerni a féktárcsa egyik csavarja helyére.
de körülnézhettél volna mert itt 40dolcsi a posta....
atvunlimited-nél a kütyü is 10-el olcsóbb, a posta meg 20-al.
az már 6000ft!
Nem is terepre kéne...
Szia. Én ezt rendeltem meg http://cgi.ebay.com/ebaymotors...

ez elvileg Drz hez van, és remélem nem kell furkálnom hozzá,és a hőfokmérőt is csak a bal oldali csavar helyére kell becsavarni.
Bele került a Karácsonyi ajándék a DR-z be (CBR 600 kerekek) remélem szombaton jön a jó idő és kipróbálhatom...
az meg a te bajod....
járok arra belesek
Nemsok,mostanában itthon vagyok,benézhetnél.
ez az én is ,
akkor össze csörgünk
melesleg mi a helyzet igy ugy amugy
Nemtudom,rég tankoltam tele
szeva haver ni ná mennyi egy telitank benzin most ? , vajon
Cső,hajtunk hétvégén?
szeva ez a motor olyan nehéz ha alászorulsz egyszer
csak a régészek kapirgálnak ki alóla
obertcsaba, tommydr600@citromail.hu, Bonyhád
sokallom
Szia! Merre vagy elérhető, hátha tudok segíteni!
Semmi gond.Egyébként valóban Trobee csinál ilyeneket én is tőle vettem és nekem nagyon jó lett.
Biztos lehetsz benne hogy horribilis összegekkel fognak rémisztgetni!
ok köszi! a számot mentettem