Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló.

Van 2db abroncsom eladó sorban. Gyári DRZ Excel abroncs. Hozzá tartozó küllőkel.
Egyikbe sincs tojás se patkanyom! Ár megegyezés szerint!
és leszeded vezérmüláncot meg mindent meg lebontod szelepeket én még nem szedtem szét igazából meg nem is fogom
de azért ott nem egyszerü dolgok vannak
Nem merek így menni vele, mert nem rég vettem bele dugót és meg is lett hónolva (még nem mentem vele ki 10 tankot se)
Lehet az lesz, hogy a hengerfejet leszedem és kipucolom.
Valamennyire ki lehet akkor a hengert is nem ?
feltétlenül vidd szerelöhöz,nem 1szerü azt szédszedni
de ha van szerelöi képességed akkor állj neki 1edül
de az is lehet,hogy nem került bele annyi kosz mind gondolod és nem is károsodna a motor ha mennél vele
Az a baj, hogy siettem és belese néztem (még soha nem volt benne egy porszem se)
Nagy meló szétszedni ?
Itthon is megtudom csinálni vagy vigyem szerelőhöz ?
Köszi, hogy segítesz !
és bocsi de nem tudok segiteni
csak gondoltam hozzászólok
hát igen,sajnos vizzel bele tudod mosni a koszt a gyertyához
érdemes kifújni kompresszorral azt a részt mielött kiveszed gyertyát tudom ez utólagos okoskodás részemröl,de hátha segitek igy valakinek elkerülni a hibát
Helló!
Kiszedtem a gyertyát, hogy megnézzem van-e szikra és sáros, homokos volt (valószínű nem tömített rendesen a gyertyapipa fölötti gumi).
Félek hogy a hengerbe is került homok. Csak úgy tudom kipucolni hogyha szétszedem ?
Valaki kérem segítsen!
Előre is köszönöm!
Laci kollégámnak maxis van a gépen,és odáig van érte nem törnek le bütykök és jól is fognak szinte minden körülmény között
Nem tudom.
Rajta volt már.
hali

a matricaszettet hol vetted ?
Sziasztok.
DRZ- re gumi választás előtt állok. Bütykös gumit szeretnék venni ami terepen jól fog, viszont mivel elég sokat megyek aszfalton is, olyan kellene ami DOT számos vagyis ha megállít a rendőr nem tud belekötni. Ilyen lenne pl. a PIRELLI MT21 ha jól gondolom, bár terepen nem tudom hogyan teljesít. Erről a gumiról illetve hasonló gumikról várnék tapasztalatokat illetve, hogy melyik márka melyik típúsa felel meg a fenti elvárásoknak.
Hali.
2004-es YZ 450 est CSERÉLNÉM DRZ-re!
06-20-5-636-213
Mindenki akciózik itt a "holt szezonba" próbál eladni. Én kicsinek tartom a 100/100-ast DRZ-re.
Hali,maxxis rol mi à velemenyetek?Most keszulunk rendelni,16ezer elso hatso.kb 30 lenne a starcross,de felek hogy nem lesz Jo à Maxi.
http://e-motorparts.addel.hu/p... nekik meg még ennyi se kell érte nekem bevált .
Ez a Michelin AC 10-es gumi nagyon jó, és most szinte Mitas árban van!
Érdemes meggondolni.
http://www.moto-complet.hu/?/m...
Suzuki Zweirad Eger? Próbáltad?
http://www.zweirad.hu/
Sőt így érdekel csak igazán ! A Gumi !
Engem még igen, varom a képet majd a gumiról.
The King, Saanya, eddy33

Le lett cserélve a gumi a felniken endurora
nem tudom így érdekel-e a dolog...

Hétfőn teszek fel képet, adatokkal együtt.
Hello!
Köszönöm a lehetőséget, de a két 18 -as cross -ból egyik sem jó nekem.
Üdv!
kicsit megkésve, de Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek
Sziasztok!

Van egy pár darab eladó Cross és Enduro gumim számotokra, hátha érdekel... a képen jobbról balra:

1. Mitas E-08 2007.41, 130-80/18, 8,6;8,5;8,8mm 7000 ft
2. Mitas E-08 2008/25, 90-90/21, 5,8; 5,5; 5,6mm 5000 ft.
3. Metzeler MX XE 110-100/18 2008.49 16;10;16 mm 5000 ft
4. Dunlop D752 110-100/18 18-12-18mm 4000 ft
5. Maxxis Cross SI 80-100/21 11,10,11mm 3000 ft
6. Bridgestone M77 10 mm mindenhol 80-100/21 3000 ft
7. Dunlop d756GP 10,7,10mm 80/100-21 2003/16 2000 ft.

Kérdés, óhaj sóhaj, kép, kérdezzetek
Szebb jövőt mindenkinek