Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Eladnám DR 600-as szeretett motoromat!
Kb. 300.000-t költöttem rá, 250.000-t szeretnék érte.
9 éve van meg, nyugdíjas koromban is ezzel szerettem
volna motorozni, de a svájci frank közbeszólt.
tommydr600@citromail.hu
na majd ha felraktam nyilatkozom.
De azért köszönöm a választ!
hátha érdekel valakit a héten 45 pénzért vihető
http://www.kepesmotor.hu/felni...
sokan azt állítják nem baj
én nem szeretem ha durrog és én be állíttattam
és szerintem a durrogás az hibára utal Pl.rossz beállítás+egyéb de hátha jön valaki hozzáértő és leírja nekünk kíváncsi lennék én is rá
lecseréltem 1 LEOVINCE-re ezzel nekem jobban tetszik teljesítményben is kis fordulaton erősebb nyomatékosabb,de ehez kellett állítani a levegőcsavaron mert gázelvételnél durrogott,

a Finster dobbal a felső fordulatszám tartományban ment jobban, kis fordulaton gyengébb nyomatékszegényebb volt nem nagyon tetszett,hangja viszont nagyon jó volt
ami a vinyóban van mágnes az is bitang erős
picike de jól tapad
Köszi szépen
Hali!

Igen, mutat külső hőmérsékletet, és motor hőfokot is. Kell neki tápot adni a motorról, és elem is van benne a memória végett.
A jeladónak meg a CD lejátszóban lévő kis kerek lyukas mágnes a legjobb. (bitang erős)
Vagy itt:http://www.magnesek.hu/ferrit-...
Enyémen is FINSTER dob van. De nekem visszadurrog. Az baj?
Kossz szepen.
Szia.

Tessék lefényképeztem neked a kézi könyvéből.
és lekerült?
Anyuka hűtőmágnesét ellop otthonról, megfarag, beragaszt!

5000
de de ...

neked nem volt tetszetős miért adtad el?
Helló.

Na, örülök neki. Akkor majd nyáron megyünk egy kört közösen is.
nekem volt rajta semmit nem kellet változtatni a gyári beállításon teljesítménye jó volt és nem is durrogott vissza
itt 23ezerért van ilyesmi!(előzmény)
Szia!
Azt lehet állítani,hogy külső hőmérsékletet,vagy motorhőmérsékletet mérjen? A tápot az aksiról kapja,vagy esetleg elemes?
Szemezgetek régóta a Vaporral,de még nem láttam csak képen
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem ,hogy valaki megtudná mondani hogy lehet beállitani az órát a kijelzön koszönöm elöre is
Nekem biciklis km-óra van a mocin sztem bőven elég és még pontos is a helyes beállításokkal.Az-az egy bajom vele,hogy elhagytam a jeladó mágnest a kerékből,ilyet hol tudok venni ha esetleg vki járt már így
Nem egy Papik nevezetű úri embertől vetted meg a finster dobot?Ha igen az az enyém volt.Nekem nem kellett állítani rajta semmit stimmelt minden de egyik moci se ugyan az lehet kell álligatni rajta vmit de nagyon kemény hangja van az tuti!Azt javaslom tedd fel és próbáld meg hadd szólaljon meg a gép és majd látod.
Ez lemaradt.
Én három éve vettem, a haverommal egyszerre kettőt így jött ki 50e egy postaköltséggel, és Los Angeles-ből küldték.
Nagyon szeretem, mert mindent tud ami kell. Szerintem ami nagy előnye a bringaórákhoz képest, a nagy kijelző, és az erős megvilágítás, ezért sötétbe még tempós iramnál is simán leolvasható minden adat. A bekötése is egyszerű. Szerintem megérte az árát, bár most 47e nem adnák érte.
hello mindenki!

1 kérdésem lenne , most vettem 1 FINSTER dobot öszekötőcsővel a szekérre, kell -e valamit a motoron álligatni felrakás után ?