Sziasztok.
Most vettem egy Drz -t Nagy Dávid barátunktól és érdekelne az a jelenség, hogy beindítva a motort hidegen 2-3 percnyi járatás után mikor már meleg a blokk, nagyob gázadásra néha kékes füstöt látok kilöködni a kipufogoból.Ez mitől lehet?
Hali!
Tudod,hogy hol lakom nem?-hát ott lesz.
Azt is tudod,hogy én mindig az amatőröknek szervezkedek!
Nevezés az valószínű nem lesz.-már anyagi értelemben-
10-11 körül azért itt kéne már lenni.A pálya,ha saras lesz,akkor csak a homokos részt használjuk.
Az enyémet nem erőltettem betonon cross szettel h mittud, terepen kettesben tudom felvenni, 3asban nem... bár én kezdő vagyok, nemtudok karózni sokat vele. Te már jól nyomod
Na majd ha kicsit jobb idő lesz, betöröm a lovakat
enduro kerékszettel 14-47-es E áttétellel 3.ba sima gázra keró, huplis terepen 5be is bárhol feljön, E-vel nem mentem, de kb annyit tud az is, csak előnyösebb h. könnyebb egy 20assal
Kb annyit tud most a mocid, mint egy gyári E nem? nagyon laza lánccal próbáltam kb 2 km erejeéig Sm-el a 13-43at, de az hosszú volt. nekem csak városra van az sm, olyat fogok összehozni, h lazán karózzon 1-2ben
15-41 el használom az sm szettet, de lehet kipróbálok majd egy 15-38at nyárra, ott azért fontosa végsebesség nekem :) endurora meg 14-47 van, nah azzal aztán jön kerékre 3ba is kisgázra
Rakj bele vastagabb olajat, ha vékony van benne! 15W50 mehet bele!
fekete sok üzemanyag
szerinted
Most vettem egy Drz -t Nagy Dávid barátunktól és érdekelne az a jelenség, hogy beindítva a motort hidegen 2-3 percnyi járatás után mikor már meleg a blokk, nagyob gázadásra néha kékes füstöt látok kilöködni a kipufogoból.Ez mitől lehet?
Elsőm nincs.
Aztán persze:
A múltkori rendelésem, meg karácsonyra hivatkozva mit kóstál a cuccos? Meg első lánckereket nem gyártasz esetleg?
Köszi
Tudod,hogy hol lakom nem?-hát ott lesz.
Azt is tudod,hogy én mindig az amatőröknek szervezkedek!
Nevezés az valószínű nem lesz.-már anyagi értelemben-
10-11 körül azért itt kéne már lenni.A pálya,ha saras lesz,akkor csak a homokos részt használjuk.
turtok akadályt minden évben?gondolom ezt az építkezést már befejezték,most hol lesz a helyszín?hány induló lesz?
PINI szilveszter
Az enyémet nem erőltettem betonon cross szettel h mittud, terepen kettesben tudom felvenni, 3asban nem... bár én kezdő vagyok, nemtudok karózni sokat vele. Te már jól nyomod
Na majd ha kicsit jobb idő lesz, betöröm a lovakat