Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok nézzétek meg ezt a linket elégsok jó dolgot irnak a drz-rőlhttps://docs.google.com/leaf?i...
én 44és cipöt hordok és ilyen méretü forma csizmát is vettem
kellöképpen passzos a lábamra ahogy kell lennie
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.Cross csizmát akarok rendelni a netről.A kérdésem csak az lenne hogy a méretezésük mennyire pontos.Mert én például sportcipőbe 44-est használok,de bakancsba munkavédelmi cipőbe papucsba csak 43-t.Szerintetek mekkorát rendeljek?A nagy se jó de az se ha nyomja a lábam.
Bocsi hogy ilyen dologgal offolom az oldalt.
Köszi a válaszokat,és boldog új évet kívánok nektek!
Köszi!
Megkaptam! Át is nézegetem majd este szerintem egy tea mellett
Küldtem már egy PDF et...
Köszi!
Kell hozzá vmi olvasnivaló, mert a szelephézagokat be kell állítani, meg a szelepszárszimmeringeket ki kell cserélni.
Nem az enyém a motor, bátyámé... csak nekem van időm most ezzel foglalkozni..
Önindítót? az egy olyan jó típus volt nekem, hogy ha megtanulod az indítást, mezítláb berúgod... küldök egy PDF et talán van benen valmi, kapcsolási rajz biztosan...
Hali!
Volna néhány kérdésem egy 1989-es DR600Shez:
-Szelepszárszimmering méret vagy típus?
-Szelephézag állítás, alapérték
-Kapcsolási rajz

Ezek mennyibe kerülnek? Van valakinek bontott kuplungkarja konzollal? Esetleg önindítót lehet rá rakni? Az mennyibe fájna nekem?
Ajánlom is...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-4215890

Ha valakit érdekel. :)
Szia!
Meglátom mit sikerül addig összehoznom. Írok ha kelleni fog
Heló!
8-10 cm van.Nincs meg fagyva az alja.Ma is volt gépelés!Husky 2T teszt a homokon.Hasonló idő lesz szilveszterkor is,vagy talán kicsit jobb.Megtartjuk mindenképpen!
Engem is érdekelne pár dolog. Nekem is tudnál küldeni légy szíves e-mailt, hogy mik vannak képpel és árral! Előre is köszönöm! Ja és az én adatlapomon is ott az e-mail címem.
E-mailt tudsz írni, hogy még mik vannak? Adatlapomon van az emailom. Deknivédő biztos, hogy kell.
Szia,feletek van ho?megtartjatok a bulit?
Háááj!
Nem titkos az!Nem találok többet,így a méreteket se tudom.Jövő héten csináltatok,ha jó.
Szia Trobee!

Ha tuti nincs már 320as fékadaptered, esetleg szupertitkos méretekből nem tudnál megadni morzsácskákat?
GD jo az ing es a zokni is
ahoz képest techno párti vagyok
Végre ebben a topikban is van egy igazi rocksztár
megjött a 2011es pizsomám
ELADÓ vagy DRZ re cserélném értékegyeztetéssel!
2004 es YZ 450
ir.ár 470e ft.
Hali.
Sisakra szerelhető kamera minden tartozékával bontott de Új!
21e ft.
Tipusa Oregon Scientific ATC 2 K.
06-20-5-636-213
Heló!
5 e+posta.
Más nem érdekel?