Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még egy kérdés:
Ha a 40 lovas verzió utcára 14-41el jó, és kb 140et megy végre.

akkor az 50 lovas 13-43al miért érzem túl hosszúnak? Bár csak egyszeri próba volt még a hó előtt. Előre tudok rakni nagyobbat, de attól csak még hosszabb lesz az áttételem... Kénytelen leszek hátra nagyobbat venni. Ki hogy használja az sm-et?
én konkrétan még azt is felirom egy excel fájlba mikor mennyit költök rá meg hány km-nél teszem rá de olyan adatom nincs amire neked van szükséged
Kénytelen leszek megoldani, csak gondoltam hátha van valaki aki mindent lemappázva lerajzolva digitalizálva tart a gépén
szia,én a helyedben odatenném és lemérném
Sziasztok!

Unalmamban ma játszottam az Sm szettemmel Tudna valaki adni méreteket 320as tárcsához tartozó féknyereg konzolról?

Köszi!

Edem
hali,hol az az a nálunk?bárki indulhat?nevezés?mikor kezdődik pontosan,milyen a pálya?egyelőre ennyi köszi a válaszokat!
Hello!
Tavaly nem voltál!?
Szilveszteri motorozásnak indult pár éve,aztán már kisebb verseny lett belőle.Rövid futamok aránylag rövid egyszerű pályán.Díjak,tárgy nyeremény,pezsgő,stb.
nem tud vki drz sm et eladót kevés km-el, max 1 M ig? ami van normális az kereskedésekben van és az egekbe beszélnek
Hát igazán nincs mit.
Használd egészséggel.
üdv.
jó kérdés mert nekem sincs, de régebbi S-eseken láttam már én is
Szia, mit lehet tudni részletekben erről a "buliról" ?
Megjött a pilács, köszi!
Szilveszterkor ismét háziverseny nálunk!
A tavalyihoz hasonlóan rövid versenyek,melegedő,tea,kaja,tárgy nyeremények!
Srácok egy gyors kérdés, a hengerfej oldalán van egy csavar már akinek van egy imbuszos nyílású, az mi a francot szolgál, nekem nicns ,de LTZ-n és S modellen is láttam már
A "lapátot" (sild ) fordítsd meg! Ne előre álljon, hanem visszafele!
Ha ugy tervezem, nagyobb tempóba megyek el endurózni, megfordítom. Bár, lehet ez mind1ik sisaknál megoldott szitu...
Helló.

Van 2db abroncsom eladó sorban. Gyári DRZ Excel abroncs. Hozzá tartozó küllőkel.
Egyikbe sincs tojás se patkanyom! Ár megegyezés szerint! Vigyétek nekem nincs, rá szükségem csak pakolom egyik helyről a másikra.
Helló.
Ti milyen fajta sisakot használt a DRz-hez?
Nem egy ilyen cross sisakom van. De nagyobb tempónál már eléggé húzza fel a menetszél. Mondjuk jó nagy rajta a lapát…
Ti mit ajánlatok? Inkább a zártat? Vagy másik fajta cross aminek kisebb lehet a lapátja felül? Talán az kevésbé húzná felfele...
lánc 35e ft.
lánckerekek 18e ft.
bukógombák 13e ft.
egybe megkapod:35e ft.
hali,nem akarlak elkeseríteni de 10hónap alatt lehet elment ha jó árban volt
Szia Mennyi az elso lampa?
értem.
Meghogy az én ülésemen van hátul az a púp, így a gyári nem lenne jó, mert hátul szűk lenne rá...