Még egy kérdés:
Ha a 40 lovas verzió utcára 14-41el jó, és kb 140et megy végre.
akkor az 50 lovas 13-43al miért érzem túl hosszúnak? Bár csak egyszeri próba volt még a hó előtt. Előre tudok rakni nagyobbat, de attól csak még hosszabb lesz az áttételem... Kénytelen leszek hátra nagyobbat venni. Ki hogy használja az sm-et?
Hello!
Tavaly nem voltál!?
Szilveszteri motorozásnak indult pár éve,aztán már kisebb verseny lett belőle.Rövid futamok aránylag rövid egyszerű pályán.Díjak,tárgy nyeremény,pezsgő,stb.
Srácok egy gyors kérdés, a hengerfej oldalán van egy csavar már akinek van egy imbuszos nyílású, az mi a francot szolgál, nekem nicns ,de LTZ-n és S modellen is láttam már
A "lapátot" (sild ) fordítsd meg! Ne előre álljon, hanem visszafele!
Ha ugy tervezem, nagyobb tempóba megyek el endurózni, megfordítom. Bár, lehet ez mind1ik sisaknál megoldott szitu...
Van 2db abroncsom eladó sorban. Gyári DRZ Excel abroncs. Hozzá tartozó küllőkel.
Egyikbe sincs tojás se patkanyom! Ár megegyezés szerint! Vigyétek nekem nincs, rá szükségem csak pakolom egyik helyről a másikra.
Helló.
Ti milyen fajta sisakot használt a DRz-hez?
Nem egy ilyen cross sisakom van. De nagyobb tempónál már eléggé húzza fel a menetszél. Mondjuk jó nagy rajta a lapát…
Ti mit ajánlatok? Inkább a zártat? Vagy másik fajta cross aminek kisebb lehet a lapátja felül? Talán az kevésbé húzná felfele...
Még egy kérdés:
Ha a 40 lovas verzió utcára 14-41el jó, és kb 140et megy végre.
akkor az 50 lovas 13-43al miért érzem túl hosszúnak? Bár csak egyszeri próba volt még a hó előtt. Előre tudok rakni nagyobbat, de attól csak még hosszabb lesz az áttételem... Kénytelen leszek hátra nagyobbat venni. Ki hogy használja az sm-et?