Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karácsony van,jó kajával megtömve a hasam,kimegyek a garázsba megnézem a vasam! Csorgatom a nyálam,elmennék egy körre,bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.Kurvára várom már a nyarat,kínomban zabálok még egy kis halat.És ezt addig-addig csinálom,míg az egészet sugárba kihányom.Azt mondom neked motoros barátom,motorozás nélkül szart se ér a karácsony. BOLDOG KARÁCSONYT!
Hát régi motorokat hozzá hordtam, de most ezt máshova fogom hordani.
Ki a szerelőd? Sz István talán?
Hát nem tudom, most néztem nagyobb gázadásra néha kis füst kijön de nagyon halvány, meg ha hirtelen rántom rá akkor csak durran.Meg iszonytosan büdös a kipufogófüstje volt pár motorom de ilyet még nem éreztem :)
okoskodni lehet, de megnézetni nem árt...az olajszintet azért nézegesd hűen, de egy pici olajfogyasztástól még nem lesz katasztrófa...
Hát lehet megnézetem akkor a szerelőmmel.Az olajszintet nézem egyfolytába abból nem hiányzik semennyi.Remélem nem nagy gond lesz vele.
Hát köszi a választ akkor sajnos nekem kicsit kicsi....
Boldog karácsonyt mindenkinek!
szeva de diszes leszel huszár
Én msot cross szettel megyek E drz vel aszfalton nem érdekes mert le van kopva, gázra 3.ban jön kis tornászással 4. ben is, én már odáig eljutottam hoyg 2 vagy 3 ba felveszem, és állva a lábtartón szépen elváltogatom keréken 5. ig... Januárra jön a supermoto szett is , még ügyködöm a jó áttételen, de szerintem 15-41 lesz
Hideg motornál elképzelhető hoyg jobban csipegeti, melegen a hézag elvileg lecsökken a henger és dugó közt, de lehet lejárt az üzemórája a gépnek :S ? Én Motul 5100 4t 10W40 et raktam bele , de szerencsére nem füstölget...
Forma csízmának mi a típusa ? látom csuklós, nekem is kéne lassan venne egyet mert a mostanit szépen szétrúgtam 1,5 év alatt
Szia, még nem voltam ezen az összejövetelen, DR-zm is csak október óta van... de tetszik a masina nagyon :)
Viszont kivánom
köszönöm a dicséretet próbálok jó gazdája lenni a dörzinek most tavasszal kap még pár dolgot(gumik+kormány+kézvédö stb.)
Nem mellesleg boldog karácsonyt mindenkinek.
Ha úgy viseled gondját a felszerelésnek is mint a Gépnek akkor sokáig lesz örömed benne! Példa értékű ahogy a motorodról gondoskodsz
Köszönöm szépen már régóta vágytam ilyen jó cuccokra,csak most sikerült elö teremtenem rá ennyi pénzt
tavasszal felavatom öket
Hát te aztán meglepted magad Nagyon tetszik a sisak meg a csizma! Na meg a Thor ruha is adja rendesen!
Használd egészséggel, és sok örömteli motorozást kívánok hozzá.
ö is kapott ajándékot
szevasztok
karácsonyi ajándékaim,magamnak vettem
még a Thor szettem az jövöhéten lesz meg
Jó, de az előbb azt írtad, akkor pöfékel, amikor már meleg a motor.
Ha meleg motornál húzol egy bő gázt és pöffent, akkor csippenti az olajat. Nekem is volt ilyen régen, aztán elette az összes floriolt.
Húzz neki egy szabályzósat és ha nem füstöl kéket akkor nincs semmilyen gond.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Gondolom unalmaságid halotátok hogy boldog karácsonyt
én még estleg meg toldanám hogy jó egészséget is
ólcsobb benzint kivánok

és akkinek nincs motorja de szeretne minél elöbb ,akinek meg van teli gázt
Jó, Olyan olaj van benne, de csak akkor van ez a jelenség amikor még hideg utánna motorozás közbe már nincs.