Karácsony van,jó kajával megtömve a hasam,kimegyek a garázsba megnézem a vasam! Csorgatom a nyálam,elmennék egy körre,bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.Kurvára várom már a nyarat,kínomban zabálok még egy kis halat.És ezt addig-addig csinálom,míg az egészet sugárba kihányom.Azt mondom neked motoros barátom,motorozás nélkül szart se ér a karácsony. BOLDOG KARÁCSONYT!
Hát nem tudom, most néztem nagyobb gázadásra néha kis füst kijön de nagyon halvány, meg ha hirtelen rántom rá akkor csak durran.Meg iszonytosan büdös a kipufogófüstje volt pár motorom de ilyet még nem éreztem :)
Én msot cross szettel megyek E drz vel aszfalton nem érdekes mert le van kopva, gázra 3.ban jön kis tornászással 4. ben is, én már odáig eljutottam hoyg 2 vagy 3 ba felveszem, és állva a lábtartón szépen elváltogatom keréken 5. ig... Januárra jön a supermoto szett is , még ügyködöm a jó áttételen, de szerintem 15-41 lesz
Hideg motornál elképzelhető hoyg jobban csipegeti, melegen a hézag elvileg lecsökken a henger és dugó közt, de lehet lejárt az üzemórája a gépnek :S ? Én Motul 5100 4t 10W40 et raktam bele , de szerencsére nem füstölget...
Hát te aztán meglepted magad Nagyon tetszik a sisak meg a csizma! Na meg a Thor ruha is adja rendesen!
Használd egészséggel, és sok örömteli motorozást kívánok hozzá.
Jó, de az előbb azt írtad, akkor pöfékel, amikor már meleg a motor.
Ha meleg motornál húzol egy bő gázt és pöffent, akkor csippenti az olajat. Nekem is volt ilyen régen, aztán elette az összes floriolt.
Húzz neki egy szabályzósat és ha nem füstöl kéket akkor nincs semmilyen gond.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
tavasszal felavatom öket
Használd egészséggel, és sok örömteli motorozást kívánok hozzá.
karácsonyi ajándékaim,magamnak vettem
még a Thor szettem az jövöhéten lesz meg
Ha meleg motornál húzol egy bő gázt és pöffent, akkor csippenti az olajat. Nekem is volt ilyen régen, aztán elette az összes floriolt.
Húzz neki egy szabályzósat és ha nem füstöl kéket akkor nincs semmilyen gond.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
én még estleg meg toldanám hogy jó egészséget is
ólcsobb benzint kivánok
és akkinek nincs motorja de szeretne minél elöbb ,akinek meg van teli gázt