A komplett űlés megvan, csak a motoron. Én egy új huzatot akarok, mert a mostani ami rajta van, el van öregedve. Amit el akarok adni, az a gyári, kék huzat ülés nélkül.
Jah, a kortol tartok énis... Rendszám az jó lenne, mert elég, ha az Rmz-vel kergetnek a rend őrei. Kepesmotoron van egy jópár, pl. 2003-as 490ért, lehet nemis kéne itt gondlkodnom, hanem arra lecsapni
Ehhez a motorhoz mit szóltok? Bár, úgy volt, hogy sportmotort veszek, de nekem mégiscsak ez a cross/enduro fekszik.
Árba egész jó, évjárat az nemigazán... Valaki valamit tud a motorról, vagy jótanács?
Gyári SM kerekek eladók!
Amit adok hozzá:Új D.I.D.(520 VM) lánc lánckerekekkel 14-15 első,41-44 hátsó,SM első sárvédő,bukógombák,Lucas fékadapter.
A keréken jó Pirelli gumik és féktárcsák vannak! ár:210e ft.
SM Fordított teleszkóp kompletten! 100e ft.
Egybe 300 eft és adok hozzá ajándékba 1 SM felső fékmunkahengert és eloxált távtartókat ami gyári.
06-20-5-636-213
Árba egész jó, évjárat az nemigazán... Valaki valamit tud a motorról, vagy jótanács?
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/44771/suzuki-dr-z-4
00-e
Normál. Szakadás nincs rajta, gimik, csatt rendben. Protik vannak.
Méret:
Xl-es kb 170-180cm, 80-90kg szerintem.
Lánckerék 2000Ft
Alátét 1.000Ft
Sőt, ha rugalmas vagy az átvételben fel tudom küldeni Bp-re, így megspórolod a postát.
Rákerestem német oldalakon is, ott is ezt írják.
Valóban létezik, hogy ilyen alacsony?
Ha érdekel telefonon megbeszéljük, 20 366 24 60 begin_of_the_skype_highlighting 20 366 24 60 end_of_the_skype_highlighting Oláh Endre
üdv!
Ha érdekel telefonon megbeszéljük, 20 366 24 60 Oláh Endre
üdv!
Alkudni kötelező!
Több info:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Kellemes napot mindenkinek!
Írd le nekem légyszíves, hogy milyen állapotban van a ruha és, hogy kb mekkora emberre jó? Magasság/súlyban például. Köszi
Csináltattam az Sm szettemhez 320as tárcsát E típushoz. nincs esetleg valakinek méretei féknyereg tartó konzolhoz, csak hogy megkönnyítsem a dolgom?
Amit adok hozzá:Új D.I.D.(520 VM) lánc lánckerekekkel 14-15 első,41-44 hátsó,SM első sárvédő,bukógombák,Lucas fékadapter.
A keréken jó Pirelli gumik és féktárcsák vannak! ár:210e ft.
SM Fordított teleszkóp kompletten! 100e ft.
Egybe 300 eft és adok hozzá ajándékba 1 SM felső fékmunkahengert és eloxált távtartókat ami gyári.
06-20-5-636-213