Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az mit jelent hogy zárva hagyom a légszűrőházat? Marad gyári kialakitásban csak magát a szűrőt cserélem le?
Megvan amúgy a légszűrő is meg rá a "bugyi" is...
Kipuffot ma akartam kicserélni...szépen lebontottam...gyárit levettem...és mikor tenném fel a yoshit...kiderült hogy nincs tömítésem amit a könyök és közé kell tenni :-( szóval holnap tömítésbeszerzés...stb...
Ha valaki tud valami óccsó helyet pesten...vagy ötletet hogy hol szerezzek...szóljon...
Köszi!
Ha zárva hagyod a légszűrőházat akkor nem kötelező nagyobb fúvóka!(nekem is így van)Lehet nagyobbat is beletenni,baj nem lehet.Ha viszont nyitott akkor kötelező,mert kevés benyát kap a moci,és lehörög.Fúvóka csere után nem árt padon belőni(egy mérés kb.6-10000 pénz).Nyitott házhoz ajánlott még egy úgynevezett Air Wrap a szűrőre ami megfogja a kissebb szennyeződéseket!
Ha a bal deklit leveszed és belekukkantasz a lendkerekedbe,a középső csavaron kívül még látsz 6db imbuszcsavarfejet.Azok fogják össze az önindító szabadonfutóját a lendkerékkel.(remélem jól emléxem...)Na nekem(is) azok szakadtak el és qrták szét a generátoromat. Azt nemtom hogy nem volt eléggé meghúzva és kilazult és azért,vagy csak néhány eltört és a többi kilazult Az a lényeg,hogy ott nekem 4 csavar tört,2 meg kézzel kihajtható volt
Kicseréltem mindet 12.9-esre,menetrögzítővel.Most azt nem tom,hogy azokat néha cserélgessem-e,vagy már nem lesz többet ilyen
Szia Gábor,mit kell cserélni a generátornál?milyen csavart?és milyet kell helyette?itthon meglehet csinálni?nagy meló?A féklámpát megcsináltam már,gecijó lett!
a legjobb a gyári betét ! 8000 a 4 db +posta 1690 . 06 70 3033 841 hivj bizalommal.
köszi szépen!
hát ha ahoz is van ilyen "gold" márkáju akkor 5-6ezer darabja !legalább is a DRhez ennyi volt.
Én meg tegnap raktam fel a LEO VINCE X3at a gépre :)
fura ,hogy nem üvölt annyira mint a kiherélt gyárival de egy is morcos maradt
jaja ha az alap nem volt nyitva akkor főfúvókát nagyobbra kell cserélni az tuti sztem.
Szépjónapot!

Tanács kéne.....
Feldobnám a mocimra a yoshi kipuffot és egy KN légszűrőt....a kérdés...
Kell e valamit vajon állitgatni? levegő? fúvókák? stb?

Köszi...
mennyi a moci ára?
engem érdekelne de sajnos nincs még rá pénzem :S
Deklik(ha nincs rá védőd) és generátor.Mindkettő megelőzhető lett volna...
2004es
hali érdeklődnék h drz400e-be mennyibe wan 1 komplett fékbetét csere?első-hátsó kellene!kössz a wálaszt előre is
Én az E- met eladom és veszek sm- et.
Van itt olyan akinek pár éve meg van drz E-je?
Mitt kelett eddig cserélnie?
E- tulajdonosok írjanak tapasztalataikról.
Eladó
sajnosl egelőbb augusztusra lesz rá zsém :S
uyganuis júliusban dolgozom meg érte,és adig el kell adnom a gépem és venni egy drz smet...
ELADÓ A DTm
125cc 2004.09
műszaki most szeptemberig
8200km
irányár 600.000FT
akit érdekel írjon
igy van .va kell , nekem nem sürgős de árulom az alkatrészt.
Hi!

...sm-en volt.
Jövő héten tudok legközelebb hazamenni....vidékre...akkor felhozom Pöstre és aki akarja meg is tudja nézni...
szerintem is kell,de belefér még anyni szerelés :D
szia éngemet érdekelne.mejiké az e vagy az s-é?
Sziasztok...van egy eladó könyököm....
15e pénz ...kb 1000km-ert "futott"...tökéletes állapot....új ára itthun 26e+áfa
Szerintem az első teló miatt a tárcsát majd mindíg pakolgatnod kel...