A másik kérdésem lemaradt. Érdemes lenne rá bicikli kilóméter órát szerelni? Vajon mennyire bírná a sarat? vagy a vezeték a rúgózás miatt? mennyire lehet ezt tartóssá tenni? Énszerintem az első endurozás alkalmával leszakadna az egéssz
Köszi éppen sm szettet faragok egybe és az volt a tulaj kívánsága hogy a lánc maradjon és ne keljen kivenni belőle szemet sem..... hát nem tudom hogy fog össze jönni
üdv mindenkinek. kezdő vagyok még a DRZ k ben. Azt szeretném megtudni, hogy szerintetek ez a normális kinézete egy yoshimura kipufogóvégne?(koszosnak koszos) igazából az érdekelne hogy nem tul kormos a vég? kössz előre is..
Szevasztok véletlen nem tudja valameikötök hogy hol kaphatók olyan szemüveget amin a folia gombnyomásra tekeredik és tisztitja saját magát ha tud valaki légyszíves segítsen köszi
Szió!
Nem akarlak elkeseríteni, de én 166cm vagyok és mentem már párszor kornelhhh motorjával, ami teljesen le van ültetve, ameddig csak lehet... és jóindulattal is csak a lábujjam ér le. Érkezéskor általában el kell kapni, hogy ne dőljek el (ha nehezebb vagy nálam, akkor még van egy kis remény)
Rá kellene ülnöd egyszer egy ilyen mocira, akkor minden kiderül
Lehet, a többiek mást fognak mondani, de nekem ez a tapasztalatom az 166 "mélységemmel"
Megtudná mondani valaki,hogy mennyire lehet leültetni a drz-t kb hány cm lessz az ülésmagasság?Mert én is drz-t szeretnék venni de csak 164 cm vagyok,most egy xr250-em van de ez még elmegy kis beavatkozással.
Mennyi volt?Mi a típus pontos neve?
Köszi!
SM gyári áttétel 15/41 az E-t pedig majd megmondják az E-s kollégék:) de ha jól tudom, akkor 14/47.
(Köszönöm szépen kornelhhh )
Nem akarlak elkeseríteni, de én 166cm vagyok és mentem már párszor kornelhhh motorjával, ami teljesen le van ültetve, ameddig csak lehet... és jóindulattal is csak a lábujjam ér le. Érkezéskor általában el kell kapni, hogy ne dőljek el (ha nehezebb vagy nálam, akkor még van egy kis remény)
Rá kellene ülnöd egyszer egy ilyen mocira, akkor minden kiderül
Lehet, a többiek mást fognak mondani, de nekem ez a tapasztalatom az 166 "mélységemmel"