Az...be nem áll a szája, egész nap "dumál"
Megyen...ma kapott pár szép fényes csavart a kipufogójába, meg egy LED-es hátsóilámpa "izzót"...lassan fulltuning lesz a gép
Hello
Mivel ma szép idő volt, gondoltam, mocival megyek dolgozni. Már majdnem el is értem a célt, de egy unatkozó multimilliomos öregember elrontotta a szép kis utamat. A semmiből feltűnt egy öreg ráncos vén fasz a full-extrás audival és majdnem matricát csinált belőlem. Nem normális áááá. Vigyázattok a félig halott (1000 éves) újgazdagékkal
a leggyorsabban ahomokfúvást ajánlanám kurav olcsó dolog itt nálunk és ráadásul utánna elviszed egy gyárba ismerőshöz ha van és ingyen kipolírozza! én ezt tettem volna vele a helyedben:)) jó munkát!
Sziasztok!
egy kis érdekesség: Tegnap az egész délutánom ráment arra hogy a kipufogórendszert fémtisztára megtakarítottam, majd tükör -re políroztam. Ma összeraktam az egésszet beindítottam a motort 3 percet járt szívatóval, mikor rápillantottam már lilára volt színeződve a hőtől az egéssz rendszer...
Megérte szórakozni vele egy napot...
nagyon szépen köszönöm a segítséget.........nagyon sokat segítettél vele mert már éppen kezdtem magamban számolni hogy a blokkot ha kiveszem az ingyen van de aszerelés és összerakás az 17 000 plusz alkatrészek mert akkor már majdhogynem új tömíttést is kel rakni stbb.......már bennem volt a para mert pont most vettem szupermoto felniket aztán elvitte a spórolt pénzemet:)) amuyg meg igazán elárulhatnád hogy hoygan tanultál meg drz vel egykerekezni .mi a titka:)) köszi
Üdv. Én pont nem rég cseréltem,az első lánckereket leszeded,van egy persely a tengelyen,azt lehúzod és már kiis tudod venni a szimeringet,a gyári 1250,a nem gyári azonos méretű pedig 200 ft-nál kezdődik csak utánna a perselyt ne h fordítva rakd vissza
Megyen...ma kapott pár szép fényes csavart a kipufogójába, meg egy LED-es hátsóilámpa "izzót"...lassan fulltuning lesz a gép
Hogy szuperál a kis dokid?
Mivel ma szép idő volt, gondoltam, mocival megyek dolgozni. Már majdnem el is értem a célt, de egy unatkozó multimilliomos öregember elrontotta a szép kis utamat. A semmiből feltűnt egy öreg ráncos vén fasz a full-extrás audival és majdnem matricát csinált belőlem. Nem normális áááá. Vigyázattok a félig halott (1000 éves) újgazdagékkal
A küllőszett külön nem eladó?
Én vevő lennék rá
Van 2db abroncsom eladó sorban. Gyári DRZ Excel abroncs. Hozzá tartozó küllőkel.
Egyikbe sincs tojás se patkányom! Ár megegyezés szerint!
egy kis érdekesség: Tegnap az egész délutánom ráment arra hogy a kipufogórendszert fémtisztára megtakarítottam, majd tükör -re políroztam. Ma összeraktam az egésszet beindítottam a motort 3 percet járt szívatóval, mikor rápillantottam már lilára volt színeződve a hőtől az egéssz rendszer...
Megérte szórakozni vele egy napot...