Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsáss meg,elfelejtettem megköszönni Kösziii
Az...be nem áll a szája, egész nap "dumál"
Megyen...ma kapott pár szép fényes csavart a kipufogójába, meg egy LED-es hátsóilámpa "izzót"...lassan fulltuning lesz a gép
Nem Van igazi mocija,nem műjanyag
Édiii
Hogy szuperál a kis dokid?
Boldog szülinapot Neki! Legalább kapott szép színes műanyag, lábbal lökős, háromkerekes motort, amivel tud száguldozni a játszótéren?
Szomszédban lakik
Ma 1 éves a lányom
Ne rosszalkodj. Inkább mesélj valami jót
Betolod a tetthelyre,azt lesed közben Vagy azon,vagy mittudomén,sisakban stb
Én ma motorkázni akartam
Tsókolom,inkább hancúroznátok a kornyíllal
Hello
Mivel ma szép idő volt, gondoltam, mocival megyek dolgozni. Már majdnem el is értem a célt, de egy unatkozó multimilliomos öregember elrontotta a szép kis utamat. A semmiből feltűnt egy öreg ráncos vén fasz a full-extrás audival és majdnem matricát csinált belőlem. Nem normális áááá. Vigyázattok a félig halott (1000 éves) újgazdagékkal
hali 10
Mennyiben ment el? Hagy egyen a penész..
Alszom egyet még rá. Holnap majd írok akkor…
Felnim az nekem is van, csak küllő kellene bele új!
Hát nem tudom. Egybe szeretném eladni. Vedd meg az egészet
Hello!
A küllőszett külön nem eladó?
Én vevő lennék rá
a leggyorsabban ahomokfúvást ajánlanám kurav olcsó dolog itt nálunk és ráadásul utánna elviszed egy gyárba ismerőshöz ha van és ingyen kipolírozza! én ezt tettem volna vele a helyedben:)) jó munkát!
Helló.

Van 2db abroncsom eladó sorban. Gyári DRZ Excel abroncs. Hozzá tartozó küllőkel.
Egyikbe sincs tojás se patkányom! Ár megegyezés szerint!
Hát igazán nincs mit!A kerekezés azért nem olyan egyszerű dolog,kétlem h letudnám írni hogyan kell,gyakorlás és érzék kérdése az egész
Sziasztok!
egy kis érdekesség: Tegnap az egész délutánom ráment arra hogy a kipufogórendszert fémtisztára megtakarítottam, majd tükör -re políroztam. Ma összeraktam az egésszet beindítottam a motort 3 percet járt szívatóval, mikor rápillantottam már lilára volt színeződve a hőtől az egéssz rendszer...
Megérte szórakozni vele egy napot...
nagyon szépen köszönöm a segítséget.........nagyon sokat segítettél vele mert már éppen kezdtem magamban számolni hogy a blokkot ha kiveszem az ingyen van de aszerelés és összerakás az 17 000 plusz alkatrészek mert akkor már majdhogynem új tömíttést is kel rakni stbb.......már bennem volt a para mert pont most vettem szupermoto felniket aztán elvitte a spórolt pénzemet:)) amuyg meg igazán elárulhatnád hogy hoygan tanultál meg drz vel egykerekezni .mi a titka:)) köszi
Jah,kifelejtettem h van ott egy védő lemez is,még a szimering előtt
Üdv. Én pont nem rég cseréltem,az első lánckereket leszeded,van egy persely a tengelyen,azt lehúzod és már kiis tudod venni a szimeringet,a gyári 1250,a nem gyári azonos méretű pedig 200 ft-nál kezdődik csak utánna a perselyt ne h fordítva rakd vissza