Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mik a tapasztalataid rólla? csak mert nálunk 1000 Ft ért vesztegetik, és kíváncsi lennék rá hogy milyen. Jólenne ha erre a sprayre nem lenne igaz a közmondás "olcsó húsnak híg a leve" ...
van egy olyan oldal, hogy toldacuccot.hu
oda ird be a mail cimem: szabimotor@hotmail.com

link:told a cuccot
Szia!

Nekem ilyen van, ezt használom
Sziasztok!
Használ valaki ilyen lánckenő sprayt?
Sziasztok.

Eladnám a motoromat nagyobbra váltás miatt!

Suzuki DR 125

Évjárata 1998-as. Megkímélt állapotú nagyon ritkán csak hétvégenként tudtam használni. A nyáron csak kétszer mentem vele egy betegség miatt. Az összes gyári alkatrésze megvan. 80% os gumikkal + 1 pár utcai bridgestone gumival. Új D.I.D "O" gyűrűs lánc + lánckerekek. Friss olaj olajszűrő. Új telóharisnyával. A motorja nem csörög nem zörög szépen jár. az ára: 230.000 Ft Ha valakit érdekelne akkor e-mailban mindig elérhető vagyok. E-mail cím -- komaromiferi@t-email.hu
Hali!
Szinte ugyan ez a PDF van meg nekem angolul, hova töltsem fel?
Köszi, mindenkinek. Igen ő a hű segédem
Cuki kutyi , de a moci sem rossz
grat udv a csapatban! .
Üdvözöllek a "klubban" .
Széles utat .
Helló.

Örömmel tudom bejelenteni h a mai naptól én is DRZ-s lettem!
Ő a motorom:
talán legrészletesebb robbantott ábra a DRZ-ről
igaz francia de legalább képekben mutatja,hogy hogyan kell szétszedni a DRZ motorját

talán valaki tud magyart? vagy angolt?

DRZ schematics
enyhén szük a forduló
janaa + mijen lukat talált ?
én a leömlőt nikkeleztettem kb 1.5éve és bírja, a dobot meg évente átfújom berner hőállóval
Értem és köszi a gyors választ
Én tavasszal lefestettem 650 fokig hőálló, jó minőségű festékkel, most kb. ugyanolyan. Ha van időd, kedved festegesd, egy darabig jó lesz, de nem sokáig.
Hello a DR-Z-én elég csúnya a kipufogó cső meg a torok szerintetek érdemes valamivel lefesteni vagy úgy is leég?Ha igen mit ajánlottok?
Kösz, hogy jelentkeztél, a hangra eddig csak egyszer figyeltem fel, most a kipufogó megtömése után hallatszik a blokk hangja.
Majd figyelem, ha valami kiderül esetleg, jelentkezz, jelentkezem.
Még nemjutottam elore evel a problemaval, de amikor szetszedtem a kumplungkosarat akkor nekem feltunt hogy a kuplungkosar hátuljan abbol a 6 rugobol 5 lazan kotyog benne a kepen az 1 szam. De a masik dolog amit mondtak hogy anak kene csinalni az pedig a spanolo ami a vezerm. lancot spanolja. Igazat mondva nekem nemvolt idom kiprobalni-kicserelni egyiket sem mert februartol- juliusig kozebbfull gyuladasal kuzkodtem. Legyszi majd jelentkez ha tudsz valamit.
Sziasztok tudja valaki esetleg h ha beteszem a gyűrűt a hengerbe /ltz400 beszélek/ akkor menyinek kell lenni a hézagának?
ja és köszönöm
www.nagyvas.hu rol
ott az a kis áttetszö matrica tankon
még nincs kész teljesen a gép,tankot még ki kell enyengetni meg 1-2apróság