Szia!
Én épp most köpülöm az én kis morzsolómat, /konkrétan hüvelyezve lett/, és Debrecenben a Suzuki Zweirad-ban találtam a legszimpibb árakat!
Konkrétan ~félárban volt amire nekem szükségem volt a pesti boltokhoz képest... Persze ez nem garancia semmire...
Nagyon korrektek voltak. Nem találtam sehol különböző paramétereket, és ők segítettek! Utánanéztek, megkeresték.
Majd érdekel a Te véleményed is!
Hát ha csapvíz helyett desztillált vizet teszel bele, akkor talán nem lesz tiszta vízkő, meg mocsok a rendszered. De am így tökéletes bele. Az hogy a fagyálló Opelé vagy SKodaé lényegtelen, az a lényeg hogy alu hűtőbe való legyen.
Sziasztok
DRZ E-hez kellene hajtókar szett, hol tudok leggyorsabban és jó áron venni. a motorrad a gyárit hozza 36-ért, a robogótuning meg 38-ért hoz proxot. Tud valaki esetleg jobb árat rá valahol?
köszi
L.
Milyen fagyálló keveréket használtok? 1100 ml kell összesen ugye? 1 liter piros opel fagyálló+1 deci csapvíz (leírás szerint azt írja a fagyálló papírja és boltos is azt mondta) arány jó? így olyan -30fokos, de állítólag kell ez az arány a jó kenés végett.
CR8E vagy 9es hőértékű gyertyát használtok télen-nyáron?
kiskőrös környékén tud valaki eladó drz-t?
hobbi célra, blokkja legyen rendben, külalak annyira nem számít
400-500 ezer környékén
de akár hibás is érdekel kicsi pénzért
köszi!
Én épp most köpülöm az én kis morzsolómat, /konkrétan hüvelyezve lett/, és Debrecenben a Suzuki Zweirad-ban találtam a legszimpibb árakat!
Konkrétan ~félárban volt amire nekem szükségem volt a pesti boltokhoz képest... Persze ez nem garancia semmire...
Nagyon korrektek voltak. Nem találtam sehol különböző paramétereket, és ők segítettek! Utánanéztek, megkeresték.
Majd érdekel a Te véleményed is!
Köszi! Nem tudatlanságom miatt raknék csapvizet, hanem a boltos mondta meg a doboz rajzán az van. de azért én maradtam a desztviznél.... jó ez
DRZ E-hez kellene hajtókar szett, hol tudok leggyorsabban és jó áron venni. a motorrad a gyárit hozza 36-ért, a robogótuning meg 38-ért hoz proxot. Tud valaki esetleg jobb árat rá valahol?
köszi
L.
Milyen fagyálló keveréket használtok? 1100 ml kell összesen ugye? 1 liter piros opel fagyálló+1 deci csapvíz (leírás szerint azt írja a fagyálló papírja és boltos is azt mondta) arány jó? így olyan -30fokos, de állítólag kell ez az arány a jó kenés végett.
CR8E vagy 9es hőértékű gyertyát használtok télen-nyáron?
Köszi
Edem
Enyém eladó,Bócsán,adatlapomon ott van a hirdetés!
hobbi célra, blokkja legyen rendben, külalak annyira nem számít
400-500 ezer környékén
de akár hibás is érdekel kicsi pénzért
köszi!
kösz szépen mindent nem is tudom mi lett volna
hétfőn ha nem segítesz.
Köszönöm