Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés!
majd beszélek avval akinek kell, én csak nézelődök, keresgélek neki
Szia!
Én épp most köpülöm az én kis morzsolómat, /konkrétan hüvelyezve lett/, és Debrecenben a Suzuki Zweirad-ban találtam a legszimpibb árakat!
Konkrétan ~félárban volt amire nekem szükségem volt a pesti boltokhoz képest... Persze ez nem garancia semmire...
Nagyon korrektek voltak. Nem találtam sehol különböző paramétereket, és ők segítettek! Utánanéztek, megkeresték.
Majd érdekel a Te véleményed is!
Sztem biztos megtudjuk beszélni!
kicsit túlér a kereten, esetleg alkuképes?
Timbinkének játszo motorime :o)))))))
szivesen hétvégén ha nem esik akkor megyünk
ettől nagyon olcsóbbat nem igen kapsz magyarhonba
Hello!

Köszi! Nem tudatlanságom miatt raknék csapvizet, hanem a boltos mondta meg a doboz rajzán az van. de azért én maradtam a desztviznél.... jó ez
Hát ha csapvíz helyett desztillált vizet teszel bele, akkor talán nem lesz tiszta vízkő, meg mocsok a rendszered. De am így tökéletes bele. Az hogy a fagyálló Opelé vagy SKodaé lényegtelen, az a lényeg hogy alu hűtőbe való legyen.
bocs a prox a robogóban 40.
Sziasztok
DRZ E-hez kellene hajtókar szett, hol tudok leggyorsabban és jó áron venni. a motorrad a gyárit hozza 36-ért, a robogótuning meg 38-ért hoz proxot. Tud valaki esetleg jobb árat rá valahol?
köszi
L.
Ez nagyjából annyit tud mint egy bicikli kilométeróra. Azok is vízállóak, egy Cateye vagy Sigma szerintem elég megbízható is.
Sziasztok!

Milyen fagyálló keveréket használtok? 1100 ml kell összesen ugye? 1 liter piros opel fagyálló+1 deci csapvíz (leírás szerint azt írja a fagyálló papírja és boltos is azt mondta) arány jó? így olyan -30fokos, de állítólag kell ez az arány a jó kenés végett.

CR8E vagy 9es hőértékű gyertyát használtok télen-nyáron?

Köszi
Edem
Üdv.
Enyém eladó,Bócsán,adatlapomon ott van a hirdetés!
kiskőrös környékén tud valaki eladó drz-t?
hobbi célra, blokkja legyen rendben, külalak annyira nem számít
400-500 ezer környékén
de akár hibás is érdekel kicsi pénzért
köszi!
Szevasz Noozsid.
kösz szépen mindent nem is tudom mi lett volna
hétfőn ha nem segítesz.
megkaptad a mailt tegnap?
A továbbiakat itt beszéljük meg: metalphepi@citromail.hu
Megoldható a dolog. Szoktál errefelé járni (Mátra)? Akkor személyesen is át tudom adni.
Volt valaki innen hétvégén mórán? ha igen tessék keresni a képeken magatokat :D http://www.sportmotor.hu/motor...
én is!
Na mek aludni. Jóéjt
küldtem mailt
phoenix87@gportal.hu-ra küldesz pár képet? és ott megbeszéljük a részleteket!
Köszönöm