Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztosan kapsz hozzá másika. Az enyémen, ha jól emlékszem X-fun van és a Parilla forgalmazza.
http://www.parilla.hu/index.ph...
kérdezd meg őket.
Üdv
L.
Váltó kar csak gyáriban létezik drz E hez ezt halottátok már?14e Ft....Közben 4-5 ezerért meg lehet kapni az összes másik márka után gyártott verzióit esetleg vki nem tud vmi költségkímélő tippet?
Heló mindenki!

Budapesten vagy környékén szükségem lenne olyan szerelőre, aki full rendbeteszi a DRZ-met, és el is tudja szállítani (nem mellesleg korrekt áron dolgozik)! Mióta megvettem nem mentem vele 300 km-et és mindig van valami baja. Jelenleg elektronika, de csapágyakat kellene benne cserélni stb... Ha tud valaki valakit, jó lenne egy telefonszám vagy cím vagy valami elérhetőség! Előre is köszönöm!
szerintem nézéttek meg ezt az órát is:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors...

ugyanaz a gyártó, olcsóbb és 12 USD-ért szállítják, tudásra pedig tökéletesen elég, bár motorhőmérsékletet és fordulatszámot nem tud.
Szentes környékéröl valaki aki szivesen endurozna az öszi honapokban?Egyedül uncsi!
Engem is érdekelne 1 ha rendelsz.
üdv.
igen.

paypal-al fizetsz. nem kell bankba bemenni. csak regisztrálod paypal-on a bankszámlád és onnan kezdve bármit fizethetsz online a számítógépeddel. áz átutalás költsége az eladót terheli
nem,de közel Félegyházához
Szia
Köszi. Félegyházi vagy? A képek alapján ismered Janaa-t... Én vettem meg a DRZ-t tőle.
Üdv L.
Szia!
lehet kapni ilyen bukótisztító cuccost ezekhez is
de úgy is lehet ahogy exraszta meg Robi csinálta Újszilváson... sterimobot neki
Jó estét!
Hogyan lehet kitisztítani azt a bukót, amiből nem lehet kivenni a szivacsot? Tegyem bele a kádba és úsztassam meg?
Ez az ár csak maga az óra a kötyökkel, hogy tudja mérni a különböző dolgokat, de a felfogatáshoz szükséges holmi nincs az árban igaz? Olyat ha nem veszek külön, akkor magam oldom meg a felfogatást ahogy tudom nem?
A PAYPAL az mi?
Kapok egy bankszámla számot amire utalom a manit?
Ami nálam úgy müködne, hogy bekocogok a bankba és mondom, hogy 120 dolcsit utaljanak erre meg erre a bankszámla számra?
sziasztok!
ez az 50$ csak a fekete keretet jelenti a visszajelzőkkel.
maga a készülék 100dolcsi körül van. iylet használok, sztem nagyon fasza.
a shipping kicsit sok és a keret se ér 50$-t.
ebay-ről érdemes rendelni. 105+18$.

pl: link
Subtotal $49.95
Shipping $84.26
Tax $0.00
Total $134.21
Sziasztok.
DRZ-re ilyet keresek. Ki tudna beszerzésben segíteni árral megjelölve, hogy mi pénz lenne?
idiglenesen 6 hónapra vonják ki utána automatikusan forgalomba helyezi a rendszer nem kell érte fizetni, ha viszont a 6 hónap lejárta előtt szeretnéd forgalomba helyezni az 2300Ft kerül,műszaki vizsgadíj 12000Ft ha jól tudom.
Sziasztok.
Tudja valaki esetleg, hogy ha forgalomból ideiglenesen kivont, illetve lejárt műszakis motort veszek milyen plusz költségekkel jár. Gondolom az átírás változatlan, a műszakizás, forgalomba helyezésnek milyen díjai vannak? Drz E-ről van szó.
köszi
L.
hello, szerintem ilyen űlés nem létezik
Cega mindenki ! rég voltam máár a forumon! Tud valaki eladó drz ülést ami kurva kényelmes,olyan mint a kanapé ?
Szevasztok eladó lett a DRZ 400E 435-ös hengerrel teljesen felújítva részletek itt ha valakit érdekel http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400e_435cc_hengerrel
-4164768
nekem is volt ilyen. hát a semmitől jobb de nekem is hamar ledobta magáról a lánc. de ha az árát nézed, lehet ugyanott vagy ha ezzel gyakran fújod a láncot vagy mintha megveszel egy drágábbat.
Benzincső! 25-ös rajtszámú RMZ 450-esről 2006-os tud e valaki valami infót
hát nekem nem annyira jött be ez a spré. dobálta szét a motorra mint a taknyot de jó volt mer ingyen kaptam
ha már láncspré akkor motul
Nekem eddig semmi gondom nincs vele..:)