Köszi a segítséget!
Remélem sokan eljönnek már végre,elvégre drz találkozónak indult ez 2005-ben.A pálya sem túl nehéz,bárki teljesítheti gond nélkül.Sár tuti nem lesz.
Sziasztok!
Ma elszakadt a spirál ami a napi számlálót hajtja. Nemtudjátok hogy kompatibilis valami másik gép spiráljával? amivel tudnám pótolni.
Vagy valakinek nincsen eladó?
Sziasztok tudom nem dr de suzuki rm 125 van nekem most vásáróltam úgy hogy új kuplunglamelák vannak benne
vettem bel új motorolajat és ma elkezdet csúszni a kuplung.
Lehet ezeken a bloknál állítani a kuplungon?
szia
köszönöm a tippet, felhívtam Őket valóban korrektek az árak is rendben vannak, kb. ugyanannyi, mint a motorradban, csak nekem az kényelmesebb mert helyben van.
Remélem sokan eljönnek már végre,elvégre drz találkozónak indult ez 2005-ben.A pálya sem túl nehéz,bárki teljesítheti gond nélkül.Sár tuti nem lesz.
Holnapra van valami terv?
Szerintem oda találunk... (addig megyünk amíg meg nem találjuk a pályát ...)
Indultok ti is ?
Képek feltöltés alatt!
Ez alapján oda találsz?
Holnap drz kupa ?!
Valaki térképen jelölje be nekem, hogy hol is lesz pontosan .
Köszönöm!
Ma elszakadt a spirál ami a napi számlálót hajtja. Nemtudjátok hogy kompatibilis valami másik gép spiráljával? amivel tudnám pótolni.
Vagy valakinek nincsen eladó?
mai fotók a dörziröl
egy olyan százezer környélki volt suzuuuuuuuuuuki
van köztük de most nem tudom melyiket akkartam
4-500ezer közöttit keresünk
nem feltétel a patent külső, csak a blokk ne essen darabokra
vettem bel új motorolajat és ma elkezdet csúszni a kuplung.
Lehet ezeken a bloknál állítani a kuplungon?
Melyik mocikára gondoltál? A link alapján nem egy hirdetést nyit meg, hanem az összes endurokrosszt
köszönöm a tippet, felhívtam Őket valóban korrektek az árak is rendben vannak, kb. ugyanannyi, mint a motorradban, csak nekem az kényelmesebb mert helyben van.