sziasztok! MEgtudná nekem valaki mondani hogy a drz 400 e tipusban lehet e cserélni úgy láncmeghajtó tengely szimmeringet hogy ne keljen bontani blokkot hozzá..... és hamugy mennyibe kerülhet egy iylen szimmering?
k9szi
ne őrüljetek meg, 30ezres akku?
egy savas 12ah yuasa 10-12ezer forint
nekem 4 évet bírt a ténérében, utána is indított jól de ha állt több hétig akkor már kicsit lassan tekerte
pedig nem kíméltem egész télen a motorban volt mindig, havonta 1x rá lett téve a töltő egy fél délelőttig.....
és teljesen jó a sima savas, nem egyszer volt a gép fektetve(balesetemkor hevert vagy fél órát) aztán egy csepp sav sem folyt ki abból sosem.........
Akkor OK! Még nem kellett aksit cserélnem, mert ez még a gyári és nem volt eddig vele gond. De lassan nekem is vennem kell majd valamilyet. Én is kérdezném DRZ-és kollégákat hol és milyet érdemes venni?
Épp most akartam írni. Igen megjött a méret is jó lett meg a póló is k* jól néz ki! Köszi, még egyszer! Hát csak most nem tudom, h milyet vegyek bele Ilyen szar kínait nem akarok megint bele. Netről vetted am az aksit?
Hi Zsoló!
Én végül a pink motors-tól rendeltem meg, mert volt raktáron és holnapra már itt is az új karszett . szállítással együtt lesz 41 pénz, nem találtam olcsóbban sehol. Azért köszi a tippet!
ÜdvL.
12V 6Ah 150x65x92 ilyen aku kell a DRZ-be? Mert ami tönkrement benne arról minden írás lekopott és a kézikönyvbe sincs, beleírva h pontosan milyen kell.
k9szi