Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! MEgtudná nekem valaki mondani hogy a drz 400 e tipusban lehet e cserélni úgy láncmeghajtó tengely szimmeringet hogy ne keljen bontani blokkot hozzá..... és hamugy mennyibe kerülhet egy iylen szimmering?
k9szi
De hogy les
Sziszaaaa
Ha alaposabban megnézed a képet, a háttérben feltűnik még "valaki"
Kutyiiii
Ez
Szerintem a mostaninál sokkal szolidabb lesz a hangja, ebben benne van a szikrafogó-hangtompító betét (és egyelőre nem is tervezem kiszedni)...
Húha ez megy a 250 es Dokira ? videót kérünk HD minőségű hanggal :)
amit lentébb linkeltél ott is kb annyi
ha egy akkura rákattintasz ott vannak a méretei
aztán kiválasztod mekkora kell neked....
Hol tudsz szerezni annyiért, mutasd meg légy szíves, mert akkor veszek onnét?
ne őrüljetek meg, 30ezres akku?
egy savas 12ah yuasa 10-12ezer forint
nekem 4 évet bírt a ténérében, utána is indított jól de ha állt több hétig akkor már kicsit lassan tekerte
pedig nem kíméltem egész télen a motorban volt mindig, havonta 1x rá lett téve a töltő egy fél délelőttig.....
és teljesen jó a sima savas, nem egyszer volt a gép fektetve(balesetemkor hevert vagy fél órát) aztán egy csepp sav sem folyt ki abból sosem.........
Varta aksiról vélemény?
Köszi, majd mazsolázgatok. 33 ezer? Egy "kicsit" olcsóbbat kell nézni. Mindenesetre megkezdem a gyűjtögetést.
Találtam egy oldalt ahol van gyári DRZ aksi de 33ezer
De viszont van több féle is nézz körül ha gondolod.
http://eshop.micronixkft.hu/ak...
jaj ne is mond inkább ebbe a sorba kellett volna mint a elözöbbe
sokal tisztább szárazabb érzés lehetet ,
Akkor OK! Még nem kellett aksit cserélnem, mert ez még a gyári és nem volt eddig vele gond. De lassan nekem is vennem kell majd valamilyet. Én is kérdezném DRZ-és kollégákat hol és milyet érdemes venni?
Itt kellett volna állnotok a sorban!
Helló.

Épp most akartam írni. Igen megjött a méret is jó lett meg a póló is k* jól néz ki! Köszi, még egyszer! Hát csak most nem tudom, h milyet vegyek bele Ilyen szar kínait nem akarok megint bele. Netről vetted am az aksit?
150x65x95 mértem. Nálam 3. éve bírja a gyári, bár jövőre biztosan cserélni kell. Csomag megérkezett?
Nekem 7 Ah zselés Unibat van benne lassan három éve!A gyári Yuasa 1 év alatt kifingott.
Méretek
Én itt vettem kb. egy hónapja GYAPOT de már hangosodik újra.
Legközelebb fémmel tömöm szerintem.
Esetleg képet tudnál róla feltenni? vagy egy elérhetőséget?
nem tudjátok Pesten hol kapuk kipufogóba gyapotot valami normális áron?
Köszi
L.
Hi Zsoló!
Én végül a pink motors-tól rendeltem meg, mert volt raktáron és holnapra már itt is az új karszett . szállítással együtt lesz 41 pénz, nem találtam olcsóbban sehol. Azért köszi a tippet!
ÜdvL.
12V 6Ah 150x65x92 ilyen aku kell a DRZ-be? Mert ami tönkrement benne arról minden írás lekopott és a kézikönyvbe sincs, beleírva h pontosan milyen kell.
Ez jól hangzik