Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.

Balatonbogláron lakok. Most vettem a motort tegnap volt 1hete. 1éves aksi van benne. De mondjuk az nem jelent semmit! :S De akkor nem mindig kellene csinálnia? Vagy csak néha szívatja az embert?
Akku bajod lesz.
szerintem.
Én már 2-t vettem az elmúlt 2 év alatt...
De 8000-körül megúszom.Merre lax?
Hátha tudok segíteni.
Helló.

Eddig mindig pöccre indult a DRZ. Ma elvittem haveromat a sportcsarnokhoz kb. 1.5km.
Kicsit meghúztuk 120at mentünk vele, ketten de még bőven ment volna.
Leállítom, kulccsal mikor odaértünk 10-15percre rá akarok jönni és az önindító már csak 2hajtott és többet nem! Akkor 2en betolták hazajöttem lealítottam és indult pöcre megint.
Mi volt vele? Nem volt égetve rajta a villany sem. Ennek akumlátorrol megy a szikra vagy tekercsről? Vagy amit szívja le, mert meghajtottam kicsit? Segítsetek légy szíves!
Jó reggelt!
Hmm menjek motorkázni, vagy ne?
Hali! Engem lehet érdekelne. Mennyi?
csavarrögzítőőő
ENDURO kerékkel van a baj!gyári kerék.meghúzom ami kilazult,újra meglazulnak,és már az összes egy jó motorozás után
Köllők ugyan azok kellenek a 4,25 és a 5" felnihez egyaránt mivel csak a szélessége más.
Hol húzták meg a küllőidet?

5 colos felni igen...de ahhoz illő küllőkkel.! enduro szettel van bajom..az GYÁRI drz E
Jah,bocs azt hittem sm felnidről van szó.
Ha jól tudom nekem 5" felnid van hátul a gyári meg talán 4,25?
Azt el tudom képzelni,hogy előző tulaj szélesebb felnit akart a gyári helyett megvette a 5-ös felnit viszont küllőket nem cserélt hozzá hanem vissza fűzte a régi küllőkkel.
egy kép hogy jobban felfigyeljetek a kérdésemre...
sziasztok

ötleteket várnék.mitől van az,hogy a drzm állandóan "szétszabja" a hátsó felnit? a küllők mindig meglazulnak,hiába vannak meghúzva.ötlet?
csá
enyémen 15-49 van....elég durván erős ez így....aszfalton 4ben feljön.ennél rövidebb felesleges már SZERINTEM
Ha csak "hobbiendurozás" szinten használod a motort akkor a gyári áttétel tökéletesen megfelel, ahhoz nem kell 13 -as fogaskerék szerintem.
Ja és ha netről akarsz rendelni akkor nagyvas.hu
Jó fürge voltál! Köszi!
Elérhetőséget, nevet, bármi infót tudsz?
Nagyrészt pályán vagy barangolásra használom cross gumikkal. A mostani ami rajta van az 13/47 de sajna megette a hátsót..
Szerintem 14-47 a nyerő választás +O vagy X gyürüs lánc RK-CZ 112 szemes
Nem tudom, melyikre gondoltál
ha lánckerék kell, itt megtalálod
http://robogotuning.hu/sct/504...
Milyen lánckereket és láncot vegyek az "e"-s mocira? Én 13/51 v 13/49 v 13/47-re gondoltam.. Esetleg ha valakinek lenne jó áron új az is érdekelhet..

Mennyi a gyári láncfeszesség?
Ma megette a hátsó lánckerekem valszeg azért mert túl laza volt a lánc.
helyes!
csak itt nálunk közvetlen
persze,meglehet javitani
pestmegye/Gyömrö van 1srác aki ezekkel foglakozik
de hogyne! megyek szivesen
vmi képet rakhatnál ide mégis milyen környéken lesz