Balatonbogláron lakok. Most vettem a motort tegnap volt 1hete. 1éves aksi van benne. De mondjuk az nem jelent semmit! :S De akkor nem mindig kellene csinálnia? Vagy csak néha szívatja az embert?
Eddig mindig pöccre indult a DRZ. Ma elvittem haveromat a sportcsarnokhoz kb. 1.5km.
Kicsit meghúztuk 120at mentünk vele, ketten de még bőven ment volna.
Leállítom, kulccsal mikor odaértünk 10-15percre rá akarok jönni és az önindító már csak 2hajtott és többet nem! Akkor 2en betolták hazajöttem lealítottam és indult pöcre megint.
Mi volt vele? Nem volt égetve rajta a villany sem. Ennek akumlátorrol megy a szikra vagy tekercsről? Vagy amit szívja le, mert meghajtottam kicsit? Segítsetek légy szíves!
Ha jól tudom nekem 5" felnid van hátul a gyári meg talán 4,25?
Azt el tudom képzelni,hogy előző tulaj szélesebb felnit akart a gyári helyett megvette a 5-ös felnit viszont küllőket nem cserélt hozzá hanem vissza fűzte a régi küllőkkel.
Ha csak "hobbiendurozás" szinten használod a motort akkor a gyári áttétel tökéletesen megfelel, ahhoz nem kell 13 -as fogaskerék szerintem.
Ja és ha netről akarsz rendelni akkor nagyvas.hu
Balatonbogláron lakok. Most vettem a motort tegnap volt 1hete. 1éves aksi van benne. De mondjuk az nem jelent semmit! :S De akkor nem mindig kellene csinálnia? Vagy csak néha szívatja az embert?