Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szett
10ért a szett vagy csak a 2 lánckerék?
sziasztok!
DRZre matricaszett
http://robogotuning.hu/spd/BDD...
Az első kép formailag mutatja, és a menüből lehet választani
A másik képen padíg a DRZ-hez való látható.
Egyszerű, de talán nem megfizethetetlen.
Nekem nincs rá szükségem mert nagyon rövid, és hát csak ott van a garázsban, 10 ért a tiéd ha kell
4 számjegyű összegre, de gondolom, a tied többet ér jóval ha alig használt
vkinek hátha van elfekvőbe vmi rossz kopott, olyan érdekelne
mennyire gondoltál?
az a baj nekem most nincs rá sok pénzem, ezért kellene csak lánckerék, azis használtba h. hozzátudjam tenni az 50%-os láncomhoz
Nekem van 14/47-es lánccal együtt. Az első acél a hátsó alu lánckerék CZ lánccal, csak ez pár százat ment, szinte kopás sincs rajta, ha kell teszek fel képet.
Esetleg nem lehetne még egyet csináltatni? Kifizetem
Heló

Keresd Antit, Újpesten van, több mint 10 éve szereli az én és a cimboráim
motorjait. nagyon korrekt. Elszállítani nem tudom, hogy szokta-e, tőle kell megkérdezned. Száma 06 20 414 4039. Hivatkozz rám.

Attila
köszi a segítséget már majdnem megrendeltem a gyárit!
Szerintem is jó a párosítás. Hátul elvileg a gyári méret 140/70, de azzal nem túl jó. Elől nekem 120/70 van.
Szia, nekem pont ilyenek vannak, faszán fordul volt előtte hátul 150/70, ahoz képest ég és föld
uhh ezek lazák:D köszi:)
Üdv!

Supermotosok, valaki használ elöl 120/60-as gumit, hátul 150/60-asat? Jobb vele fordulni, döntögetni?
Hali! Nem én csináltam, hanem csináltattam. Van egy ismerősöm aki akármilyen mintát megcsinál pólóra.
Helló keresgettem neten fasza matrica szetteket dr-z re de nemtaláltam csak 1 et de az is ien snassz nemtudtok valami oldalt ahol van valami fasza szett?
helló.

Hol lehet ilyet beszerezni? Vagy te csináltad?
Sziasztok!

Valaki csináltatott már SM fűzött szettre első tárcsát? Van egy ismeretlen aggyal rendelkező szettem, rajt kicsi tárcsával.
Mivel max lemérni tudom a felfogatási pontokat, így tárcsát rendelni nem tudok.
Mi a megoldás? Átalakítót szoktak ilyenkor használni? Vagy esetleg tud valaki helyet ahol gyártanak tárcsát?
Hűtővízcserénél 1,2 liter hűtővíz kell? Ha rossz a vízpumpa akkor a blokk jobb oldalán a vízpumpánál csöpögne a víz? Nálam jó, csak egy kérdés, sokan írtátok már h csöpögött vízpumpa stb.
Köszi: Edem
Az új egyenruhám
50-60%-os körüli lánckereket vennék! Akinek van írjon, endurózni kellene, szóval vmi 13-45, 13-47 áttételre gondoltam
Parillánál vettem én is DRZ-re valót X-FUN márka 7500 Ft.
Nagyon jól néz ki és jó minőségű, sehol máshol nem találtam utángyártottat, mindenhol gyárit tudtak volna csak hozni rendelésre. A Vapor témában pedig köszönöm a válaszokat.