endurozást alakitotunk
ott csak a találka hely mert azt ismeritek ugye ? onnantol van nem mesze
nem egy nagy szám de 3-4 kör verseny tempoba ad egy kis kondit garantáltan van benne gyors rész még mandiner is meg van teknikás ahol éppen hogy elfüzöd szerintem jó lett legalább idáig akki volt mindenkinek tetszet
Eh :-( Engem már akkor is ver a víz ha csak véletlen elemelkedik valamelyik kerekem a talajról , nem hogy szándékosan csináljak ilyet . Asztem valami endúrósat alakítottál........
Helló! drz-400 e hez próbáltam keresni Hátsó Himbába Tűgörgőt de nemtaláltam sehol. csak himba felújító szettet de arra nincs keret meg felesleges mert csak a tűgörgő ment tönkre valaki nemtudja honnan lehet csak tűgörgöt rendelni?:)
Köszi az infót :) Simson Enduro kapcsoló lesz, egy hajlított laposvas és önmetszős csavar segítségével felszerelhető a vázra, vagy van egy megoldás ami msot jutott eszembe, a fékmunkahengerbe a tartálynál belehetne egy olajnyomásra kapcsoló csavarral is helyettesíteni a gyárit.
ott csak a találka hely mert azt ismeritek ugye ? onnantol van nem mesze
nem egy nagy szám de 3-4 kör verseny tempoba ad egy kis kondit garantáltan van benne gyors rész még mandiner is meg van teknikás ahol éppen hogy elfüzöd szerintem jó lett legalább idáig akki volt mindenkinek tetszet