Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

endurozást alakitotunk
ott csak a találka hely mert azt ismeritek ugye ? onnantol van nem mesze
nem egy nagy szám de 3-4 kör verseny tempoba ad egy kis kondit garantáltan van benne gyors rész még mandiner is meg van teknikás ahol éppen hogy elfüzöd szerintem jó lett legalább idáig akki volt mindenkinek tetszet
Pedig nincs is annál jobb!
Eh :-( Engem már akkor is ver a víz ha csak véletlen elemelkedik valamelyik kerekem a talajról , nem hogy szándékosan csináljak ilyet . Asztem valami endúrósat alakítottál........
Figyelem, elég hasznos lehet az oldal, számos Suzuki modell köztük a DRz ről is évjárat szerint lehet robbantott ábrákat találni...

http://www.alpha-sports.com/su...
ugyanez van nekem is.... elég frankó cucc,és ami a legfontosabb hogy baromi KÉNYELMES!
Jó estét.
Meghívás elfogadva
igen de a nagy ugro áll
Ez a régi ? Amit leromboltak ?
hogy a ló pikulába ne ez csak természetes
ferihegy pálya nem tudom tudjátok-e hun van ?
ott tudnák találkozni és hajtani
Kedves Nozsid , a meghívottak köre nem Bővülhet a mi irányunkba is ? esetlegesen, hátha ......
ez bedöglöt
majd nem kész meg kell nézned
komoly a felszerelés
jó izadást benne
kedves Feketebárány , Saraz , Bundi szeretetel meg hivunk Balázsal a pályánkra nagyon zsuke lett itt kevedre kiabálhatsz Bárány ,
Helló te vad motoros
Na megjött az én cuccom is. Zero7 Roka Jacket és egy Zero7 térdvédő, a jobbik fajtából..összesen kis kedvezménnyel volt 37e..
Helló! drz-400 e hez próbáltam keresni Hátsó Himbába Tűgörgőt de nemtaláltam sehol. csak himba felújító szettet de arra nincs keret meg felesleges mert csak a tűgörgő ment tönkre valaki nemtudja honnan lehet csak tűgörgöt rendelni?:)
Egy jó kis DRz e iromány apró módosítások( angol szükséges)

http://www.drz400e.com/Project...
Az Infoparkban láttam egy igényesen átalakított E betűs drz-t sm re. Esetleg nem a fórumról valakié?
Köszi az infót :) Simson Enduro kapcsoló lesz, egy hajlított laposvas és önmetszős csavar segítségével felszerelhető a vázra, vagy van egy megoldás ami msot jutott eszembe, a fékmunkahengerbe a tartálynál belehetne egy olajnyomásra kapcsoló csavarral is helyettesíteni a gyárit.
latod en minden utat tudok
Ja, megvan az is (bár arrafelé nagyon régen jártam)...
Őőő kb ahamm. Nagytarcsa után van egy hosszú kanyargós szakasz. Utána vagy balra mész Isaszeg felé, vagy jobbra Pécelre
Már így is sokkal jobb (és szebb is ), mint volt