Ebben még benne van a tompító/szikrafogó
Kis fordulaton jobban tetszik így a hangja (meg talán egy picit mintha halkabb is volna) mint a Supertrapp-al, felül viszont ha nem is hangosabb, de élesebb, recsegősebb a Yoshi-val...majd egyszer, ha nagyon sok időm lesz szarakodni vele, kiveszem a tompikát, hátha amiatt csinálja...
Kornelhhh-al mentem
Alsó hangon 30km kerülővel találtunk oda
Egész jó kis karikát tettünk amúgy. Bp - Nagytarcsa -- (ez a szakasz volt a legjobb: erdős kanyargós jópofa utacska) -- Pécel - Bp
elöször én is így csináltam,de asszem már átkötöttem.mert szállításnál vagy bárminél beleakad valami és lemerülhet az aksi és baszhatod
mindjárt megnézem mert 2hónapja nem ültem a masinán,jövő héten muszáj lesz menni egyet.
Megvettem én is a cuccokat és kb a mostani friss árak 6900 a lámpa és 850 a kapcsoló..
A pozitív amit az aksitól hozok azt kell megszakítani a kapcsolóval?
Kis fordulaton jobban tetszik így a hangja (meg talán egy picit mintha halkabb is volna) mint a Supertrapp-al, felül viszont ha nem is hangosabb, de élesebb, recsegősebb a Yoshi-val...majd egyszer, ha nagyon sok időm lesz szarakodni vele, kiveszem a tompikát, hátha amiatt csinálja...
Alsó hangon 30km kerülővel találtunk oda
Egész jó kis karikát tettünk amúgy. Bp - Nagytarcsa -- (ez a szakasz volt a legjobb: erdős kanyargós jópofa utacska) -- Pécel - Bp
(szendvics is volt, de eltűnt mielőtt kép készült volna )
soundcheck
.
mindjárt megnézem mert 2hónapja nem ültem a masinán,jövő héten muszáj lesz menni egyet.
A pozitív amit az aksitól hozok azt kell megszakítani a kapcsolóval?