Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló nemtudtok helyet ahonan dr 125 be lehet kuplunglamelát szerezni?
Az S-eseken nem is volt soha, csak külön jelölés nélküli vagy K-s DRZ-ken (berúgókartól és önindító hiányától eltekintve megegyezik az E-vel - kéne).
beszerelés

Egyébként az én 2000-s évjáratúmon sem volt. Meg akkor még csak feketében gyártották
Ezt nem is tudtam. Nagyon meglepődtem mikor először megláttam
Régebbieken alapból volt!
úgy hogy 2000 es évjárat és először berúgókarral jött ki...
Ez vagy egy 2000-es évjáratú gép,vagy valaki rálocsolt vagy 60e Ft-ot(új cuccokkal számolva)
Odanőtt
Nézzétek mit vettem észre az egyik hirdetésben. Ez h kerül oda?
akkor agy Isten
Sziasztok,most vagyok először itt.
Jah és most jut eszemben asszem a hűtőventillátor az S drz-n gyári felszereltség.
valószínűnek tartom az E verziónak kisebb a villaszöge ezért fordulékonyabb, az S pedig stabilabb nagy sebességnél... az S hasmagassága kisebb.
oooooooooooooooooooooo és milyen igaz
bár ha figyelmesen olvastad volna akkor irtam
ott van a stb alatt , ,
Az enyém E-s DRZ de kivétel :) 2 személyre van törzskönyvezve, lábtartó van csak nincs fent, mert nem is lehet csak úgy feltenni ,ezért ha valaki tud bontottan egy S es DR-z segédvázat (asszem ennyit kéne cserélni) akkor szóljon...
ne feledkezz + súlybeli és futóműben lévő különbségekről sem ezek többet számítanak mint a LE de+a tengelytáv+ villaszöge is más
E 50 le vezérlés karburátor ....................stb
S 40 le utcai verzió....................................stb
1200 hun ft
Most vettem 1500-ért, bár ez normál.
A vastagfalú kb. 2500, de abból ugyanúgy kiszakad a szelep, ha nem vigyázol...
Az E verziós üzemórás. Csak tompított fényszóróval van felszerelve, nincs rajta km óra meg egyszemélyes.
üdv a csapatban.
köszi az infót, mondtak más topicba 1 boltot ahol van ócsóér
Ha vastag (HD) belső, akkor annyiért nem is drága...a normál vastagságú viszont tényleg kb. felébe kerül.
Hali!
Az érdekelne hogy mi a különbség a DR-Z 400E és a DR-Z 400S között?
Előre is köszi a válaszokat!