Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs itt semmi gond. Majd kiismered itt a kollégákat. Csika bármit megcsinál ha szerelésről van szó , de kérdésre senkinek sem ad komoly választ
Te kezdtél bután beszélni velem mikor tanácsot kértem a közösben....ráadásul a te infódban is az va hogy taácsot adsz pl ennek annak motorozgatással szereléssel kapcsolatban.......ez volna a tanácsadás amit te írtál először nekem:! köszi
amugy tényleg nem vagyok motoros!
Na,most erre mit írjak vissza? Ha beugatok bunkónak néznek,ha tűröm, akkor gyenge buzinak
Nem vagy motoros gyerek a szememben egy SENKI vagy
csá nem mentél a mocimal
igy soha nem tudom meg mim a véleményed a paripámrol
na majd legközelebb örülök hogy élöbe is találkoztunk
jövöre meg nekem meg legyen az a drz
Remélem hamar becsúszol valami kamion alá és kinyomja a beledet.......
Nem Én, egy nagy fasz vagyok Te meg, egy kis pöcs
te egy fasz vagy!
mindig csak a meló a meló...
Nem voltam,sok volt a meló
mester nem láttalak Újszilváson!
Indítsd be,kuplung behúz,tedd be egyesbe,teligáz,kicsit húzd be az elsőféket,azt dobd el a kuplungot-féket,közbe rántsad fel a kormányt és dőlj is hanyatt,tuti a hatás
valaki tanítson már meg engem egykerekezni drzvel! hányadikban hol mikor mekkorát meddig rángassak?

előre is köszi az egykerekező királyok tanácsát......
kérdezd meg a boltban és ők megmondják! vagy akár meg is hozzák pl szuzukiboltban ami rá jó!
Sziasztok
Drz E-re melyik méretű teleszkóp gumi való? Megrendelném, csak nem tudom melyik kell és nem vagyok a gép közelében.
Átmérő: 42/45 - 60 mm (nagy)
Hossz: 270 mm (nyújtható)
Átmérő: 34/37 - 47 mm (kicsi)
Hossz: 270 mm (nyújtható)
köszi
Jóóó reggelt!
Tegnap este a Petőfi-hídnál ki ment el előttem azzal a szép fekete motorkával?
Ez jó kérdés, másabb a leömlő mert abban van egy gáz visszaforgatós rész ahol vastagabb de gondolom maga a csati kell hogy jó legyen, szerintebba legtisztább ha hozzávaló rendelsz. Amúgy gyönyörű gépezet..ha mindenigaz akkor 2009-esem lesz. grat!
HELLO!

Azt szeretném kérdezni tőletek hogy a 2007-es 450-es RMZ-re rá megy-e a 2008-as RMZ leömlője?

A válaszokat előre is köszönöm!

és végül a mocimról egy kép :-)
gumiolcsó cross gumik :
köszi
holnapra megnézem a papirját kintvan a garázsba
DR600/85-89 lamella méretek:
5db külső:138mm belső:116mm vastagság:3mm
1db külső:138mm belső:121mm vastagság:3,5mm
Külső átmérő fülekkel együtt: 152mm
hogy hány füles, azt nem tudom
először csodálkoztam,de rájöttem,hogy mindkettő japán
pontosan melyik honda típusé jó bele? jó lesz megjegyezni:)
köszi azért voltam ám rá kiváncsi mert hondának az uj lamellái voltak nekem,amit ma bele is tettem és tökéletessen müködik.csak nem akartam feleslegessen szerelni de szerencsére jók lettek bele.
amúgy az enyém méretei ugyanezek,de a kör külső átmérője(fülek nélkül)139 mm
ok köszi