eeeezaaaaaaz
pont így szemben dobtam egy izmos hátast, szerencsére akkor már csak lekvár szerű sár volt (balra simán kijöttem)
valami buli lehetett mert tábortűz romjai még itt-ott füstöltek
egy vasárnap este voltunk arra 4-5-6 hete talán....
haver vett egy drz-t azt kellene valahogy acélosítani, mert olyan mértékben nyúl hogy azt szavakkal le sem tudom írni
hali!
ezt az orgoványi pályát hogy lehet használni?
mert párszor igénybe vennénk, 2-3 motorral max
de csak úgy ha nincs más senki ott, és nem is sokáig
mert azért nem pofátlankodnék oda ingyen(mondjuk egyszer megtettem már)
igazándiból idén már lehet nem is mennénk......
szia meg mondom összintén nem tudom hogy merre megyünk de most egy kicsit el is gondolkodok rajta mert eza terep szárazon is kemény és most rengeteg esö után visszont kifejezeten veszélyes és aztán amugy is csaj vagyok nem hogy ha esik volt még tervbe hogy ki oldalazunk Fótra mert ott lesz verseny ozt egy kicsinykét nézelödünk és akkor mégis hajtotunk oda vissza de igazábol nem tudok még semmit pontosan
Szia! Hát akkor max kinézek és nézem, hogy estek keltek!:) írd majd meg merre mentek ha jó lesz az idő lehet kinézek!
Nekem most nincsenek cross gumik a gépen idén csak túráztam egy Szlovákia két Erdély meg itt ott..stb és teljesen sport túra gumiim vannak.
Danez Tanár Úr,
aztán a Rendásékkal csak keményen, szigorúan Körmös, bokafogás, korbács, kukoricán térdepelés legyen a napirenden különben elkanászodnak
Hello! hát én is furcsállom, hogy rámegy az a széles gumi... A 3,5 még előre jó lenne, de hogy hátra... Hétvégén kapok képet h hogy feszül rajt a gumma. Mert csak oldali képet láttam.
nehéz összehozni mert sokszor melózom hétvégén, aztán csak 6 után érek haza....
pont így szemben dobtam egy izmos hátast, szerencsére akkor már csak lekvár szerű sár volt (balra simán kijöttem)
valami buli lehetett mert tábortűz romjai még itt-ott füstöltek
egy vasárnap este voltunk arra 4-5-6 hete talán....
haver vett egy drz-t azt kellene valahogy acélosítani, mert olyan mértékben nyúl hogy azt szavakkal le sem tudom írni
van motoros+qudos pálya
de egyről beszélünk? van ilyen fa híd szerűség, gödör sárral meg mittudomén mi
4 kerekű pálya, de volt ott 2 kerekűeknek is
"csak úgy ha nincs más senki ott" miért ne legyen senki ott?
ezt az orgoványi pályát hogy lehet használni?
mert párszor igénybe vennénk, 2-3 motorral max
de csak úgy ha nincs más senki ott, és nem is sokáig
mert azért nem pofátlankodnék oda ingyen(mondjuk egyszer megtettem már)
igazándiból idén már lehet nem is mennénk......
jövöhéten versenyzünk újszilváson
Csak nem félsz 1 kis sártól?
Nekem most nincsenek cross gumik a gépen idén csak túráztam egy Szlovákia két Erdély meg itt ott..stb és teljesen sport túra gumiim vannak.
én is lehet elindulok a versenyen meg az XR-s kollégám
mennyi a nevezési dij pontosan
Dobj egy emilt aztán megbótoljuk.
ha nem lesz akkora dagonya mint Majsán akkor indulunk
a pályáról semmit se tudunk még mi se jártunk ott
aztán a Rendásékkal csak keményen, szigorúan Körmös, bokafogás, korbács, kukoricán térdepelés legyen a napirenden különben elkanászodnak