láttam képeket amin rajta vagy te is,meg sok ktm supermotyó
itt meg szarok az utak porosak és kemények
de majd összel azért remélem megyünk gurulni nagytarcsára
mutatok 1videót nézd meg
ja ja SM-be nyomom meleg van máshoz
Sarazal szoktam hajatani
meg Kohpnak van bandája és oda is csapodok
az nagyon zoral amikor 10-15 SM meg indul és randalirozik
hát bocsesz,csak érzékenyen érintenek ezek a témák
amikor vkikröl valótlant állitanak
ök meg Szálasi és pártja a képen
nem nácik hanem HUNGARISTÁK
(magyarérdekekmindenelött)
Tavaly gondolkodtam rajta, de aztán elvetettem az ötletet. Motorozni mindenképpen fogok, ha keveset akkor is! Ez a motor lehet nem a legkorszerűbb és sokat sz..ok a súlyával, de nagyon megbízható. Szinte új volt mikor hozzám került, persze amortizálódott azóta. Jövő tavasszal lejár a hitele is. Mit vehetnék helyette, ami garantáltan jó is?! Megmarad, amit én tudok terepen ahhoz bőven elég.
Én sem dicsekedhetek,hogy sokat mentem idén Erdélyi túrát is elbuktam.Bár a többiek sem mentek még.Mindig tologatják az indulást.DR-Z d van még?Úgy emlékszem el akartad adni.
auner katalúgust szoktam bújni,de tovább ritkán megyek mert német fizetésekhez vannak szabva az árak
én is annyiért vettem carbon matricát(vázra+telóra)
ha lesz pénzem akkor majd vadászok lábtartót használtan
vagy ha nem lesz veszek újat
Aunernél 1x már vettem carbon mintás matricát.Tényleg jó cucc Arany árban van.2db 50x50 es tábla 4500 ft volt 3 éve.Egyiket felhasználtam,másikat elkunyizták a haverok.Ez a széles lábtartó elég jól tisztul.Nem is emlékszem,hogy csúszott volna a sár miatt.Mondjuk ez is 11000 volt párban.Kérdeztem Suzukinál a gyári E t,az 27000 ft.Annyiért már nagyon fajin alut is lehet venni.
ááááááááááááááááár