Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a mpócsi hétvégére rendbe kell hozni a DRZ-jét....
huhh....holnap a haver megrendeli a gyárit....
a telószámon amit ocso megadott a tekercset egyelőre én tartom függőben, mert várom, hogy mikor hív a szerelő, hogy kell-e a motorba az a tekercs vagy nem. de szerintem a héten el kell dőlnie a dolognak, mert nincs képem tovább feltartani az üzletet
Rendben!
Egy pillanat,még van egy a7.
Vettem ma gumikat a gépre. Használt már valaki S-en 130/80-18. 90/90-21-es Bridgestone BT45 gumit?
Szóval akkor Vasárnap mennénk és jönnénk is vissza? Nekem úgy is jó! Mondjuk Szombat este azé jól eset volna egy két jó Szlovák sör:))De min1. Azé remélem egy kis 10 perces nyári záportól nem riadunk vissza.
Há akóóó mi
nem a csavar mérete érdekelt
8-s 10,9 csavarboltból való
és mennyit emel 2cm
a csavar az nem motor csavar az már fix
de maga az emelö nem rossz ha nem jön össze üzletetek eladod nekem vmennyiért
mindha alacsony lenne gyárilag
minek oszlophoz
féktárcsazár okos találmány
de evvel nem tudom odazárni az oszlophoz
képet mutatsz engem is érdekelne lehet ha öt nem
na ezek nekem a polcon heverésznek
a gyári méretű "22"kormányhoz való ez amit kínáltam neked, van 4 hozzávaló csavar is
Szép a mocid. Mondjuk egy S, vagy egy SM-re elcserélném, hogy legyen dudám, indexem, meg rendes világításom
Nekem oda-vissza 40 kilómétert kell mociznom, ha offroadozni akarok, aztán már kicsit unom. Egyedül nem jó.
Én is magányos motoros vagyok :) Bár nálam mindennapos használatban van Szarni is ezzel megyek nyáron
néha azért el lehet menni egyedül is,az is motorozás
én elég sokat megyek igy
KTM jó motor
Áááááá egyedül nem megyek, az nem jóóó
Cserém lett volna, egy KTM EXC 450 de mondtam a srácnak, nincs pénzem az állandó szervizre
és egyedül nincs kedved menni pedig jó motorod van
érdeklödök voltak rá gondolom volt aki cserélni akarta volna