elég helytelenül csinálják.
én konkrétan ezt a szűrőt több,mint 2 évig mostam és most is jó állapotban van.
írtam,hogy hogy szeded ki: légszűrőmosó szerrel,amit hagysz egy kicsit-ez tenzid alapú,nem károsítja a szűrőt.fellazítani meg ecsettel lehet,de azzal is óvatosan.
Ha megnézel egy ilyen szűrőt,láthatod,hogy a 2 "fémszita" réteg között van egy nagyon finom szűrőréteg,amit sűrített levegővel egy pillanat alatt átszakítasz.Akkor meg már semmit nem ér.
Ne bánts a bibis bokád, legyél jó kisfiú, ülj szépen a fenekeden
Eltartott egy ideig, mire végre rákerült a másik popó az összes kábellel stb-vel együtt
Lemezes házmosás megvolt, de a szűrőt még nem sikerült kipucolni. Szerzek hozzá olyan kütyüket, amit mondtál.
Már nehezen bírok magammal
Jól néz ki a drz hátsó sárvédővel,egy napig faragtam még az enyémre afene essen bele
Ja még a légszűrőhöz annyit, volt ott egy darab lemez, azt odacsavarozhatod a légszűrő helyére és kimoshatod a légszűrőházat.
Ha csak néha bezizzen/becsörög,az lehet a benzin miatt.Ami volt benne az elég régi, érdemes leengedni és frisset tenni vele.
Egy szelephézagállítás fél óra,rá lehet nézni,hogy megnyugodj, de azon kívül ne foglalkozz semmivel,csak menjél vele
A vezérműláncban lehet vagy 3000km max de sztem még annyi sem.
Köszönöööm
Tegnap mentem egy kicsi karikát, eddig tetszik a moci
Van valami kicsit csörgős hangja néha. Az nem tudod mi lehet? Kicsit olyan szelephangszerű dolog, de nem egyfolytában, csak néha...
Szia!
start autónál is kapsz hasonlót,mint amit tesóm mutatott Neked.
Sparco direktszűrő tisztító és olajozó spray-t vegyél pl.Az viszonylag olcsó. A szettek,amit a bmc-hez vagy a k&n-hez lehet kapni olyan 5500 ért van,de a sparcos is jó és az olyan 3000ből megvan.
Befújod a tisztítóval,csap alatt kiöblíted,ha megszárad szépen egyenletesen befújod az olajjal.
a kosz fellazításához maximum egy puha ecsetet használj.
Így tartós lesz.Megéri,mert olyan 18000körül van egy ilyen szűrő...
Hol tudnék olcsón légszürőt venni drz-hez?