Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Hol tudnék olcsón légszürőt venni drz-hez?
elég helytelenül csinálják.
én konkrétan ezt a szűrőt több,mint 2 évig mostam és most is jó állapotban van.
írtam,hogy hogy szeded ki: légszűrőmosó szerrel,amit hagysz egy kicsit-ez tenzid alapú,nem károsítja a szűrőt.fellazítani meg ecsettel lehet,de azzal is óvatosan.
Ha megnézel egy ilyen szűrőt,láthatod,hogy a 2 "fémszita" réteg között van egy nagyon finom szűrőréteg,amit sűrített levegővel egy pillanat alatt átszakítasz.Akkor meg már semmit nem ér.
Akkor hogy szeded ki belőle, a koszt meg a port ? Ezt nem lehet kimosni. Amúgy meg így csinálják a szakszervizekben is.
Ne bánts a bibis bokád, legyél jó kisfiú, ülj szépen a fenekeden
Eltartott egy ideig, mire végre rákerült a másik popó az összes kábellel stb-vel együtt
Lemezes házmosás megvolt, de a szűrőt még nem sikerült kipucolni. Szerzek hozzá olyan kütyüket, amit mondtál.
Már nehezen bírok magammal
Jól néz ki a drz hátsó sárvédővel,egy napig faragtam még az enyémre afene essen bele
Ja még a légszűrőhöz annyit, volt ott egy darab lemez, azt odacsavarozhatod a légszűrő helyére és kimoshatod a légszűrőházat.
Dede
Van egy szépséges DR350 motorkám
Egyenlőre még szoknom kell... de majd csak megbarátkozunk egymással
Csak nem beújított,tsókolom
IgenIsUram!
Te meg ne csinálj semmit, gyógyulgass, vigyázz a bokádra
Feküdj ki napozni
Ha csak néha bezizzen/becsörög,az lehet a benzin miatt.Ami volt benne az elég régi, érdemes leengedni és frisset tenni vele.
Egy szelephézagállítás fél óra,rá lehet nézni,hogy megnyugodj, de azon kívül ne foglalkozz semmivel,csak menjél vele
A vezérműláncban lehet vagy 3000km max de sztem még annyi sem.
Köszönöööm
Tegnap mentem egy kicsi karikát, eddig tetszik a moci
Van valami kicsit csörgős hangja néha. Az nem tudod mi lehet? Kicsit olyan szelephangszerű dolog, de nem egyfolytában, csak néha...
Ja és csak belülről kifelé mosd a vízzel!
Szia!
start autónál is kapsz hasonlót,mint amit tesóm mutatott Neked.
Sparco direktszűrő tisztító és olajozó spray-t vegyél pl.Az viszonylag olcsó. A szettek,amit a bmc-hez vagy a k&n-hez lehet kapni olyan 5500 ért van,de a sparcos is jó és az olyan 3000ből megvan.
Befújod a tisztítóval,csap alatt kiöblíted,ha megszárad szépen egyenletesen befújod az olajjal.
a kosz fellazításához maximum egy puha ecsetet használj.
Így tartós lesz.Megéri,mert olyan 18000körül van egy ilyen szűrő...
Illetve a devil nél találsz tisztító szettet ahhoz a fajta légszűrőhöz.most van valami akciójuk is
ISTEN MENTS!
azzal tönkre lehet tenni,aztán jöhet a fejvakarás
http://www.deviltuning.hu/?old..." target="_blank">például ezzel
fújd ki alaposan sűrített levegővel.
Jó pénzért
Ha már ilyen jól megy, jöhetsz fodrásznak az én kutyusomhoz is
Kutyanyírót vettem a kezembe
Ezt a légszűrőt mivel és hogyan kell tisztítani?
Mit csináltál már megint, amitől még a kutya is eldobta a haját?
Köszönöm Honnan ismerős?
Nehogy elkapjon a nátha
de jó köszönöm szépen, hátha
http://www.kepesmotor.hu/teles...
neki szoktak lenni drz alkatrészek, egy telefont éppen megér.