áá, ne gyujtsd fel, add nekem inkább, jó lesz alkatrésznek... már fasz kivan h. mindig cserélnem kell vmit... most pl első csapágyak, mert 10-50ig ugy kacsázik az első kerekem h. csak nah.... ráad multhéten kicentíroztattam mert azt hittem az a baja, de mégse az volt....
hát az a 3,7 az tényleg kurva jó 90-100-nál nekem is annyi,gyári kipuffal 3,5 alá is ment már. viszont marco az a 7 meg elég durva,főleg hogy most lett megcsinálva
Ja, okés, holnap megyek a szerelőhöz érdeklődni, aztán remélem kiderül már végre, hogy mit kell vennem rá, hogy jó legyen. Amúgy fogyasztást nézem itt phoenix-nél, a 3,7L, hallod én körbeugrálnám a motort, ha ennyi lenne, kímélős tempóval evett 7! litert, és S. Már komolyan tököm kivan, és karbiban minden gyári, légszűrő vadi új, dugócsere óta 180km-t mentem....
Ja .....megadom a számomat 0620/264-24-30 Amúgy a hétvégén lesz Csolnokon Motocross bajnoki,én kimegyek ha gondoljatok kinézhettek ti is egyet dumálunk....., jövőhéten Donovali , az utána levőn Székelyföldre csak oda 740 Km:)) Ha még van valaki aki bevállalós jöhet velem.
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék!
A képeken látható a pair szelep-em és az 1ik csőnek a végződése, most vettem észre h. el van égve vagy olvadva valamilyen oknál fogva... lehet ezért durrog a kipufogóm? Ha leszerelem a szelepet és ledugózok mindent nem fog durrogni?
igaz nem volt olcsó móka, de most már verheted neki éjjel-nappal
és érződik vmi különbség ha nyelezed?
ez a sm többterepet látot mint a többi együt véve ,
A durrogás sokat fog javulni +amúgy is +kg .....
Kis segítséget kérnék!
A képeken látható a pair szelep-em és az 1ik csőnek a végződése, most vettem észre h. el van égve vagy olvadva valamilyen oknál fogva... lehet ezért durrog a kipufogóm? Ha leszerelem a szelepet és ledugózok mindent nem fog durrogni?
Másik, első csapágyak mennyibe kerülnek?
Köszönöm előre is