Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DÜNE SE nevében szeretettel meghívlak 2010-07-31-én tartandó Orgoványi motor,quad,telepjáró találkozóra!
nekem elsőtelószimeringek fostak most be, de az még ráér, jelenleg úgyis egyhelyben áll
6-7 litert még az E-se eszik terepen szerintem
áá, ne gyujtsd fel, add nekem inkább, jó lesz alkatrésznek... már fasz kivan h. mindig cserélnem kell vmit... most pl első csapágyak, mert 10-50ig ugy kacsázik az első kerekem h. csak nah.... ráad multhéten kicentíroztattam mert azt hittem az a baja, de mégse az volt....
nekem se volt csutkagáz a 6-7 literben
jó de ebben nem volt igazán csutkagáz csak finoman ráhúzás ha veretem majd akkor tuti lesz vagy 4.5
azért nem értem, mind1, ha nem tudják megcsinálni akkor felgyújtom
hát az a 3,7 az tényleg kurva jó 90-100-nál nekem is annyi,gyári kipuffal 3,5 alá is ment már. viszont marco az a 7 meg elég durva,főleg hogy most lett megcsinálva
Ja, okés, holnap megyek a szerelőhöz érdeklődni, aztán remélem kiderül már végre, hogy mit kell vennem rá, hogy jó legyen. Amúgy fogyasztást nézem itt phoenix-nél, a 3,7L, hallod én körbeugrálnám a motort, ha ennyi lenne, kímélős tempóval evett 7! litert, és S. Már komolyan tököm kivan, és karbiban minden gyári, légszűrő vadi új, dugócsere óta 180km-t mentem....
jaja, meg ha óvatosba járok vele 100-110-el akkor 3,7L-ert eszik hétvégén voltam Pesten vele és ennyi jött ki szerintem elég jó....
na akkor fasza.
igaz nem volt olcsó móka, de most már verheted neki éjjel-nappal
érzik valamennyire fordulaton, meg gyorsabban leforog az is biztos

és érződik vmi különbség ha nyelezed?
hát nem látod?
ebben biztos vagyok
szia
ez a sm többterepet látot mint a többi együt véve ,
bejárattad már a gépet?
Kedden mentem 1 lájtosat terepen csak 1 pár kilómétert, azért nem öltöztem be, de jobban is tettem
már rég le akartam, csak lusta voltam mert le kell venni a tankot h. ledugózzam a csövet ami a blokkból jön....
Szia nem kell az rá! Dobd le róla azt a pair szelepet.
A durrogás sokat fog javulni +amúgy is +kg .....
Ja .....megadom a számomat 0620/264-24-30 Amúgy a hétvégén lesz Csolnokon Motocross bajnoki,én kimegyek ha gondoljatok kinézhettek ti is egyet dumálunk....., jövőhéten Donovali , az utána levőn Székelyföldre csak oda 740 Km:)) Ha még van valaki aki bevállalós jöhet velem.
Na.. ez a beszed! írd majd meg hánykor indulunk. Én akkor Vasárnap reggel csatlakozom a megadott helyen is időponton.
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék!
A képeken látható a pair szelep-em és az 1ik csőnek a végződése, most vettem észre h. el van égve vagy olvadva valamilyen oknál fogva... lehet ezért durrog a kipufogóm? Ha leszerelem a szelepet és ledugózok mindent nem fog durrogni?

Másik, első csapágyak mennyibe kerülnek?

Köszönöm előre is
képek? hun van én nem látam
na megyek motorozok 1et pécelen