Megoldódott a tömítő gyűrű probléma.
Suzuki márkakereskedés felhív, megrendel, csomag küld.
Pár száz forintos tételek, csak hát rendelni kell és az átfutási idő 1 hét. Érdekes, mert van szervizük is ott milyen gyűrűket használnak, visszateszik mindig a régit? Ha meg elszakat vagy öreg akkor azt mondják, hogy hagyja bent kérem a motort, mert 1 hét mire megjön az olajszűrőhöz való O gyűrű? Na mid1.........
Sziasztok.
Tömítő gyűrű beszerzési forrás érdekelne.
Most cseréltem olajat és az olajszűrőnél lévő tömítőgyűrű kellene.
Tud valaki beszerzési forrást?
Valamint az érdekelne, hogy az önindítónál lévő fedélnél kell lennie gumi gyűrűnek? 3 csavar fogja a fedelet és bellül van egy beszúrás a fedélnél ahova szerintem kellene gumigyűrű, ha kell akkor oda is kellene nekem és szintén érdekelne honnan.
Előre is köszi srácok.
szevasz www.nagyvas.hu ról szoktam rendelgetni
nekem most elöl hátúl newfren fékbetétek vannak
5500ft párja
egész jól fognak,de azért nem 100% ez betudható a féknyergeknek is talán meg a fékcsövek miatt
na 1 1 1 ennél olcsóbban úgysem találsz
Helló !
Valaki segítsen, ha tud !
Miért van az, hogy kiszedem a gyertyát és tökéletes szikra van, de ha vissza teszem akkor meg egyet sem pöffen (pedig kap rendesen anyagot is) ?
Köszi előre is !
hát azt elhiszem, én meg nem nagyon akarom ezt tuningolni, használom pár évet, jövőre úgyis csinálom a különbözetit, meglesz korlátlan, aztán nyitott szemmel járok. egyszer lesz egy 525 EXC-m az tuti
amúgy mi milyen messze lakunk egymástól?
Akinek fcr karbi van fent az hogy tekerget a levegő csavaron?
lehet kapni hozzá kézzel tekergetős csavart?
Illetve ki mekkora fúvóka kombinációt használ?
Nekem ha hirtelen rárántok a gázra lefullad de ha emelek kb 100at a fordulaton akkor már veszi a lapot.
A válaszokat előre is köszi!
Marco! Ég s föld az fcr a mikunihoz képest amúgy
Még a vezérműtengelyt kell +babrálni és elégedett leszek
Fontolgattam hogy eladom a motort de ez a magyar piac halott:(
Inkább kicsit dinamikusabb gépet csinálok belőle és kész.
Kb. 5000 van benne. És sok extra van rajta: Új láncszett regina lánccal, fémfékcső elől-hátul, renthal kormány, alu kézvédő, féklámpa.