Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is hordani,viselni kell Na,lökjél csak egy májvipes képet magadrú Hagy csurogjon a nyálunk
nem hordok
Szép Csórnék valamit a bugyidbú is
nem baj csórtak újat szuzi szalonból
"Kislány a bugyira vigyázz"
szia ezt szomoruna olvasom de igy lehet hogy eljött egy jó kis drz-nek ideje
Fú ne is mondjátok egyik ismerősömnek lecsórták a tanksapkáját
Máriapócsi motoros találkozón :
Csinos fiatal lányoknak mindig szívesen segítünk - de hogy ettől a pasid motorjára hogy lesz dekni, azt nem tudom
Sziasztok! Drz 400e jobboldali oldal dekknit keresek a pasimnak. Tudna nekem segíteni valaki.
Előre is köszi.
szevasztok!
na addig szarakodtam h szétszedtem az egész motort
a blokkról leszedtem a hengerfejet meg a hengert: eddig vezérmű tengely, lánc, fogaskerekek csere, dugó csere, lehet egész hengerfej csere...és ez még csak a blokk lenne.
a vázon-ban is kéne sokmindent lehet hogy ebből már nem lesz motor
mennyibe kerül a 6904-es első kerék csapágy? nem tudja vki? nem találok semmi értelmes árat neten...
Km óra spirált 3000ft ért tudsz rendelni erről a telefonszámról : 30-94-75-135 , 1100ft a posta, ettől olcsóbbat nem tudok!
Szeptember 19. Újszilvás ( cross pálya és környéke )Suzuki enduro márkakupa!
Kategóriák és futamok:

- SUZUKI ENDURO AMATŐR MÁRKAKUPA

- ENDURO OPEN

- CROSS OPEN

- QUAD OPEN

A SUZUKI futamban külön kerülnek értékelésre a DRZ, illetve az egyéb SUZUKI modellekkel induló versenyzők. Minden kategóriában az első hat helyezettet díjjazzuk, a pontok a nemzetközi szabályoknak megfelelően kerülnek kiosztásra. ( 25, 20,16,13,11,10,9,8,7 stb. ) A SUZUKI ENDURO MÁRKAKUPÁBAN szigorúan csak amatőr indulókat értékelünk, bár a rendezvény szinvonalát emelendő, szívesen látunk profi versenyzőket is a rajtrácson. A futamokról a megszokott módon a SPORT 1 televízió motoros műsora, FODOR DODOR jóvoltából negyedórás összefoglalókban közvetít.

A rendezvény sorozat keretében a következő tesztmotorokat is kipróbálhatjátok:

- RMX450Z ENDURO

- RMZ250L0

- RMZ450L0

- DRZ400E ENDURO

-LTF250 QUAD

Infovonal: Termol Robi: 30/525-1773, Király Laci: 70/368-1174
www.totalbike.hu/magazin/kozelet/olvaso/2010/07/17/tiszteletremelto_sza
zezres/
Hali
ezt nézzétek, 2 év alatt 100 000 km
igaz Yamaha, nemidevaló, de nemsemmi teljesítmény...
http://totalbike.hu/magazin/kozelet/olvaso/2010/07/1
7/tiszteletremelto_szazezres/
Pécel?
Sziasztok,most vettünk egy dr125-öst,és hár az ürest nagyon nehezen találni benne,ha pl üresben van akkor is csinál olyat hogy bedobja magát sebességbe,esetleg tudja valaki mi lehet a probléma?
DRZ 400 E hez keresek kilóméter óra spirált és amiben mozog a villához van csavarva ien króm tartó. Hol lehet iet vásárolni?
Segíííííííííííííííííítsetek légyszíves!
Sziasztok a 2010 es drz kupárol érdeklödnék hogy mikor lessz ujjszilváson és hogy lessz-e kulön enduros verseny ezzel kapcsolatban érdeklödnék nevezésröl felszereltségröl stb stb kérlek segitsetek nagyon köszönöm

válasz erre
akkor nincs is más hátra csak az,hogy jó hajtást vele
ja meg üdv a klubban újra
meg közös fotót a dr+drz röl
Kaptam hozzá csomó mindent + kipuff, meg sok kicsi alkatrész stb...
Most le kell cserélni a popóját, mert ami rajta van sötétebb sárga, mint a többi rész, meg légszűrőt pucolni, meg gumiba levegő, tankba benzin meg ilyen apróságok
sm+endurószett +2lámpa+sárvédö