Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello de kar en 8kor mar mentem Dunakeszi GYal kozott mociztam de holnap is go elmentem szamod sajatom 70570 1031
hallo mindenkinek meg mutatam gyali krosz palyat mocimnak nezze meg jol
Lehet a szabadonfutó
ha már motorhang akkor:
néha csak úgy leáll magától a motor és akkor olyan hang jön ki a blokkból mindha vmi eltörne vagy szétszakadna
mi okozza ezt a hangot szerintetek és mitöl áll le
Szia Kornelhhh!Csak most léptem be! Ha még nem mentél el akkor csörögj rám és tekereghetünk egyet. 0620-264-24-30
Ok! Majd jelzek a hét közepén, ha nincs Szombaton meló akkor lejövök, és megyünk együtt reggel, ha nem akkor is jelzek, és akkor találkozunk Vasárnap Esztergomba.
mert magnézium szelepfedél van rajta és gondolom igy jobban kihallatszik ez én elméletem meg lehet az lenne a gyanus ha nem hallanánk
ollóval én is farigcsáltam a hosszú szörü foxinkat
mire végeztem volt még 1foxy mellete csak szörcsomóbol
DONOVALI - indulás 2010. júl. 25., vasárnap, Esztergomból 8:00-kor.
Ki tud jönni?
Extrém Enduro a Dunakanyarban,Dömösön! 2010.augusztus.14.
Helyszín a Duna parton található Dömösi kemping mögötti terület patak meder jobb- és bal partja.
Pálya talaja köves, sziklás, extrém épített akadályokkal kiegészítve.
Teljesíthető az I. II. III osztály részére!
Nevezés 07:30-tól
Futamok:09:30-tól
Eredményhirdetés,díj kiosztó:16:00-kor
Nevezési díj:5000ft
Időben nem több, mint 2-3 óra.
Pénzben nekem 5 ezer volt, szerintem a Prop-Tech teljesen korrekt, a lényeg, hogy ha 20 ezret akarnak kérni érte, akkor az sántít.
Jobb, ha megméreted, és megnyugszol.
Egyébként nem értem, hogy ha jó a szelephézag, akkor miért ciripel? Nincs köztetek szerelő, aki vágja a témát?
De hogy milyen kurva sok szőr tud lenni egy ilyen kicsike kutyán...
nyári edition
Új frizura
gondolom megfelelö hozzá értéssel és szerszámokkal
nekem sem túl halk a blokk,mert fentvan a nagy blokkvédö rajta
és az aztán nyomva vissza zajokat
néha engem is idegesitenek
2 óra hossza
Mennyi lehet egy hézag és egy vez lánc ellenőrzés?
Lehet hogy rászánom hogy lenyugodjak
Tényleg ilyen amúgy!
Ha óvatosba megyek és nem pörgetem nagyon zajol a blokk, de ha pörgősebben haladok akkor nincs semmi hangja!
Meg akkor szar mikor pl hídon megyek át, vagy szalagkorlát mellett megyek, ilyenkor visszaveri a hangot és mindíg beparázok hogy mi csörög!
Szóval aki jön, találka a Mária Valéria híd esztergomi hídfőjénél a parkolóban 8-kor.
Fürdőgatyát is hozzatok!
Eddigi résztvevők:
Dunai Laci (S)
Dombi zoli (S)
Karesz (S)
Danez (S)
Zander ?
Ilyen szépen lecsökkent a létszám, de sebaj.....
Javasolt túratempó: 90-100 nyugiban.
3 x 55 vagy e körül pihenőkkel.
Ha kérdés van, hívjatok: harminc / háromnegyvenkettő nyolcvanhat ötvenhét
üdv!
Helló Karesz! [DONOVALIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!]

Ok, akkor jelezd, ha szombat este jössz. Sátrat sem kell hoznod, mert tudok adni, aztán itt a kertben elférsz, szívod a jó kis vidéki levegőt a paradicsompalántáim mellett
Na viccet félretéve, aki jön
Az összes haver S-én és az enyémen is hallani egy kis szelepciripelést, erre azt mondta a szakszerviz (Prop-Tech), hogy a DRZ-nél vannak ilyen mechanikai zajok, nem kell tőle megijedni. Én is furcsállottam eleinte, ezért elvittem megméretni a szelephézagokat 8000-nél + vezlánc ellenőrzés, minden gyári voolt, mégis hallani egy kis ciripelést. Nem kell foglalkozni vele, ha a szelephézagok rendben vannak.
Húzod neki, és nem fogod hallani!
Nekem ugyanilyen a tartalék szűrőm, nincs vele gond.
Én a hagyományos beáztatós szűrőolajat használom (tudod, mikor rálöttyintesz egy kicsit és gumikesztyűs kézzel "bedolgozod" a szivacsba), a sima motorolajat nem próbáltam.
Üdv!
valaki megy valamere mocizni ?
Lehet hogy a 300v-től zajol a blokk?
Vagy csak bebeszélem magamnak....
Nektek kihallani a szelepeket?