ha már motorhang akkor:
néha csak úgy leáll magától a motor és akkor olyan hang jön ki a blokkból mindha vmi eltörne vagy szétszakadna
mi okozza ezt a hangot szerintetek és mitöl áll le
Ok! Majd jelzek a hét közepén, ha nincs Szombaton meló akkor lejövök, és megyünk együtt reggel, ha nem akkor is jelzek, és akkor találkozunk Vasárnap Esztergomba.
Extrém Enduro a Dunakanyarban,Dömösön! 2010.augusztus.14.
Helyszín a Duna parton található Dömösi kemping mögötti terület patak meder jobb- és bal partja.
Pálya talaja köves, sziklás, extrém épített akadályokkal kiegészítve.
Teljesíthető az I. II. III osztály részére!
Nevezés 07:30-tól
Futamok:09:30-tól
Eredményhirdetés,díj kiosztó:16:00-kor
Nevezési díj:5000ft
Időben nem több, mint 2-3 óra.
Pénzben nekem 5 ezer volt, szerintem a Prop-Tech teljesen korrekt, a lényeg, hogy ha 20 ezret akarnak kérni érte, akkor az sántít.
Jobb, ha megméreted, és megnyugszol.
Egyébként nem értem, hogy ha jó a szelephézag, akkor miért ciripel? Nincs köztetek szerelő, aki vágja a témát?
Tényleg ilyen amúgy!
Ha óvatosba megyek és nem pörgetem nagyon zajol a blokk, de ha pörgősebben haladok akkor nincs semmi hangja!
Meg akkor szar mikor pl hídon megyek át, vagy szalagkorlát mellett megyek, ilyenkor visszaveri a hangot és mindíg beparázok hogy mi csörög!
Szóval aki jön, találka a Mária Valéria híd esztergomi hídfőjénél a parkolóban 8-kor.
Fürdőgatyát is hozzatok!
Eddigi résztvevők:
Dunai Laci (S)
Dombi zoli (S)
Karesz (S)
Danez (S)
Zander ?
Ilyen szépen lecsökkent a létszám, de sebaj.....
Javasolt túratempó: 90-100 nyugiban.
3 x 55 vagy e körül pihenőkkel.
Ha kérdés van, hívjatok: harminc / háromnegyvenkettő nyolcvanhat ötvenhét
üdv!
Ok, akkor jelezd, ha szombat este jössz. Sátrat sem kell hoznod, mert tudok adni, aztán itt a kertben elférsz, szívod a jó kis vidéki levegőt a paradicsompalántáim mellett
Na viccet félretéve, aki jön
Az összes haver S-én és az enyémen is hallani egy kis szelepciripelést, erre azt mondta a szakszerviz (Prop-Tech), hogy a DRZ-nél vannak ilyen mechanikai zajok, nem kell tőle megijedni. Én is furcsállottam eleinte, ezért elvittem megméretni a szelephézagokat 8000-nél + vezlánc ellenőrzés, minden gyári voolt, mégis hallani egy kis ciripelést. Nem kell foglalkozni vele, ha a szelephézagok rendben vannak.
Húzod neki, és nem fogod hallani!
Nekem ugyanilyen a tartalék szűrőm, nincs vele gond.
Én a hagyományos beáztatós szűrőolajat használom (tudod, mikor rálöttyintesz egy kicsit és gumikesztyűs kézzel "bedolgozod" a szivacsba), a sima motorolajat nem próbáltam.
Üdv!
néha csak úgy leáll magától a motor és akkor olyan hang jön ki a blokkból mindha vmi eltörne vagy szétszakadna
mi okozza ezt a hangot szerintetek és mitöl áll le
mire végeztem volt még 1foxy mellete csak szörcsomóbol
Ki tud jönni?
Helyszín a Duna parton található Dömösi kemping mögötti terület patak meder jobb- és bal partja.
Pálya talaja köves, sziklás, extrém épített akadályokkal kiegészítve.
Teljesíthető az I. II. III osztály részére!
Nevezés 07:30-tól
Futamok:09:30-tól
Eredményhirdetés,díj kiosztó:16:00-kor
Nevezési díj:5000ft
Pénzben nekem 5 ezer volt, szerintem a Prop-Tech teljesen korrekt, a lényeg, hogy ha 20 ezret akarnak kérni érte, akkor az sántít.
Jobb, ha megméreted, és megnyugszol.
Egyébként nem értem, hogy ha jó a szelephézag, akkor miért ciripel? Nincs köztetek szerelő, aki vágja a témát?
és az aztán nyomva vissza zajokat
néha engem is idegesitenek
Lehet hogy rászánom hogy lenyugodjak
Ha óvatosba megyek és nem pörgetem nagyon zajol a blokk, de ha pörgősebben haladok akkor nincs semmi hangja!
Meg akkor szar mikor pl hídon megyek át, vagy szalagkorlát mellett megyek, ilyenkor visszaveri a hangot és mindíg beparázok hogy mi csörög!
Fürdőgatyát is hozzatok!
Eddigi résztvevők:
Dunai Laci (S)
Dombi zoli (S)
Karesz (S)
Danez (S)
Zander ?
Ilyen szépen lecsökkent a létszám, de sebaj.....
Javasolt túratempó: 90-100 nyugiban.
3 x 55 vagy e körül pihenőkkel.
Ha kérdés van, hívjatok: harminc / háromnegyvenkettő nyolcvanhat ötvenhét
üdv!
Ok, akkor jelezd, ha szombat este jössz. Sátrat sem kell hoznod, mert tudok adni, aztán itt a kertben elférsz, szívod a jó kis vidéki levegőt a paradicsompalántáim mellett
Na viccet félretéve, aki jön
Húzod neki, és nem fogod hallani!
Én a hagyományos beáztatós szűrőolajat használom (tudod, mikor rálöttyintesz egy kicsit és gumikesztyűs kézzel "bedolgozod" a szivacsba), a sima motorolajat nem próbáltam.
Üdv!
Vagy csak bebeszélem magamnak....
Nektek kihallani a szelepeket?