Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem neki, a titkárnőjének! ő csak véleményezte a ruhát
Hűha...neki adtad el a ruhád? Miféle gönc lehetett az?
Mentem ellopni a cicád és a motorod
Amúgy meg business volt, eladtam egy ruhát, ezzel is közelebb kerültem az új motoromhoz
Jaa és ismét bebizonyosodott, hogy mindenki csak egy átlagos, hús vér ember, rangtól beosztástól függetlenül.
Egész jót dumáltam csepel alpolgármesterével. Jó fej bácsi, kicsit lusta, kicsit öreg és még ráncos is, meg a pocakja is kerekedik már és látványosan el tud terülni az irodájában elhelyezett bőrkanapén, de egész normális emberke
Tényleg, amúgy mi járatban voltál errefelé
Ja erre a négy képre gondolsz.
Nem rossz, de én fényképezés terén koph-ra szavazok
Magát az ugrálást meg nem véleményezem, mert annyira nem értek hozzá és úgy is csak leszólnátok a moci viszont tetszik
Szió!
Most nincs motorom, így nehéz lenne... meg ilyen időben motorral? áh biztos nem! max ha jobb idő lesz
Milyen ugrálós emberkék
Eladó a DRZ 400E-m
..:: ITT MEGNÉZHETED ::..
nincs ezzel semmi baj 20-30 lóerővel gyengébb mint a társai
hát az enyémet lassan a pálya szélére se lehet engedni nem h rá
de majdcsak lesz oan motor amivel lehet kicsit játszani ott is
Sokat kell motorozni azért ám.. lesznek új képek is majd , ha levágják a füvet ahol edzünk, jobban fog látszani a magasság meg minden, de a poén ugye azt hogy drz-vel ilyeneket ugrani még a profikat is megizzasztja nem a lelkes amatőröket ugye. Kiskunmajsán hallod ott iszapfüdőzni jobb mint motorkálni, legalábbis ilyen emlékeim vannak a versenyből. Bár az ugrók marha jók lennének áám, nekem tetszene. Az asztal jó magas,nagyon is. Inkább már crossos vagyok mint endurós. jobban szeretek röpködni mint erőlködni a ramatyban. Meg azt azért ne felejtsük el hogy sem a te motorod sem az enyém , nem erre lettek kitalálva, hanem a cross gépek. Most RMZ450-et hajtok cserébe a DRZ-ért.
hát aki tud az tud
én már annak is örülnék ha a majsai nagyasztalt átugranám...vagy legalább az összeset ami majsán van
Szia Timit!Pláza és sehol senki?ajha?
Motorozz ne plázázz, vagy menj motorral plázázni
Képek hogy tetszettek az ugrálósak emberkék?
jössz SM hétvégére Pócsra eddig nagyon úgy tűnik, hogy én ott leszek
Mikor? Meg hova? És legfőképpen - miből?
Ha túl drága az álláshoz, akkor tessék vele motorkázni
Átadom
Olcsón adom Sőt, hitelre is megvehető
Túl drága ez ahhoz hogy csak álljon...
Puszi állatkáknak
Most veszek DR-t, de ha nagy leszek és gazdag megveszem EXC-t is
Miért adod el?
Állatkák oké Motort megvehetné végre valaki...tényleg, nem kell egy patent EXC?
Mi van veled mostanában? Állatkák, moci... minden ok?
Aham, GD bolygón
Biztos jó bolygón jártál?
Voltam tegnap felétek. Elég kihalt a környék. Az utcán csak néhány öregasszony csoszogott. Benéztem a plázába annak reményében, hogy látok valami emberi létformát... na a plázában az ott dolgozókon kívül max 4 ember volt Tuti kis szellemváros Vagy csak én mentem rosszkor?
Helyes válasz
Úgy...vagy lőni