Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most bejáratom még egyelőre, nagyon óvatosan járkálok vele.. de erősebbnek tünik már alapjárat közelébe is, meglátjuk milyen lesz ha be lesz járatva!
Érezhező az emelt kompressziós dugó?
erre én is kíváncsi vagyok, mert a szerelő most dugócsere után Agip Racing 10W60-al töltötte fel, azt mondta ez kell neki.
miért nem szabad full synt beletenni mivel indokolták
Sziasztok !
suzuki enduro kupa-ról készült videót szeretném letölteni, vagy valahogy megkaparítani
Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék .
Előre is köszönöm !
Eladó!
(1988) Friss szervíz,friss műszaki.
Egyéb infó: infokukacpowercity.hu
Ott a pont.
Bőven jó az 5100-as bele.
DR600-ba talán még sok is.
én ásványit rakok bele a vasamba
Albert kipuff nekem 40000 volt

remélem még jó a szám:

30 979-3843
DRZ 400s vs dakar
Sziasztok! Érdeklődnék nincs e valakinek elfekvőben Drz e sportkipufogó? Vagy ajánlani valami jót (olcsón) :-) Most basztam el egy jó üzletet... Akra 25gurigáért... megelőztek...
örök kifogyhatatlan téma az Olaj!:) Én is 300V-t akartam tenni bele de Pesten az X-Bike -nál Lebeszéltek róla. Ö nekik volt egy full tuningos DRZ 400 SM. Meg most is tuningolnak meg szerelnek sok motort. Van is raktáron náluk tuning dugok ,Henger, futómű,SM szett DRZhez stb. Tehát azt mondtak hogy egyhengeresbe full syint. nem szabad bele tenni. Max. a cross változatba és, azt is versenyenként csere.
En a felszint. 51oo 1oW4o et raktam bele most. Eddig Castrol 1ow5o volt benne de mar meg bántam , hogy azzal mentem 5ooo et
Mindig tiszta ideg voltam mert sose mutatta mennyi van benne mindig azt hittem , hogy eszi többször leengedtem , és megmertem mert a pálcán csak ritkán mutatkozott vmi. Ezzel az olajjal 1 perc után mar nívón van és meg reggel is hidegen közepén van a nívó.
De dontse el mindenki, hogy mit tesz bele, en biztos az életbe nem teszek meg egyszer full szintetikust bele.
Suzuki dr 600 hoz milyen olajat vegyek
értem
érdekelt, mert minden ok lenne egy 2003-assal de már a DT-n is megutáltam a fémtankot :D max ha összejön a dolog valakivel összebeszélnék akinek van, hátha lehet variálni :D
köszi a válaszokat!
köszi, hogy felvilágosítottál

Most ez olyan, mintha nem tudtam volna, és kioktatnál...Tudom, hogy melyikre mi kell
Csak a küllős keréknek kell belső!
Átmentem rutinból
annyit megér...
Szerintem nem lesz jó teljesen,mert váz bal oldalán nincs meg az S-en a tank felfogatásához szükséges kis váznyulvány!
Ezért szivunk amikor E-re való hűtővédőt akarunk az S-re felrakni!
Van valakinek ilyesmi kabival kapcsolatban véleménye? Nem nekem kéne, hanem asszonynak alkalmi motorozásra....

link
De, annak van belsője, viszont 2-3x olyan vastag a felni, és a gumi oldalfala se ugyanolyan erősségű az utcai és a crossnál.
Szerintem a felfogatási pontok ugyanott vannak rajt, ugyhogy rá kéne mennie, de erősítsétek meg azért a válaszom...