Na hagydmár, 4000 kmen eszik 1,5 decit és szét akarod szedetni? nekem 13500 km van benn és a Motul 300 V-t pörgetve használva, rövid áttétellel volt, hogy 200 kmen evett meg másfél decit.... De sokan azt mondják, az versenyolaj többhengeres versenymotorokhoz, úgyh nem rossz bele, de nem is jó.... Most repsol off road-ot rakok bele, ez direkt egyhengeresekhez való... kiváncsi leszek...
Nekem is jön 1 kis hang belőle! De nem tudom mi lehet 1-2 szerelő se tudott mit mondani ról
Érdekes jelenség! Ha oldaltámaszon ketyeg síri csönd de ha függőbe van vagy jobbra dőtöm akkor van 1 kis csilingelése nem vészes éppen halható de idegesít! Az oldaldekni volt lent csavarok rendben .... De aszem a következő oil cserénél is leveszem a deklit mert onnan hallom ezt a hangot!
sztem hangtalannak kell lennie szinte, megdöbbentő a különbség milyen lett most és milyen volt előtte nekem a blokk ha vmi nagyon csörög zörög benne az kopásra utal.
Sztem amíg az olajat nem úgy eszi mint a keverékben, addig nincs gond, pláne az egyhengereseknél. Engem a blokk hangja jobban idegesít, de szerelőm szerint nincs gáz, hát nem tudom.
Nekem a motul 300v 15w50 et az az érzésem hogy csipegeti. Nem ehet sokat, max 1,5 dl 4000 en. Kicsit idegesít. Lehet nézek egy kompressziót, de ha szar lesz 7000 km nél, akkor szétvágom flexel
A tekercs problémák hogy kezdődnek?
Nekem 2 nap alatt 3 db biztosítékot evett meg a gép.
Kicserélem és utána tudtam menni . Következő beindításnál is minden ok volt, de hirtelen megállt, elment minden (lámpa,gyújtás,km óra).
Kicseréltem a biztosítékot, ujra jó lett és ezt még 2x játszotta el a hétvégén!
Kicsit idegesítő.
Néztem az égőket nincsenek kiégve,mindegyik működik,nem tudom mi lehet.
nekem is csinált már hasonlót,a fejidom mögött egy vezeték kidörgölődött,aztán néha hozzá ért a vázhoz és letestelt
Érdekes jelenség! Ha oldaltámaszon ketyeg síri csönd de ha függőbe van vagy jobbra dőtöm akkor van 1 kis csilingelése nem vészes éppen halható de idegesít! Az oldaldekni volt lent csavarok rendben .... De aszem a következő oil cserénél is leveszem a deklit mert onnan hallom ezt a hangot!
Valakinek volt hasonló ? szabadon futó esetleg!?
Van mindenféle színben +nem is vészes összeg .
Vélemény?
Nekem 2 nap alatt 3 db biztosítékot evett meg a gép.
Kicserélem és utána tudtam menni . Következő beindításnál is minden ok volt, de hirtelen megállt, elment minden (lámpa,gyújtás,km óra).
Kicseréltem a biztosítékot, ujra jó lett és ezt még 2x játszotta el a hétvégén!
Kicsit idegesítő.
Néztem az égőket nincsenek kiégve,mindegyik működik,nem tudom mi lehet.
Miért nem 450 vagy 470 est?
Én is nézegetem a nagyobb hengereket mi lóvé volt?
üdv.