Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na hagydmár, 4000 kmen eszik 1,5 decit és szét akarod szedetni? nekem 13500 km van benn és a Motul 300 V-t pörgetve használva, rövid áttétellel volt, hogy 200 kmen evett meg másfél decit.... De sokan azt mondják, az versenyolaj többhengeres versenymotorokhoz, úgyh nem rossz bele, de nem is jó.... Most repsol off road-ot rakok bele, ez direkt egyhengeresekhez való... kiváncsi leszek...
Eladó új Titan Arrow kipufogó bontatlan dobozból DRZ 400 S SM-hez, ár 58e Ft.
Üdv.
nekem is csinált már hasonlót,a fejidom mögött egy vezeték kidörgölődött,aztán néha hozzá ért a vázhoz és letestelt
Nekem is jön 1 kis hang belőle! De nem tudom mi lehet 1-2 szerelő se tudott mit mondani ról

Érdekes jelenség! Ha oldaltámaszon ketyeg síri csönd de ha függőbe van vagy jobbra dőtöm akkor van 1 kis csilingelése nem vészes éppen halható de idegesít! Az oldaldekni volt lent csavarok rendben .... De aszem a következő oil cserénél is leveszem a deklit mert onnan hallom ezt a hangot!

Valakinek volt hasonló ? szabadon futó esetleg!?
sztem hangtalannak kell lennie szinte, megdöbbentő a különbség milyen lett most és milyen volt előtte nekem a blokk ha vmi nagyon csörög zörög benne az kopásra utal.
Sztem amíg az olajat nem úgy eszi mint a keverékben, addig nincs gond, pláne az egyhengereseknél. Engem a blokk hangja jobban idegesít, de szerelőm szerint nincs gáz, hát nem tudom.
Láttam már fent motoron. Ami nekem van drzn az se lehet sokkal keményebb. szentem felnyalnék úgy törne ketté mint a sz..r.
Emberek ! Gördeszka kerék lesz a bukógombám :)
Van mindenféle színben +nem is vészes összeg .

Vélemény?
ja és más dicséri ezt az olajat hogy nem eszi. Mondjuk motorszerelés topikban azt mondták tegyek bele "belevalót" ne versenyolajat.
Nekem a motul 300v 15w50 et az az érzésem hogy csipegeti. Nem ehet sokat, max 1,5 dl 4000 en. Kicsit idegesít. Lehet nézek egy kompressziót, de ha szar lesz 7000 km nél, akkor szétvágom flexel
Castrol ActEVO Extra 10w40 volt benne, de most Motul 5100-ra cseréltem
Milyen olajat használsz, ha meg lehet kérdezni?
Ez csak víz volt nem agyag (dagonya)
most nem féltettétek a gépeket a sártól ?
Valaki nem tudna dr 600 89évj-hoz kuplungbóvdent szerezni?
Az enyém hosszabb
A tekercs problémák hogy kezdődnek?
Nekem 2 nap alatt 3 db biztosítékot evett meg a gép.
Kicserélem és utána tudtam menni . Következő beindításnál is minden ok volt, de hirtelen megállt, elment minden (lámpa,gyújtás,km óra).
Kicseréltem a biztosítékot, ujra jó lett és ezt még 2x játszotta el a hétvégén!
Kicsit idegesítő.
Néztem az égőket nincsenek kiégve,mindegyik működik,nem tudom mi lehet.
Huligán
eső után
köszi, így már érthető
470eshez már főtengelyt is cserélni kéne valószinű meg még elég sok mindent
ez is épp elég sok volt, de kevesebb mint a gyári 400as 170
Ilyet raktál rá?
Miért nem 450 vagy 470 est?
Én is nézegetem a nagyobb hengereket mi lóvé volt?
üdv.
Én D.I.D 520 VM et használok (igaz az 23e ft) JT lánckerékkel és nagyon meg vagyok vele elégedve.