Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nebassz, 370-380 körül? amúgy képről jónak tűnik. A letört kuplung/fékkar előfordul. Karcokat meg minek kipolírozni, enduro ez nem chopper Amúgy ennyi pénzért, még ha a forgalomba helyezési költséget hozzá is csapja az árhoz simán érné még akkor is, ha nem lenne jó
ja, még azt akartam hogy az idomokból ki lehet polírozni valahogy a karcokat?
Árban, kb 370-380 között sztem odaadná, MO-n volt forgalomba helyezve, csak ki lett vonva, hétfőn beviszi a papírokat az okmányirodába megkérdezi hogy van ez.
HY!
Na voltam megnézni a DRZ-t
Olyan hibát nem láttam rajta, csak esztétikait, meg a kuplungkar van törve. Füstölni nem füstölt semmit, hidegen se, könnyen is indúlt, blokk csavarokon se látszik hogy hozzá lett volna nyúlva, hűtőkön se láttam sérülést, dekniken se. Féktárcsákon se lehet érezni szinte semmi kopást, a lánca is elvileg gyári fékbetétek újszerűek + ad is hozzá, meg még 1 hátsó gumit. Pro Taper kormány van rajta, meg egy Gianneli kipu de megvan a gyári is hozzá. A láncra azt mondta gyári. Rakok fel képet róla.
nekem is rendet rakott mielőtt megvettem, de szerencsére nem nálam :) és már eleve beragasztva vettem, ellenőriztük is
nem semmi, nekem a szétszedésig menne szerintem a szerelés, de összerakni már nem tudnám azok a csavarok nekem is be vannak ragasztva, simon kollegának itt a fórumról most raktak rendet a tekercsekben.
gumit is tudok cserélni,viszont a gyujtás résznél a csavarokat NOOZSID ragasztotta be
én se nagyon vágtam mit hogy kell csinálni,szerelni
de rá lehet jönni
szinte mindent megcsinálok már
kivétel karbi meg motor blokk
de ezeket nem kell sürün hála
én folyamatosan szervizelem magamnak a gépet,havi 1dolog mindig bebaszik szinte
hát annyit meg tudtam volna csinálni, persze, csak ha már úgyis ott dekkolt a motor dugócsere miatt, akkor olyan kézenfekvő volt, hogy azt is cserélje le egyben. meg az olajcsere művészetét is kitanulom majd
nem a tekercs szerelésre gondoltam,hogy szereld meg
csak pl lánszettcsere meg ilyenek
amit nem nagyon lehet elbas..ni
hát ha a tekercs a szar azt nemigen tudja egyedül megcsinálni
sajnos én nem értek a szereléshez, úgyhogy igen
mindent szerelövel akarsz csináltatni
km óra spirál vajon mennyibe kerülhet
nekem eltört alúl
és mivel még mindig nem megy rendesen a motor, ezért most már biztos, hogy az elektronikánál basztak el valamit, amikor a tekercsújrahúzás volt, mehetek vissza reklamálni..
én tegnap hoztam el, dugócsere, 2 lánckerék, szelepállítás meg vmit cserélni kellett az egyiken+ szerelési költség = 107ezer HUF
szevasztok kollégák
ok! a lenti telo számon elérsz!
Sziasztok! Ha nem szakad le az ég ma is , lesz motorozás ma valamerre? Pestről ketten mar lennénk valaki még?
0620 2642430
Suzuki enduro kupa
Ezt akartam én is írni, csak amikor eszembejutott, már megnyomtam a 'hsz elküldése' gombot
hát nem akarom nagyon mert ellustul
Hááát figyu, szerintem az is elég ha mondjuk egy 500 kilométerig még nem kerekezel, burnout-olsz meg nem mész tiltsáon vele a bejáratás után, de azért túlkímélni nem kell
utánna már egyből nyelezted neki? vagy valameddig lazábban? mondjuk 2000ig?