Szerintem cseréld, nem is tudsz szemet kiszedni, mert a lánc végtelenített, nincs patentszem! Nekem Cz láncom van, olcsó és nagyon jó, ajánlom! De jó az Rk és Did is, csak drágábbak!
DRZ supermotohoz ki milyen láncot ajánl/használ? Az enyémben (gyári még) már lassan 16.000 km van, és eléggé megnyúlt az utóbbi időben (de tényleg pár nap alatt), aztán most cserélni kéne. Vagy ha kiszedek egy/több szemet, az is jó
A szűrőhöz tartozik még egy zacsi ami fontos,mert csak ez tudja megszűrni a levegőben lévő apróbb porszemcséket.Maga a szűrő erre nem képes!Nekem van mindkettő.Ami a Dynot illeti nekem a 155-ös fuvóka van benne,és megnyitottam az airbox tetejét,a tűn feltről lefelé a második vágásban van a lemez.Az észrevételem jobb gázreakció,robbanékonyabb motor,fele annyit durrog gázelvételkor,kb. ugyanaz a fogyaztás(még pontosan nem mértem).A teljesítmény max. 3-5 +lóerő lehet ami nem nagy különbség.Röviden ennyi, remélem segítettem.
A zacsi külön van.
Árak amiért én vásároltam:
K&N szűrő: 16000Ft.-
K@N zacsi: 8000Ft.-
K&N mosó: 4500Ft.-
Dynojet kit: 16000Ft.-
DRZ supermotohoz ki milyen láncot ajánl/használ? Az enyémben (gyári még) már lassan 16.000 km van, és eléggé megnyúlt az utóbbi időben (de tényleg pár nap alatt), aztán most cserélni kéne. Vagy ha kiszedek egy/több szemet, az is jó
..:: itt megnézheted ::..
~15 km
http://www.teszvesz.hu/item104...
Ezt mondjuk nem csodálom...
Szerettem ott dolgozni az biztos!