Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 27ezer kmig birta a gyári lánc, de szanaszét volt nyúlva meg volt kivéve belőle szem is már, most is Rk van rajta, csak ilyen jó szines fajta
Ez olyan, mint a nyugdíjas nénikék zuhanyzós sapija
Neked kell eldöntened,hogy megéri e az a +3-5Le.
A zacsi külön van.

Árak amiért én vásároltam:
K&N szűrő: 16000Ft.-
K@N zacsi: 8000Ft.-
K&N mosó: 4500Ft.-
Dynojet kit: 16000Ft.-
Esetleg még annyit hadd kérdezzek meg, hogy honnan vetted és mi a láncod pontos típusa? Illetve lánckereket cseréltél, amikor láncot is?
És ez a zacsi jár hozzá a dobozban vagy külön kell venni? Mindent összevetve megéri bele ezt meg Dynot venni szerinted?
Szerintem cseréld, nem is tudsz szemet kiszedni, mert a lánc végtelenített, nincs patentszem! Nekem Cz láncom van, olcsó és nagyon jó, ajánlom! De jó az Rk és Did is, csak drágábbak!
Rendeltél carbon cuccokat
Üdvözlet

DRZ supermotohoz ki milyen láncot ajánl/használ? Az enyémben (gyári még) már lassan 16.000 km van, és eléggé megnyúlt az utóbbi időben (de tényleg pár nap alatt), aztán most cserélni kéne. Vagy ha kiszedek egy/több szemet, az is jó
A szűrőhöz tartozik még egy zacsi ami fontos,mert csak ez tudja megszűrni a levegőben lévő apróbb porszemcséket.Maga a szűrő erre nem képes!Nekem van mindkettő.Ami a Dynot illeti nekem a 155-ös fuvóka van benne,és megnyitottam az airbox tetejét,a tűn feltről lefelé a második vágásban van a lemez.Az észrevételem jobb gázreakció,robbanékonyabb motor,fele annyit durrog gázelvételkor,kb. ugyanaz a fogyaztás(még pontosan nem mértem).A teljesítmény max. 3-5 +lóerő lehet ami nem nagy különbség.Röviden ennyi, remélem segítettem.
Én is brengzinezek má több mint 20 éve,semmi probléma velük.Nem tudom sok agyas honnét szedi a sok hülyeséget
nah arra én is kiváncsi vagyok ,mert lehet beruházok a 440es henger mellé
Hát hogy mennyit dob teljesítményre, fogyasztásra..magyarul megéri e?
Nekem van.Mire vagy kiváncsi?
Eladó egy meglepően kulturált állapotú drz 400 e
..:: itt megnézheted ::..
Megy valaki holnap Alsóőrsre felvonulni?
ennyiért nekem is szerezhetnél ha már ilyen közel lakunk egymáshoz
~15 km
Amúgy ha jól szétnéz az ember a neten biztos talál 500-600ft környékén is.
Würth a forrás Futóművel, szereléssel foglalkozunk és még 2 szerelő haverral 1-ütt szoktunk rendelni.... Így olcsó.
enyiért én is vennék vagy 10et!

Ezt mondjuk nem csodálom...
Jó olcsón veszed...forrás?
Csak ex Joky vagyok, már másban utazom...
Szerettem ott dolgozni az biztos!
Egyszer ha kifogy minden tisztító folyadékom/porom kipróbálom!
Na jó, aki olajmágnás...