Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nem értesz hozzá szerintem ne szerelgezsd! de te tudod

csak azt nem értem, hogy a benzint minek kijáratni de sima mezei gyertya kulccsal nem férsz hozzá, de ha kaptál hozzá akkor azzal simán ki tudod cserélni!
(a szerviz könyv a gyertya cseréről nem ír semmit)
én csap elzár
csö lehuz
tank leszerel
pipa lehuz
gyertya kiteker
ujj vissza
pipa vissza
tank vissza
csö vissza
csap kinyit
brum brum
milyen jó szemed van én észrese vetem
Timinek mondtam hogy a Nagykörösin rafináltak vannak
de majd meg látjuk hogy mit bir
Úgy látszik Frau DRZ-74 az általam érzett unszimpátiájából kifolyólag nem hajlandó normálisan segíteni Valaki más esetleg? A gyertyás dolog még mindig (sajnos nincs szervízkönyvem)
Na de akkor hogyan Fogjam meg a gyertyát, aztán úgy is forog a Föld alapon majd csak kijön a menetből? Vagy mi a módja ennek?
Heli!
Örulünk hogy DRZ tulaj lettél
képeket elnézve sokat látott motort vettél
a felnikkel mi történt azt jó gajra vágta az előző tulaj
ez jól kitaláltad mert ennél bonyolultabban nem tudnád megcsinálni.
es kosszi
igaz nincs pot egom 1evet allt a moci so meg kell cserelni ezt azt rajta ,jovoheten megy is Gardonyba Szerelohoz gumi csere is lesz stb bla bla csak most szeretnem ha ravettned szakmai szemed gepre
tudok meg nézük
Fasza, a bekötéssel kicsit maceráltam de jó lett Már csak fel kell fogatni, de ez már a holnapi nap feladata A motorozást majd megbeszéljük, mostanság már be vannak tervezve moccolások előre, de sztem július első vagy 2. hetén megoldjuk Vagy később
Még egy kérdés annak aki már cserélt házilag gyertyát a DRZ-ben: arra gondoltam, hogy benzincsap elzár, motor megjárat amíg le nem áll, így le tudom venni a tankot csövestől anélkül hogy kifolyna a benya, persze előtte ülés leszed. Utána azt a 2 centi vastag gumi akármit ami a hengerfej tetején van leszedem, pipa le, gyertya ki, új bele, majd az egész művelet visszafele Vagy ennél bonyolultabb? A kulcs jó, amivel a legnagyobb fejű csavarokat meg lehet húzni a motoron (nekem van egy kétféle fejű, belül üreges és középen csuklós, a gyári szerszámkészletben van benne) vagy kell hozzá spéci gyertyakulcs?
k*bbe inkább gyere erre ki szeretném próbálni a géped... vagy ha legközelebb jössz pályázni szólj... am fasza a toldat?
te tudsz izzot cserelni elso vilagitas meg hallt?
okay ellkerem tole
csajodnál meg van a számom kérd el és majd felhivsz
Ez a beszéd, mindennek nézd a jó oldalát
Igen, középen csak a lemezhez van fogatva, a szélső két csavar pedig a táskát fogja.. Eléggé stabil, egyáltalán nem rezonál!
cserelunk telo szamot vagy egyezteunk majd itt?
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jó padeván hhhhhhhhhhhh
Én pedig csak akkor leszek jó mocis, ha legyőzöm a mesterem
na na én profi vagyok
TT nek meg van
Na várj csak! Ha meglesz új mocim, megkergetlek vele
motam hogy huzgasátok elöte és akkor leér