ha nem értesz hozzá szerintem ne szerelgezsd! de te tudod
csak azt nem értem, hogy a benzint minek kijáratni de sima mezei gyertya kulccsal nem férsz hozzá, de ha kaptál hozzá akkor azzal simán ki tudod cserélni!
(a szerviz könyv a gyertya cseréről nem ír semmit)
Úgy látszik Frau DRZ-74 az általam érzett unszimpátiájából kifolyólag nem hajlandó normálisan segíteni Valaki más esetleg? A gyertyás dolog még mindig (sajnos nincs szervízkönyvem)
igaz nincs pot egom 1evet allt a moci so meg kell cserelni ezt azt rajta ,jovoheten megy is Gardonyba Szerelohoz gumi csere is lesz stb bla bla csak most szeretnem ha ravettned szakmai szemed gepre
Fasza, a bekötéssel kicsit maceráltam de jó lett Már csak fel kell fogatni, de ez már a holnapi nap feladata A motorozást majd megbeszéljük, mostanság már be vannak tervezve moccolások előre, de sztem július első vagy 2. hetén megoldjuk Vagy később
Még egy kérdés annak aki már cserélt házilag gyertyát a DRZ-ben: arra gondoltam, hogy benzincsap elzár, motor megjárat amíg le nem áll, így le tudom venni a tankot csövestől anélkül hogy kifolyna a benya, persze előtte ülés leszed. Utána azt a 2 centi vastag gumi akármit ami a hengerfej tetején van leszedem, pipa le, gyertya ki, új bele, majd az egész művelet visszafele Vagy ennél bonyolultabb? A kulcs jó, amivel a legnagyobb fejű csavarokat meg lehet húzni a motoron (nekem van egy kétféle fejű, belül üreges és középen csuklós, a gyári szerszámkészletben van benne) vagy kell hozzá spéci gyertyakulcs?
csak azt nem értem, hogy a benzint minek kijáratni de sima mezei gyertya kulccsal nem férsz hozzá, de ha kaptál hozzá akkor azzal simán ki tudod cserélni!
(a szerviz könyv a gyertya cseréről nem ír semmit)