Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Repsol 15w-50 1800ft/liter
nekem Agip van benne tán, de eddig 100km-t mentem vele, és még nem evett belőle
Pedig azt néztem most ki De akkor mit ajánlatok, mert 300V-t nem fogok venni, egyrészt mert 6500 az ára már, másrészt eszi rendesen.
Hát Leo dob van rajt, de ha amiatt enné, akkor inkább burogatom utána az olajat, minthogy a gyárit tegyem rá
rossz ár-érték arányú a motorex
Nekem volt fenn egy házilag összetákolt Remus matricás dob a motoron, még az előző tulaj rakatta tá, azzal 3 decit evett 1000 km-en... Egy környékbeli srácnak meg Martin van fenn, ami nem street legal, és neki is eszi, mondjuk nem tudom számokban konkrétan De a normál dobokkal, amik jó minőségűek és márkásak (Yoshi, Leo stb) szerintem nem eszik annyira... nekem most Yoshimura van fenn, csipegeti de nem vészes Úgyhogy sztem nézd meg gyári dobbal mennyire eszi, lehet hogy a kipufogó a ludas és azt könnyebb cserélni mint a blokkban kotorászni
Igazándiból azt nem tudom, mert az csak a műszaki erejéig volt fenn De ezt ki tudnád fejteni bővebben? De ismerek pár embert akinek sportdob(Leo, stb) van rajt, attól még nem eszi az olajat!
Nagyon nehéz eladni!
Sajnos vannak olyanok akik bőven áron alul kínálják!
Már vagy 1 hónapja hirdetem és még csak 1 érdeklődő volt az is cserélni akart valamire!
Lehet túl kicsi a torlónyomás a kipufogóban és nagyon húzza az olajat. Ha gyári van fenn, akkor is ennyire eszi? Mert ha igen akkor meg se szólaltam
nagyon korrekt a géped vki biztos örülni fog neki
Hát már igazán jól járhatna valaki
Kéne az a túra moci, az való nekem!
Motorexről mi a véleményetek?
5000 km-en egy deci?
nyugdijas akkor majd vki jóljár a motoroddal ha eladod
Így van de ha a verseny motorokba jó akkor ezt tuti megvédi és minden képpen csak jót tesz neki!
Legalábbis én így gondolom!
Ráadásul most minek spóroljak 5000km-enként 2000 Ft-ot?
Inkább odaadom neki!
Nem tudom..
Azt mondták a haverok hogy úgy vezetek mint egy nyugdíjas!
Azért nem használódik az olaj és azért jövök ki max 4 litrből 100on!
De szerintem ez nagyon jó olaj!
Nem nagyon!
Talán egy decit töltöttem utána..
normális dolog az olajelszineződés a használatkor
igaz ne olyan legyen mint a kátrány

bár szerintem 1 év után bizti minden olaj sötét lesz
ha ennyi km után nem sötétedik el az olaj feketére akkor nem látja el a funkcióját normálisan szerintem
300V : Dupla észter technológiás 4 ütemű motorolaj, amit kimondottan a versenysport számára fejlesztettek ki....
Nem azt mondom, h nem jó! Csak fölösleges...
És 10W-40? Nem eszi?
Én is 300V-t használok és még 4000-nél tiszta én +várom a 6000-et
Bár más oillal nem várnám +
akkor kizárt, hogy kopás miatt lenne. Olajjal lesz ott valami.
Szerintem a 300v nagyon jó neki!
Olyan tulajdonságai vannak amik sokkal nagyobb teljesítménynél is védik a motort, tehát ebbe bőven jó!
Nekem SM van és 5000-enként cserélem!
A castrol és a repsol feketén jött ki belőle, de a 300v 3500km után is szinte gyári színű, picit sötétebb talán!
Szerintem ez csak jót jelent!
Dinamikusabban is megy, de ez lehet hogy csak placebó hatás
én maradok úgynézki a Repsol 15w-50 ásványi olajon.
a hideginditás is kiváló