Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is úgy tudom E-be full szintetikus kell
S-be meg félszintetikus
legalább is én azt rakok bele
Olajban nincs különbség E és S között, de sokan az E-be belerakják az olcsóbb olajat,mert ugyís 1500-200 km-enként cserélik, míg az S-nek 6000 van előírva!
Mármint a 300V.
Az E-be az való, igen...
10W-40 szintetikus való bele! Mindenki szerint a 300V a legjobb, amit tehetek bele, így azt is tettem! De sokan hajtják az 5100-al, ami fél szintetikus, nem tudom az mennyire jó bele! De most mindenképp az lesz, hogy megpróbálom egy sűrűbb olajjal!
Szerintem nézd meg a könyvében, h milyen való bele, (asszem 10w-40 félszint) és olyat tegyél bele. A 300V versenymotorba való olaj, és attól a drz s messze áll Nem csoda, h eszi.
13000 km
Üdv!

Ha valakit érdekel van 3 db. gyári irányjelzőm 3500/Ft.- darabja,a negyedik törött,de hiánytalanul ragasztható(azt ingyen adom).Egyben az egész 10.000.- Ft.
e-mail: blackohu@yahoo.com
tel.: 0670/5342572
Hali.
Szerintem próbáld meg az 50es oilt szintén Motulból.
Az eggyik havernél ugyanez volt a gond.
Ha nem vállik be akkor gyűrűzni kell.
üdv.
Tamás! Köszi a képeket.
Hy!
Érdeklődnék honnan rendeljek láncot? És mifélét? Köszi!
Mit kell róla tudni?Azt h tegnap majdnem eltörte a lában mikor berugtam whehehe!88as,dr600,gyári és krossz idomokkal,duplakipuffos,vadi új terepgumik vannak rajt elől hátul!nem rég óta van nálam,nincs tapasztalatom igazából!Tartozás fejébe foglaltam le,kinnti behozott moci,nincsenek magyar okmányai,ezért csak hobbira jó!tankot festeni kell mert horpadásos!Vettem rá berugókart és berugórugot a gerecsénél!Pénteken jött meg,teljesen infozható!érdekel még valami akkor emil! thorvath81@freemail.hu
most már tudom akár 10000x is lelhet tölteni

még egy érdekes
van a lap alján egy kis ikon

katt rá és megmutatja az online használokat a földön
nem tudom meddig mükszik a letöltési darabszám
Sziasztok van egy 750es bigem és nem tudom hogy a légszűrő utáni csonkon kelle lenie még esetleg valaminek?
DRZ400s manuális utmutatók angol

A: szervizperiódus idő avagy mit, mikor kellene cserélni,ellenőrizni elvileg
csereidő pdf

B: mit,hogyan csinálj amikor szerelsz A-Z

szereldmagad
Nem az enyém,egy haveré,csak én csinálom. De neki átadom.
jaja jó lett volna én is csak szenvedek itthon mert mehetnékem lenne
viszont így még alszok 1órácskát
jó lett volna ha jöttök pedig
biztos ami biztos csinálok sok képet, v legalább próbálok
nem tudom de szar mer belel lovaltam magam
vazze
am itt meg pont nem esik
és akkor nem jön senki bundeszék sem?
szeva vissza adoma mandátumomat lemondok a mentelmi jogomrol is itt jóbban esik mint tegnap csak most rángatja a szél a fákat is ,
de szerintem olyan nagy volt a lelkesedés hogy a következön ott leszünk remélem szárazabb lesz felüröl
részvét
az tényleg nem kevés, próbálj meg másik olajat, pont most volt téma a fórumon, nem is kell sokat visszalapozni, ha azt is hasonlóan iszogatja akkor szerintem érdemes széthúzni, és csekkolni a dolgokat hány km van a mociban?
Szerintetek drz 400 sm-ben 18000 km-nél főtengelycsere beadja?
Ja,és az olajpumpa kapott a fémből,nincs valakinek egy elfekvőben? Köszi