Most már tudom!
Szigorúan ásványi olaj kell a mocikba!
Nem a szintetikus csinált vacak.
Maximális kenést biztosit.
Idáig mindig leált alapjáraton a DRZ-m időnként.
Most az új olajjal semmi ilyen.
A motorex is eléggé nem ár érték arányú!
hát a castrol-tól én sem vagyok elájúlva. Most az van benne. Alig várom hogy kihajíthassam már belőle! Az biztos hogy a Castrol utoljára volt benne. Négy ezrenként szoktam cserélni, eddig mentem a Castrol-al 2300-at. De lehet hogy még a 2500-at sem fogom vele kivárni. Kihajítom a p....ba.
Gyerekek!Krosszhoz, enduróhoz ha alkatrész kell GERECSEMOTOR!Országos szinten tőlük tudtam a legolcsóbban beszerezni dr600-hoz alkatrészt!(nem volt olcsó igy sem)Gyorsak,megbizhatóak,kapcsolattartóak!Makulátlan az áru amit küldtek!Szerintem forduljatok bizalommal ha szükség van vmire! Na bikicsunáj mindenkinek)))))
Szevasztok!
Múlt héten vettem egy drz-t(occsóé),csak vezérműláncot kellett cserélni benn.Ma nekiálltam,csak jól elqrtam,mert mire megnéztem volna,hogy is állnak a a szelepek meg a főtengely,arra elmozdult az egész!
Ha valaki tudna valami rajzot vagy képet feltenni nagyon megköszönném!
Eladó Suzuki DR250!
Jó állapotban lévő, 1992es, rendszámos, önindítós, költségmentes, érvényes műszakival rendelkező, két személyre vizsgáztatott motor eladó. Úton és terepen egyaránt használható. Irányár: 300.000.-
(másik motor vásárlása miatt válnék meg tőle)
Érd.: ttimi1988@gmail.com
Szeva Böcsi! Te milyen izzókat használtál az eladó irányjelzőidbe? Nekem is fehér búrás van, de nem találok 21W-ost aminek a pöckei ami a foglalatban tartja bent, szembe vannak egymással. Csak olyat találtam amelyeknek el van tolva. Lereszelve belemegy, de az nem stabil, meg most kis W számú van benne így gyorsabban villog. Tehát nekem 21W-os narancssárga és egymással szemben lévő pöckös kellene. Köszi a választ
Szigorúan ásványi olaj kell a mocikba!
Nem a szintetikus csinált vacak.
Maximális kenést biztosit.
Idáig mindig leált alapjáraton a DRZ-m időnként.
Most az új olajjal semmi ilyen.
A motorex is eléggé nem ár érték arányú!
Ime a motorex 1 év alatt:
piszkos olaj