Hello!
Persze,bárki.Regisztrálni nem kell. 2 RMX lesz,meg rmz-k is!
Sor az lehet,hogy lesz,de közbe motorozhatsz a sajátoddal is.
A szátok az nem kicsit fog nyitva maradni.Azt garantálom.Ma mentem ijedtembe 150 km-t.
Hy all. Tudja valaki mennyibe fáj Komplett kipuf rendszer drz re? Nem gyárira gondolok(yosi, finster meg nagyobb nevek) hanem amiket csinálgatnak névtelen emberkék. tól ig kb ? meg hogy megéri e olyat csináltatni vagy érdemes beruházni egy márkára?
Hú, most fejből nem tudom megmondani, hogy hogy van beállítva a tű, meg hányas fúvóka van benne,(asszem155) de ha érdekel, megnézem ha végeztem a melóval. Otthon fel van írva minden:) Egyébként ha FCR-ben gondolkozol, akkor én mindenképp ajánlom. Elég sokat dob rajta. Havernak az van felrakva, onnan tudom. De ha még ez sem elég, akkor vezérműtengely csere.
Hát nekem is kb ugyanezek vannak benne 2.-ban még nekem is jön de nem +győző :)
Benzin levegő keveréket hogy szoktad belőni ?
Fúvóka hanyas van benne? A tű hogy ál?
Nem tom mit lehetne még kihozni belőle agyalok az fcr-en :)
Csak nem tom mennyit hozna engem nem érdekel a lánc+a fogaskerék ha elgurul a gyógyszer akkor menni kell neki csak kicsit kevésnek érzem na de tartós motor is ez
Hali!
Nekem is 14/41 van most, és 2.-ba gázra jön kerékre. Mondjuk amikor 15/41 volt, akkor is fel tudtam venni 2.-ba gázra. Azt hozzá tenném, hogy nekem van benne dynojet, K&N szűrő, nyitott légszűrőház, E-s leömlő, és egy nyitott mivv kipuff. Szerintem egyébként gyakorlás kérdése. Ha ráérez az ember, akkor gyári cuccokkal is fel lehet venni simán 2-be.
mondjuk attól is függ,hogy hány kiló vagy
nem mindegy!
ha mondjuk kb 70kg vagy akkor ha ügyi vagy akár harmadikban is felkaphatod
de ha 100kg vagy az már necces
én brutálisan végáttételeztem a gépem 13/47
terepen marha jó
majdnem negyedikben is ugrik.......
de én nem szeretek kerekezni mert ekkor marha nagy erőt kap a lánc ill a fogaskerekek.
ha sokat kerekezel elöbb utobb cseréled ezeket.
ja és a kuplungnak se tesz jót.
Sziasztok DRZ-sek.
DRZ-E hez keresek SM szettet és ha valaki tudna küldeni service manualt megköszönönném.3hete vettem a mocit , a telókon kellene állítgatnom.
Köszi!