Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Trobee,milyen határidővel tudnál nekem lánckereket csinálni és mennyiért? 44 fogas kellene,520-as lánchoz.A többit ha válaszoltál. guli kukac frímél. hu
Köszi!
ott ott
köszi,elmegyünk megnézzük,motorozunk egy jót
Az EC-s nyomvonalon is szoktatok menni?
Hello!
Persze,bárki.Regisztrálni nem kell. 2 RMX lesz,meg rmz-k is!
Sor az lehet,hogy lesz,de közbe motorozhatsz a sajátoddal is.
A szátok az nem kicsit fog nyitva maradni.Azt garantálom.Ma mentem ijedtembe 150 km-t.
estét nagyábol 11 körül lesz találkozo és csapatás szokásos menet Tarcsa
ha valakit érdekel e nemestájrol
szia!mindenki tesztelheti?kell regisztrálni?vagy fél napot sorbanállni?vagy hogy müködik a dolog,lesz több is?
Jövő hét szombat!
RMX tesztnap,ne felejtsétek!
első-hátsó sm gumit baráti áron nem tud vki? lehet használt jó állapotú is, csak tapadjon mint a matrica;)
A Finstert is csinálgatják!Cegléden egy Finszter Csaba nevü emberke,52e forintért.
http://www.finsterkipufogo.hu/
Hy all. Tudja valaki mennyibe fáj Komplett kipuf rendszer drz re? Nem gyárira gondolok(yosi, finster meg nagyobb nevek) hanem amiket csinálgatnak névtelen emberkék. tól ig kb ? meg hogy megéri e olyat csináltatni vagy érdemes beruházni egy márkára?
Akkor küldj egy új mailt,mert nem vágom miben maradtunk,elvileg az uccsó összeget eltoltam neked!
Hú, most fejből nem tudom megmondani, hogy hogy van beállítva a tű, meg hányas fúvóka van benne,(asszem155) de ha érdekel, megnézem ha végeztem a melóval. Otthon fel van írva minden:) Egyébként ha FCR-ben gondolkozol, akkor én mindenképp ajánlom. Elég sokat dob rajta. Havernak az van felrakva, onnan tudom. De ha még ez sem elég, akkor vezérműtengely csere.
Egy jó kárpitos simán megcsinálja... Amúgy várom a válaszod az e-mailemre....pár hónapja....
Hát nekem is kb ugyanezek vannak benne 2.-ban még nekem is jön de nem +győző :)
Benzin levegő keveréket hogy szoktad belőni ?
Fúvóka hanyas van benne? A tű hogy ál?
Nem tom mit lehetne még kihozni belőle agyalok az fcr-en :)
Csak nem tom mennyit hozna engem nem érdekel a lánc+a fogaskerék ha elgurul a gyógyszer akkor menni kell neki csak kicsit kevésnek érzem na de tartós motor is ez
Szabi! várom a mailt. Remélem nem gondoltad meg magad
Srácok!

Ilyen ülést szeretnék,valaki esetleg tud segíteni,honnan lövök egyet a legegyszerűbben?
Köszi!
Hali!
Nekem is 14/41 van most, és 2.-ba gázra jön kerékre. Mondjuk amikor 15/41 volt, akkor is fel tudtam venni 2.-ba gázra. Azt hozzá tenném, hogy nekem van benne dynojet, K&N szűrő, nyitott légszűrőház, E-s leömlő, és egy nyitott mivv kipuff. Szerintem egyébként gyakorlás kérdése. Ha ráérez az ember, akkor gyári cuccokkal is fel lehet venni simán 2-be.
megegyezünk
mondjuk attól is függ,hogy hány kiló vagy
nem mindegy!
ha mondjuk kb 70kg vagy akkor ha ügyi vagy akár harmadikban is felkaphatod
de ha 100kg vagy az már necces

én brutálisan végáttételeztem a gépem 13/47
terepen marha jó
majdnem negyedikben is ugrik.......
de én nem szeretek kerekezni mert ekkor marha nagy erőt kap a lánc ill a fogaskerekek.
ha sokat kerekezel elöbb utobb cseréled ezeket.
ja és a kuplungnak se tesz jót.

valamit valamiért elv.
Üdv mindenkinek!
Akinek sm-van 14/41-es áttétellel hogy jön kerékre?
hanydikban gázra ? kuplungal?.....
Sziasztok DRZ-sek.
DRZ-E hez keresek SM szettet és ha valaki tudna küldeni service manualt megköszönönném.3hete vettem a mocit , a telókon kellene állítgatnom.
izzó nem köll, az van.
visszaírtam, a francba akkor lehet sokat ajánlok érte?
nah jól van írj hogy mi a pálya.